Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
За Варна все още ли промоциите са от четвъртък, а не от понеделник ?

# 91
Сьомгата , която е на "промоция" в Кауфланд Варна всъщност е сьомгова пъстърва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 92
Омекотител Малиция имате ли впечатления? Вчера го гледах в нашия Кауфланд на цена 3,60 за 2 л, но не взех.
Ползвала съм веднъж-дваж, ако не се лъжа син и бял. Не е лош, но гледай за колко пранета е, а не колко литра, защото, този, който съм ползвала аз не беше концентрат, сипваше се доста и никак не беше на сметка.
не струва, не го купувай  Sick
не е концентрат, а и мирише гадно. Поне този който купих преди години. По-зле е и от турските коколино.

# 93
  • София
Сьомгата , която е на "промоция" в Кауфланд Варна всъщност е сьомгова пъстърва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хм, много странно. При нас си беше хубава сьомга.

# 94
някой получи ли специалната брошура за София за 3-6 септември?

# 95
  • София

Аз получих някакъв полу-вестник от две страници. Мисля, че е само за новия Кауфланд, който откриха вчера (май)  newsm78

# 96
  • Sofia, Bulgaria
И аз получих тъничкия вестник и пише, че промоциите са за всички магазини в София. По радиото също го казаха.

# 97
И аз получих тъничкия вестник и пише, че промоциите са за всички магазини в София. По радиото също го казаха.

нещо интересно има ли?
мерси  Peace

# 98
  • София
Значи съм се объркала, извинявам се.
Има омекотител Ленор, 4,89 лв., за 48,54 или 57 пранета. Зехтин-6,89 лв., риба Тон, сапуни Дав за 94 ст.

# 99
  • Sunshine state
Скрит текст:
Омекотител Малиция имате ли впечатления? Вчера го гледах в нашия Кауфланд на цена 3,60 за 2 л, но не взех.
Ползвала съм веднъж-дваж, ако не се лъжа син и бял. Не е лош, но гледай за колко пранета е, а не колко литра, защото, този, който съм ползвала аз не беше концентрат, сипваше се доста и никак не беше на сметка.
не струва, не го купувай  Sick
не е концентрат, а и мирише гадно. Поне този който купих преди години. По-зле е и от турските коколино.
Аз пък съм доволна от омекотителя Малиция със зелената капачка - не е много икономичен действително, но пък е 2л, а пък ароматът му е божествен.  Peace

# 100
  • София

Аз получих някакъв полу-вестник от две страници. Мисля, че е само за новия Кауфланд, който откриха вчера (май)  newsm78
Не е само за новия. И в Хаджи Димитър бяха налични нещата от малката брошура.

# 101
За Варна все още ли промоциите са от четвъртък, а не от понеделник ?
Вече не са от четвъртък , а от понеделник!  NaughtyДнес като ходих  питах на информация .Пак е по старому! Peace

# 102
Момичета  Hug може ли някоя да погледне цените на сирене Фрезко
Точно какво пише на табелката  ooooh!  ММ е купил 0.700 за 10. 99 лв и у нас е война...
Ами за 200гр цена е 4.99лв  Peace
Килограма е 25 лв ли?  Shocked

# 103
Tatuna59 , много ти благодаря. Grinning
Взех от соевия сос, масло на промоция (имаше поне 2 вида, аз взех от това с едната къщичка и многото крави, уж по-хубавото Laughing ), 2 млека Саяна 3,5%, Барни, по няколко кг моркови и червено цвекло (много ми харесаха), няколко кг малки червени камби, мокри кърпички, носни кърпи и разни други. Laughing Соевият сос ни хареса много, а има ли и такъв без брашно? newsm78
Флумастерите с многото цветове имат и телесни цветове, супер! Peace Дано останат, че да купя и от тях.

# 104
  • София
Някой, който е получил вестника с предложениеята от 3-6 може ли да го сподели тук, понеже не го откривам в нета...

Общи условия

Активация на акаунт