Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Северо=Западналия край
а аз да питам за белия боб в буркан как е, става ли за директна консумация, или хрупа и трябва да се вари още? Simple Smile
Белия боб съм го ползвала много пъти за салата, той е и по едър, няма нужда от доваряване, хубав е.

# 706
  • Sofia
Някой има ли отзиви от стенд миксера на Делимано който е от 139 лв и 10 точки? Много съм му навита, ще съм благодарна ако някой го има и сподели мнение.
От уреда нямам впечатления, но от мощността му да - слаба работа.  Wink

Аз си взех този - хем е по-евтин, хем по-мощен и с повече аксесоари.

Скрит текст:

Джули, за мен чопър и блендер са едно и също нещо.

Аз ползвам  Браун с тези аксесоари - супер доволна съм от моя по-стар модел - толкова години не е отказвал изобщо.

Скрит текст:

# 707
  • Северо=Западналия край
Morena, каква марка е и от къде го взе този миксер който си показала, че не виждам от снимката?

# 708
  • Sofia
Търси в нета "кухненски робот silvercrest" .

# 709
  • Балчи-Варна
Момичета възглавниците от гъши пух до кога с на промоция и каква им е цената?Има ли някой,който да си е купил и доволен ли е?

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 20:19 от gul4i

# 710
Този боб в буркан от кога е на промо и на каква цена / даже и  да не е на промо/

# 711
  • Sofia
Този боб в буркан от кога е на промо и на каква цена / даже и  да не е на промо/
От утре. Simple Smile 
На 6-7стр. най-вдясно - http://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_cc067f77599344/7?e=2041470/31368890

# 712
540г за 1.95 на промоция 2.69 редовна цена.

# 713
  • София
Скрит текст:
Някой има ли отзиви от стенд миксера на Делимано който е от 139 лв и 10 точки? Много съм му навита, ще съм благодарна ако някой го има и сподели мнение.
От уреда нямам впечатления, но от мощността му да - слаба работа.  Wink

Аз си взех този - хем е по-евтин, хем по-мощен и с повече аксесоари.

Скрит текст:
Скрит текст:

Джули, за мен чопър и блендер са едно и също нещо.

Аз ползвам  Браун с тези аксесоари - супер доволна съм от моя по-стар модел - толкова години не е отказвал изобщо.

Скрит текст:

И аз имам пасатор и чопър, но искам да си правя смути, т.е. да може да смели семена, ядки, стъбла и то на гладка каша. Затова искам блендер или нещо такова, на което казват хранителен екстрактор.

# 714
Търси в нета "кухненски робот silvercrest" .
Имам доста уреди от тази марка и съм много доволна.Страхотни са!!! Сега съм хвърлила око обаче на сокоизтисквачката на Delimano някой с мнение? Благодаря.
Купих си от сока с марката K clasik Портокал 100% (1,79лв.) и Круша много са хубави.

# 715
 Морена, Вася  bouquet  
 То имало и нахут намален и буркана е интересен - та струва си .

# 716
Дами, знаете ли дали в кауфланд мога да намеря кафяви макарони. Само там не съм търсила, но ми е малко далеч и не знам дали изобщо да ходя.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 10:12 от bubanka

# 717
  • Sofia
Морена, Вася  bouquet  
 То имало и нахут намален и буркана е интересен - та струва си .
Жармен, в лидълската тема писах за тоя нахут (смятам да си взема), покрай дискусията за хумуса. Simple Smile

# 718
Може ли да пуснете снимка на този нахут? От новата брошура ли е? Уж я разглеждах пък ни боб видях, ни нахут....Но и не съм я разглеждала задълбочено.....Аз май предпочитам да си варя нахута. Особено като е бил накиснат се вари много бързо. А и трябва да следя на етикета дали няма евентуално захар ooooh! ........

Кафяви макарони - има, със сигурност. Купувала съм. Както и пълнозърнести спагети.

# 719
  • Sofia
Цоц, това не върши ли работа?!  newsm78

От утре. Simple Smile 
На 6-7стр. най-вдясно - http://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_cc067f77599344/7?e=2041470/31368890

Общи условия

Активация на акаунт