Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Tatuna59 , забелязвала ли си цената на козето мляко на Маджаров?
Гитадам, кои са големите флумастери?
MotoLife, има зелено кафе, да. Има капсули (мисля, че 16 броя на умопомрачителната за мен цена от около 16 лева Shocked ) И в малки пакетчета, мляно. Марката е Спетема, 100 грама опаковка. Често го пускат на промоция, аз съм го купувала намалено на 2,50-2,80 лв някъде. Редовната цена не я помня.
Перуника, хайде, дай рецептата за тиквата с мляко и ориз на фурна! Laughing
Лелееее.... А поне вършеше ли ти работа на теб или само парите са му много?  newsm78 Grinning

# 61
MotoLife, аз купувам само от опаковките мляно зелено кафе. Капсулите не съм пробвала, нямам кафемашина. Обаче се впечатлих от космическата цена (има и други видове кафе на подобна цена от 16 лева, не зелено... Laughing ). Добре, че нямам кафемашина с капсули, че щях да фалирам. Laughing От друга страна, зеленото мляно кафе ми е доста икономично, защото често го запарвам и втори път и пак си пуска зеленко доста.  Grinning

# 62
MotoLife, аз купувам само от опаковките мляно зелено кафе. Капсулите не съм пробвала, нямам кафемашина. Обаче се впечатлих от космическата цена (има и други видове кафе на подобна цена от 16 лева, не зелено... Laughing ). Добре, че нямам кафемашина с капсули, че щях да фалирам. Laughing От друга страна, зеленото мляно кафе ми е доста икономично, защото често го запарвам и втори път и пак си пуска зеленко доста.  Grinning
Благодаря много за вниманието, и ако реша ще пробвам някой ден,но тази цена е УОООУ.. Grinning #Crazy

# 63
Мисля, че мляното зелено кафе от 100 грама (не капсули) е около 3,89 лв. newsm78 То е икономично и си заслужава. Peace

# 64
Мисля, че мляното зелено кафе от 100 грама (не капсули) е около 3,89 лв. newsm78 То е икономично и си заслужава. Peace
Ами аз ще прескоча утре или вече днес ха-ха да си взема и ще пробвам. За колко време ти стига? Thinking Laughing newsm78

# 65
Пише, че се слага по 1 супена лъжица май и се запарва. Обаче аз слагам на око, водата е поне като за две чашо от 200-250 мл всяка, оставям да заври, после похлупвам с капак или чиния съда и консумирам след няколко часа или на другата сутрин, ако го варя вечер. Става доста зелено, ако само го запариш за няколко минути според мен кафето само се хаби- а и става нещо като бежово, светло, съвсем не зелено, ако не покисне. Wink За следващото кафе запазвам утайката, добавям съвсеем малко от пакетчето и пак варя и оставям да кисне под капак за известно време- пак става доста зеленко. Общо взето, почти не изхвърлям утайка по този начин. Не съм засичала за колко време го изхабявам така, но ако за всяко кафе слагам по 1 супена лъжица кафе и после изхвърлям веднага утайката.....сигурно ч пакет от 100 грама ще свърши за макс. 10 дни.... newsm78 Вкусът на повторно запареното зелено кафе със съвсем лека добавка на ново от пакетчето не е по-лош, отколкото ако всеки път хабиш по 1 супена лъжица кафе. Цветът- също. Peace

# 66
Пише, че се слага по 1 супена лъжица май и се запарва. Обаче аз слагам на око, водата е поне като за две чашо от 200-250 мл всяка, оставям да заври, после похлупвам с капак или чиния съда и консумирам след няколко часа или на другата сутрин, ако го варя вечер. Става доста зелено, ако само го запариш за няколко минути според мен кафето само се хаби- а и става нещо като бежово, светло, съвсем не зелено, ако не покисне. Wink За следващото кафе запазвам утайката, добавям съвсеем малко от пакетчето и пак варя и оставям да кисне под капак за известно време- пак става доста зеленко. Общо взето, почти не изхвърлям утайка по този начин. Не съм засичала за колко време го изхабявам така, но ако за всяко кафе слагам по 1 супена лъжица кафе и после изхвърлям веднага утайката.....сигурно ч пакет от 100 грама ще свърши за макс. 10 дни.... newsm78 Вкусът на повторно запареното зелено кафе със съвсем лека добавка на ново от пакетчето не е по-лош, отколкото ако всеки път хабиш по 1 супена лъжица кафе. Цветът- също. Peace
Благодаря за всичко. Като цяло четох добри отзиви за зеленото кафе и реших да пробвам. Утре ще отида да взема от Кауфланд и ще опитам. Сега съм наблегнала само на такива неща. Всичко разбира се е от Кауфланд голям магазин,голям избор.  Peace Simple Smile

# 67
Tatuna59 , забелязвала ли си цената на козето мляко на Маджаров?
Не съм запомнила цените на отделните видове, но довечера като отида, ще ги видя. Утре ще докладвам  Simple Smile

# 68
Момичета  Hug може ли някоя да погледне цените на сирене Фрезко
Точно какво пише на табелката  ooooh!  ММ е купил 0.700 за 10. 99 лв и у нас е война...

# 69
Момичета  Hug може ли някоя да погледне цените на сирене Фрезко
Точно какво пише на табелката  ooooh!  ММ е купил 0.700 за 10. 99 лв и у нас е война...

Ами за 200гр цена е 4.99лв  Peace

# 70
  • Варна
купих 4 вида нарязана шунка от витрината, обаче едната мирише и лепне, сега я видях като я отворих вкъщи...та ако ида на информация с пакета и касовия бон ще ми върнат ли парите?

# 71
купих 4 вида нарязана шунка от витрината, обаче едната мирише и лепне, сега я видях като я отворих вкъщи...та ако ида на информация с пакета и касовия бон ще ми върнат ли парите?

Да, отивай! Успех!

# 72
  • оттам, откъдето започва България
В нашия Кауфланд бяха сложили подвеждащо етикетите за промоция на малките шишенца със соев сос. ММ ми се хвали, че е купил и даже били му го минали още по-ефтино. Гледам в касовия бон отчетено: соев сос 150 или 170 мл. - 1,78 лв.  А аз знаех, че в брошурата е 500 мл. Хайде обратно към Кауфланд. Отиваме на информация, оттам със служителката до сосовете и тя видя, че наистина некоректно са сложили цената на тези малки шишенца, но само сви рамене. Иначе ни заведе до промоционалните, които пък ги сложили чак до млеката и детските неща. В крайна сметка ни върнаха парите и си взехме от промоцията, но ВИНАГИ с Кауфланд трябва да имаме едно наум.

# 73
  • Пловдив
Сирене Карловско...спомена ми колежка,че било хубаво?Имате ли наблюдения Thinking

# 74
  • Ботевград
Знае ли някой на каква цена е динята тази седмица?

Общи условия

Активация на акаунт