Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Veseto*, днес и аз ходих до Кауфланд набързо и нарочно погледнах каните. В каната има филтър, просто трябва да отвориш капака на каната и филтъра е там. Може би те е дострашало да разбутваш найлоновата опаковка.
Аз си взех резервен филтър и едно стекче захар и от сгънатите салфетки на промоция. Ама такава лудница беше.........
Тавите ми се сториха много тънки и се отказах, не ми вдъхнаха доверие.

# 316
  • София
Отворих...В три кани нямаше със сигурност.

# 317
  • Русе
В Техномаркет има кана Аквафор с 2 бр. филтри за 19,90 лв. Май е по-на сметка newsm78
Тези в Техномаркет не са ли без включен филтър? Поне на сайта никъде не е упоменато да има.
В брошурата го пише. Гледала съм и хартиената и електронната.

# 318
Като цяло не знам нищо за продуктите на тази фирма и не посмях да си купя.
Аз съм доволна от техни формички/резци за сладки, щипка за храна....и друго имам тяхно, но не се сещам в момента какво. Формите за кекс и тавичките (пускали са доста пъти на промоция едни в зелено) много ми харесват на вид, изглеждат ми качествени. И сегашните с мраморния ефект ми се сториха хубави, в крайна сметка не мисля, че са по-тънки от стандартните незалепващи форми за кекс... newsm78
Относно каните- със сигурност има хора които "така" се снабдяват с резервни филтри.... ooooh! Аз съм виждала неведнъж и липсващи филтри от резервните които продават.... Shocked
Хм, добавянето на калциев хлорид в стандарт ли се превърна при сиренето? ooooh! Днес търсех малка опаковка сирене и като се зачетох в състава.....Верея и още няколко марки имаше без въпросната съставка (но пък те ми бяха много като количество) и всичко друго с кацлиев хлорид или двухлорид... Sick
Исках да си купя и от комплектите за домашно правене на сирене  и мая за сирене- НЯМАШЕ. Shocked Не ги продават вече или просто са ги преместили на друго място? newsm78 Оглеждах доста, но така и не видях. Thinking

# 319
Здравейте! Днес се загледах във формите за кекс на Фереро. Пускали ли са досега такива и качествени ли са? Пишеше, че са незалепващи, от карбонов... не знам какво си. Много им се зачудих. Като цяло не знам нищо за продуктите на тази фирма и не посмях да си купя. Но ако кажете някоя добра дума за тези или да препоръчате от другаде, може и да се замисля. М?  Hug

Имам 2-та тигана с мраморно покритие на Фереро от предната им промоция- супер са, много съм доволна- много лесно се мият, не залепват и са много приятни на допир  Grinning. Зарязала съм другите тигани само в тези правя всичко. Предната седмица си взех малката тавичка(не беше на промоция Crossing Arms), но още не съм я пробвала...Утре ще отида за една голяма тава и форма за кекс...надявам се и те да са хубави като тиганите им

# 320
  • София
Дали някъде в София са останали от миналоседмичните промоции на кашоните Памперс  newsm78
или са ги върнали на старата цена ?

# 321
  • София жк Бъкстон
В този на Каблешков са върнати на старата цена.

# 322
Последно време много занемарено ми се вижда  в магазина, не знам защо, а основно там пазарувам седмично, newsm78
Някоя от вас знае ли къде изчезна шоколада за готвене от 1,79 прима доле (нещо такова) Много го харесвах за кремове за торти newsm78

# 323
  • Русе
Някоя от вас знае ли къде изчезна шоколада за готвене от 1,79 прима доле (нещо такова) Много го харесвах за кремове за торти newsm78
Отдавна не съм купувала от него. Не беше ли Стила долче  newsm78 В ЛИДЛ готварския шоколад вече е с нова цена, така, че и този може да е изчезнал, за да се появи с нова по-висока. Някой не беше ли споменал подобна ситуация със соковете newsm78

# 324
При нас последно беше при останалите шоколади, на някой от долните рафтове в левия край, ама и аз го обясних  Crazy. Тази вечер се очертава ходене до там и ако се сетя да проверя, ще пиша дали още е там.

Снощи ходих за Нан 3, но рафта бе празен, питах дали ще зареждат или се е изчерпал, отговорът бе, че не знаят и утре да мина пак. Взех си само филтър за каната и някой други дребни неща.

# 325
Ей сега се връщам от К.,малките тавички са свършили.Дано заредят пак,че тези от 35'5см не ми вършат работа,понеже фурната ми е малка.

# 326
така, че и този може да е изчезнал, за да се появи с нова по-висока. Някой не беше ли споменал подобна ситуация със соковете newsm78
Да, аз бях споменала за соковете. Peace Впоследствие забелязах и други стоки които изчезнаха, уж заради обновлението на марките (и цените)... Laughing

# 327
  • София
така, че и този може да е изчезнал, за да се появи с нова по-висока. Някой не беше ли споменал подобна ситуация със соковете newsm78
Да, аз бях споменала за соковете. Peace Впоследствие забелязах и други стоки които изчезнаха, уж заради обновлението на марките (и цените)... Laughing

Това е стар изтъркан търговски номер. Още при социализма ги правеха тия номера, изчезне колбас Софийска наденица за да се появи като Каспичанска наденица, ама на друга цена.

# 328

Тази вечер ходих до К. - нямаше и при нас от този шоколад. Явно ще се появи и той като К-класик Simple Smile Нали заменят някои марки, сред които е и Стила Долче, с К-класик.

Взех си голяма и още една малка тава. Голямата тава чудна работа ще ми върши за фамилна пица  Simple Smile
Формата за кекс нещо не ми хареса, и аз не знам защо и не я взех. Ама знам ли дали утре няма да размисля и да хукна пак  Laughing

Иначе си накупих много зеленчуци и хлебчета на супер цени....краставици (и то много хубави) по 0,49, моркови по 0,29, пакет био моркови за 0,59, айсберг за 1,39, зелен лук по 0,09...впрочем не бяха на такива цени като ги взимах, но понеже се мотках доста време да разглеждам и цените в това време паднали драстично Laughing та на касата бях приятно изненадана Simple Smile Взех  5-6 броя от маломерните пилета, тъй като видях, че са на Градус, без хормони и вода уж, дано да са хубави.  Мезета, няколко буркана с корнишони, вино някакво, сладки неща...

В общи линии пак уж само за хлебчета и тава тръгнах, а се завърнах натоварена като магарица, както винаги ooooh! Егати разоряващия магазин. Тръгнеш за едно и се прибираш с хиляда други глупости  Laughing

# 329
  • София
Тези маломерни пилета на кой щанд са? Там където е на самообслужване или на другия?

Общи условия

Активация на акаунт