Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
бе на една духалка кво да й се развали?   newsm78
ама що си мисля, че евтините харчат много

# 526
Ами да гръмне например - да даде на късо .Пожар да направи . Да не топли и само да духа. Лошо свърване и може да доведе и до токов удар . Всичко може да стане . Може и хич да не заработи де Grinning

# 527
принципно - да, ама то тва най-простия уред на света струва ми се, реотан и вентилатор

преди година взех сушоарче Айко за 7 кинта, пушка е  Mr. Green

# 528
  • София
Скрит текст:
Препоръчайте ми утвърдено на пазара . На Айко и аз нямам вяра - но реших да попитам все пак-
Имаме от 12г такава, не е мръднала и за преходните сезони ни върши прекрасна работа:
Скрит текст:

# 529
  • Варна
Скрит текст:
Препоръчайте ми утвърдено на пазара . На Айко и аз нямам вяра - но реших да попитам все пак-
Имаме от 12г такава, не е мръднала и за преходните сезони ни върши прекрасна работа:
Скрит текст:
хехе и ние имаме същата, пак на 12-13 години, работи безотказно Simple Smile

# 530
  • Sunshine state
Каква е тази духалка за 50лв?  Shocked
Нашата я купихме за 25лв преди години и точно стая в лкъща отопля направо до положение да не се диша вътре,ако не я спреш. Стандартна е 2000w
http://www.tesy.com/bg/products/otoplitelni_uredi_za_doma/ventil … pechki_/hl_200_h/
Много разводнихме темата, но...  Embarassed

# 531
  • оттам, откъдето започва България
Доколкото знам всички духалки от тези модели са 2 кв. В зависимост на каква степен я пускаш може и 1 кв да харчи, но най-добре си топлят на степен 2. Имаме и за 12 лв. и за 25 лв. и според мен си вършат една и съъща работа. Все пак това е техника и независимо от марката всяка може да изпуши, така че е най-добре да се гледа цената.  Peace 50 лв. не бих дала за духалка.

Някой не е ли получил вече брошурата, че да каже какво ще има другата седмица?

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 10:35 от didka pitka

# 532
Аз  Grinning Родопско чудо, вратни пържоли, бисквите белвита. Това на първо четене ми хвана окото  Peace

# 533
Аз  Grinning Родопско чудо, вратни пържоли, бисквите белвита. Това на първо четене ми хвана окото  Peace

има ли голяма минерална вода?

# 534
  • бургас
Девин 6л.-1.47лв

# 535
мерси  Peace

# 536
Някой да си е купил от околочния крем 5 в1 на К-класик, който е на промоция тази седмица?

# 537
  • Sofia
Новата брошура - 26 октомври - 1 ноември
http://issuu.com/promooferti/docs/cgj/1?e=2041470/30915265

Някой да си е купил от околочния крем 5 в1 на К-класик, който е на промоция тази седмица?
Не знам кой е този 5в 1, аз взех околоочния на стр. 12 от малката брошура на К- Класик.

...На К Класик -  взех околоочния крем - поне няма парабени, има малко силикон.  Wink Още и почистващи кърпички за лице, две маски за лице, душ крем и тоал. мляко за лице. ...

# 538
Аз като ходих нямаше от околоочните кремчета нито едно. Взех си от жълтите - дневен и нощен, както и един син, който се води овлажняващ. Засега пробвах само нощният жълт и никак не е лош на прима виста. Купих си и от кърпичките за лице, много са хубави - чистят чудесно грим, не лютят на очите. Някакъв измиващ гел с бамбук взех, който още не съм пробвала, че още имам от измиващия крем с пъпеш, който много, много ми харесва Simple Smile Като цяло ми се струва, че козметичните продукти на К- класик, никак не са лоши  Simple Smile

# 539
Морена, точно от малката брошурка е. Те са два вида. Единият е в жълта опаковка, но аз взех от този в червено, на 3,79 лв. Като реших да го пробвам от тубичката излезе първо вода и цвета е малко като фон дьо тен, мирис няма. Единственото ми притеснение е, че на самата тубичка и на хартиената опаковка е отбелязано 5190306, та си мисля да не е производство 2006 г. Никъде не видях срок на годност, а само указание, че е годен за ползване 12 м. след отварянето.  newsm78 Би ли ми казала при теб какъв номер е отбелязан.

Общи условия

Активация на акаунт