Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 214
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
ММ пазарува днес - рексони, вода Хисар, тиква /не знам още какво ще я правя/, комплекта домашни пантофи, много симпатични, греблото за листа, таблетките за миялна сомат, лук, цвекло, даже драцена ми взе, не че нямам три, и котешката тоалетна.

# 46
Има хубава рецепта за огретен с тиква в рекламния вестник. Grinning На някоя от предните страници беше, вляво. Wink

# 47
  • Пловдив
Виждали ли сте кисело мляко на Димитър Маджаров в К?
Виждала съм,да.

Аз ходих тая сутрин за кроасани,ама си купих баничка със сирене,че това меко казано не бяха кроасани  Thinking Безформени и почти разкъсани,явно така са били и замразени и са изгубили вид и затова по 34ст.

# 48
Има три вида краве мляко на Димитър Маджаров с различен процент масленост - 3,6%, 4,5% и третото не го помня. И трите вида са в пластмасови кофички, запечатани с фолио и отгоре имат прозрачна пластмасова капачка. Освен тях, мисля че има козе и биволско мляко, но те са в друг цвят кофички. Аз съм купувала от кравето мляко и го харесвам. Това с 3,6% масленост се води по БДС.

# 49
  • оттам, откъдето започва България
Виждала съм,да.

Аз ходих тая сутрин за кроасани,ама си купих баничка със сирене,че това меко казано не бяха кроасани  Thinking Безформени и почти разкъсани,явно така са били и замразени и са изгубили вид и затова по 34ст.
Кроасаните са прекрасни, въобще не ми пречи формата, вкусът е божествен.  Peace

# 50
Аз снощи си купих два и мислех че са намалени щото беше 21:45 ама пак си бяха вкусни и си имаха хубава форма.

# 51
  • оттам, откъдето започва България
При нас формите на кроасаните не бяха добри, защото ММ като ги купил са били горещи и ги е смотал в кесийката. Току-що си претоплих един на работа. Мммммм, много вкусно.  eat

# 52
Днес си купих вода за уста и кроасани разбира се.Доволна съм от интимния гел на Билка,въпреки,че съм резервирана по отношение на бг козметика.Ще дебна големите флумастери да ги намалят,много ми харесват цветовете им.Имам в момента на  Кариока два бр.  и трябва да ги изрисува.Купувала съм ги от К.на предишна промоция,хубави са и не засъхват.

# 53
  • София
И аз взех кроасани. Бяха си екстра.
И соев сос, и тиква, и разни намалени неща за скара, и сирене Лакрима, и чехли, и масло, и маслини каламата иии...60 лв. Егати.  Mr. Green

# 54
  • В градината...
Тиква  с мляко и ориз на фурна - класика от тиквения ни сбор.

# 55
Днес си купих вода за уста и кроасани разбира се.Доволна съм от интимния гел на Билка,въпреки,че съм резервирана по отношение на бг козметика.Ще дебна големите флумастери да ги намалят,много ми харесват цветовете им.Имам в момента на  Кариока два бр.  и трябва да ги изрисува.Купувала съм ги от К.на предишна промоция,хубави са и не засъхват.

водата на L'Angelica ли? хубава ли е?

# 56
Да,хубава е,преди малко я пробвах.

# 57
  • София
Преди малко сготвих тиквата, много е хубава на крем супа   chef
Довечера ще я видим на тиквеник Wink

# 58
Здравейте, та въпроса ми е дали има зелено кафе в Кауфланд и дали е на зърна или мляно?  newsm78 newsm78  bouquet

# 59
Tatuna59 , забелязвала ли си цената на козето мляко на Маджаров?
Гитадам, кои са големите флумастери?
MotoLife, има зелено кафе, да. Има капсули (мисля, че 16 броя на умопомрачителната за мен цена от около 16 лева Shocked ) И в малки пакетчета, мляно. Марката е Спетема, 100 грама опаковка. Често го пускат на промоция, аз съм го купувала намалено на 2,50-2,80 лв някъде. Редовната цена не я помня.
Перуника, хайде, дай рецептата за тиквата с мляко и ориз на фурна! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт