Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Колко вата е месомелачката? Ако е 600-800 не препоръчвам! Имах Кауфландска и добре, че се счупи месец преди да й изтече гаранцията, върнаха ми парите и от Зора си взех също евтина, но 1200 вата мощност, разликата е огромна.

# 481
  • Пловдив
За всички, които се интересуват от четката АЕГ - продават се резервни накрайници точно за този модел в Кауфланд. Аз си взех две четки и комплект от четири накрайника. Не бяха при четките, а по-нататък, така че се оглеждайте внимателно. Струват 15 лв. Peace
Взех си и фритюрник, разглобява се удобно за почистване, но не съм го пробвала още.
Накрайниците ги пробва и стават, нали? Къде по нататък, нещо по-ориентировъчно  newsm78

# 482
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Моля, споделете къде има останали Албуми за Дисни стикерите? Зарибихме се, а в нашия квартален Кауфланд няма вече албуми...

Мерси  bouquet

# 483
Привет!

Моля, споделете къде има останали Албуми за Дисни стикерите? Зарибихме се, а в нашия квартален Кауфланд няма вече албуми...

Мерси  bouquet

При нас казаха, че са свършили и повече няма да имат.

# 484
Накрайниците ги пробва и стават, нали? Къде по нататък, нещо по-ориентировъчно  newsm78

Стават, да. На тях пише модела на четката, а нямаше други видове за да стане объркване. Пробвах я преди малко, хареса ми, но нямам база за сравнение с други четки. Бяха няколко реда по-нататък, където слагат на едно място чинии, крушки, ел.уреди и др. (не на специализираните щендери за тях). Все пак в различните магазини има различна подредба, в случая говоря за Кауфланд Варна в кв. Възраждане.

# 485
  • Пловдив

Стават, да. На тях пише модела на четката, а нямаше други видове за да стане объркване. Пробвах я преди малко, хареса ми, но нямам база за сравнение с други четки. Бяха няколко реда по-нататък, където слагат на едно място чинии, крушки, ел.уреди и др. (не на специализираните щендери за тях). Все пак в различните магазини има различна подредба, в случая говоря за Кауфланд Варна в кв. Възраждане.
мерси, утре ще ги търся  Simple Smile

# 486
Видях, че сте коментирали за сирената, аз пък искам да похваля сиренето Маклер, на нас много ни допада на вкус и е на средна цена, даже сега вакуумната му опаковка е на промоция, а една опаковка излиза около 5 лв. Киснем си го във вода, не ни се е разпадало до сега. Дано ви хареса, ако го пробвате.

# 487
  • София
Вчера бях в Кауфланд Слатина и ми дадоха стикерчета. Нямам идея дали са един вид или са няколко.

Междувременно можете ли да дадете мнение за чугунените тигани, хубави ли са? Стават ли за керамични котлони?

# 488
  • с/у ОколоМръсТното
Стикери още има и си дават.

Но Албумите, където се лепят тези стикери са свършили... Та него го търсим.

# 489
  • Sunshine state
Шани,утре ще проверя за албум,проблемът е,че съм от Пловдив. Мога при желание да го пратя,ако е наличен.  Peace

# 490
  • Sofia
утре ще проверя за албум,проблемът е,че съм от Пловдив. Мога при желание да го пратя,ако е наличен.  Peace
С щерката ще сме ти много благодарни, ако имаш предвид и нас. Разбира се ще си поемем всички разходи.

Иначе аз съм доволна от днешния ни пазар. Най-вече за чугунените тигани - един уок и един обикновен 26см.  Веднага командировам в забвение аналогичните тефалови. Едно по едно махам махна всичко с тия покрития.
На К Класик -  взех околоочния крем - поне няма парабени, има малко силикон.  Wink Още и почистващи кърпички за лице, две маски за лице, душ крем и тоал. мляко за лице. Също така и от видовете йогурт и кефир за разнообразие на детето, песто Дженовезе, сос Наполи, два модела паста.
Взехме и чаршафи с ластик, Фрош, банани, броколи, киви, дюли, лимони и други обичайни продукти.

# 491
  • Sunshine state
Ще проверя и ще пиша довечера, че по стечение на обстоятелствата днес имаме работа до София.  Laughing

# 492
  • Sofia, Bulgaria
Аз снощи взех чугунен тиган уок. Изглежда супер и е по-лек отколкото очаквах. Дано се и окаже качествен, ще пиша като го пробвам. На етикета пише, че става и за керамични котлони. Суджукът на промоция, Лотос май беше е хубав, купих и сирене Олимпус и вино Стамболово, което също е хубаво а сега е на добра цена.

# 493
И ние взехме сирене Маклер - препоръчаха ми го като доста качествено за първа попара за бебето, разбира се изкиснато от предната вечер. Любопитното е, че го търсих още миналата седмица по рафтовете, но го нямаше, а съм сигурна че гледах 2 пъти.

Взехме още бяло вино Стамболово, Моп, таблетки Церезит, чаени бисквити, бонбони Сезони, червената капия в буркан и още 100 неща  Crazy

За играта с картичките - тя изтича тази седмица, помолихме касиерката да ни даде повече пакетчета, тя взе че се съгласи, но явно зависи от касиерката, защото на наши познати не са дали Simple Smile

# 494
  • Асеновград
Моите покупки; Simple Smile Духалка , тенджера , бурканчета за подправки , 2 купи за салата , тавичка , банани , торта гараж , и др.
Доволна.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт