Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 637
  • 736
  •   2
Отговори
# 675
Елви е прахът, да. Аз съм доволна от него и по-специално от този с розовата опаковка. Не намирам разлика с други прахове. Ползвам и омекотител.  Peace
++ за този прах. От скоро използвам и двата - за бяло и за цветно пране. Доволна съм и то много, особено от този за бяло, изпира перфектно и харесвам аромата му ...... но да си призная за по-скъпи тъмни дрехи използвам TIDE Color  за да не повредя цветовете на дрехите.

# 676
Има ли в Кауфланд Бинго Стари найт и ако да - на каква цена ?
  Почти никъде не го намирам - вчера обиколих къде ли не-.

# 677
Има ли в Кауфланд Бинго Стари найт и ако да - на каква цена ?
  Почти никъде не го намирам - вчера обиколих къде ли не-.
Не знам точно сега каква му е цената (около 5 .50 мисля) , аз си купих преди 1-2 седмици като беше на промоция . От другите 2 вида за цветно имаше много, от Стари найт имаше много малко бройки

# 678
  • Русе
Аз си мисля, че 6 лв е редовната цена на Бинго в Кауфланд.
Вчера, като си купувах Стари найт от "левчето", ми направи впечатление, че беше единствен пакет.

# 679
Аз рових в два магазина - пращах служители до склада -ами нямаше просто. Харесва ми - но странно защо точно от този вид няма или го изкупуват .
  В малки кутии имаше в изобилие. Купих една . Днес взех торба Ариел. Ако намеря Бинго ще си взема.
 / В нашите левчета няма такъв прах и никакъв свестен ./

# 680
Жармен , в кой град си ? Имате ли СБА ? Там има Бинго и има и Стари найт .

# 681
Няма Стари найт в ЦВА - всички други разновидности има - говоря за пакет от 2кг - инак в кутия от 300г има .

# 682
Няма Стари найт в ЦВА - всички други разновидности има - говоря за пакет от 2кг - инак в кутия от 300г има .
Ех, в нашия мисля, че видях снощи.
Чак ми идва да ти пратя един пакет  Laughing

# 683
Купих си Ариел вчера - ама нещо не съм доволна Grinning
Ще продължавам да търся - просто ми писна да ходя и да се ровя в пакети и да питам служители .

# 684
На коопа пробвай, има няколко магазинчета с внос на турски препарати....(с/у млекомата провери, както и в гаражите в дъното на пазара)

# 685
[
Днес, към около 17.00 часа отварят нов Кауфланд в кс Изгрев в гр Бургас

# 686
  • Варна
Здравейте!
В кауфланд има ли единични ел. котлони и ако има на каква цена са? /за Варна/

# 687
Здравейте!
В кауфланд има ли единични ел. котлони и ако има на каква цена са? /за Варна/

Защо не си купиш от магазини за техника . Марките в К не винаги са читави според мен.

# 688
  • Сливен
дипломат имат единични котлони http://diplomat.bg/bg/product/chugunen-kotlon-diplomat-632-60.html и според мен са читава марка,нео също имат

# 689
  • Бургас
Привет момичета. Peace  Имате ли отзиви за таблетките за съдомиялна машина K Classic?

Общи условия

Активация на акаунт