Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Нищо конкретно не  казвате за прахосмукачката.Ще я взимам,все пак  има добра гаранция.

# 541
  • Sofia
Дидка, аз взех жълтата серия - околоочен, дневен и нощен. Околочния изпробвах за сега - нямаше вода, цветът е - мръсно бяло да кажем, хареса ми попивността, не ми дразни очите. Също и нощния опитах - добър е, една идея по-лепкав ми е от Регала (който изобщо не е), но е толкова малко, че не би ме отказало от крема.
Този номер на дъното е сериен според мен, при мен е - 5190304
Както казва Арония, изглежда не е лоша козметика, ама и нали са германски все пак.

От новата брошура малко (3-5) неща харесах. Доволна съм, че на всяка брошура охарчване не може Crazy...пък и новата седмица Лидл ще ни бръкне в джоба с тази италианска седмица...  Heart Eyes

# 542
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, Морена. Аз малко си мацнах на ръката, че ме беше страх да не се изрина. Довечера ще си сложа смело.  Peace

# 543
  • Пловдив
И аз така...само 2-3 неща...

# 544
  • Пловдив
Здравейте момичета.Моля за мнение за сокоизстисквачката,която се предлага в следващата брошура.Ако някоя от вас я ползва да сподели,дали е доволна или-не.Ще я ползвам предимно за ябълки,моркови,круши.

# 545
Аз си харесах дамската пижама, но не мога да разбера от каква материя е, дали е тънка или ватирана  Thinking А само заради нея не ми се разхожда до там.

# 546
  • Sofia
Lemy, ако имаш възможност, в Лидл пижамите са по-красиви - памучно горнище и бархетно долнище за 19лв от понеделник.

# 547
Lemy, ако имаш възможност, в Лидл пижамите са по-красиви - памучно горнище и бархетно долнище за 19лв от понеделник.
Само една поправка - пижамките ще са от четвъртък 29.10.
Иначе и аз харесах за детето Simple Smile))

# 548
  • оттам, откъдето започва България
Аз си харесах дамската пижама, но не мога да разбера от каква материя е, дали е тънка или ватирана  Thinking А само заради нея не ми се разхожда до там.
Lemy, абе вие китайски магазини нямате ли, че ще даваш толкова пари за пижама, която можеш да купиш за цена до 10 лв.  newsm78 Аз си имам от магазина за китайски стоки и ми е много по-добра /мекичка, топличка, пере се на 60 градуса/ от българаската, която ми подариха колежки, и се разпадна надписа й при пране на 40 градуса, което за мен е необичайно. На мен ми се струват много парите за пижама, ама си е мое мнение.  Peace

# 549
Някой да има отзиви за микровълновата печка, която ще е на промоция другата седмица?

# 550
Само една поправка - пижамките ще са от четвъртък 29.10.
Иначе и аз харесах за детето Simple Smile))
Мерси момичета. При Лидълските обаче до колкото разбрах, горнището е по-тънко, а ми се иска и то да е по-дебело.
didka, зимна памучна пижама за 10 лв. не съм виждала още, дори по китайските магазини, в които изобщо вече не е евтино. Поне в тези, в които съм гледала.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 08:49 от Lemy

# 551
  • В градината...
Тази седмица са на промоция 2 много хубави сирена - Родопско чудо и Карловско - овче  Peace

ДОЛЧЕ, миналата седмица беше намален италианският оцет, за който коментирахме.

# 552
  • Варна
Загледах чашите за вино, и цената е добра - 6,99 лв/6 броя, обаче се чудя дали са от тънко или по-дебело стъкло?
Някой, който ходи тези дни, може ли да ги погледне?  Praynig

# 553
  • Русе
Каква е тази духалка за 50лв?  Shocked
Нашата я купихме за 25лв преди години и точно стая в лкъща отопля направо до положение да не се диша вътре,ако не я спреш. Стандартна е 2000w
http://www.tesy.com/bg/products/otoplitelni_uredi_za_doma/ventil … pechki_/hl_200_h/
Много разводнихме темата, но...  Embarassed
С керамичен нагревател. Уж били по-добри. Дрън-брън... Такава е http://www.boileri.bg/product/132/tesy-ventilatorna-pechka-s-ker … hl-221-h-ptc.html

От новия вестник харесах сухите пасти Иглика и солта за съдомиялни.

# 554
Загледах чашите за вино, и цената е добра - 6,99 лв/6 броя, обаче се чудя дали са от тънко или по-дебело стъкло?
Някой, който ходи тези дни, може ли да ги погледне?  Praynig

и аз се нареждам за  отзив за чашите.
Сиренето "Родопско чудо" със сигурност ще го опитам, набелязала съм:
 кухненската ролка за 0,99лв
киселите краставички за 1,11лв
пушената гауда 9,90/кг

Общи условия

Активация на акаунт