СЕДМИ клас - 1

• 52 581
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата  bouquet

# 31
От сайта на МОН

Неучебни дни:

20.05.2015 г. – ДЗИ по български език и литература и НВО в VII клас по български език и литература
22.05.2015 г. – Втори ДЗИ и НВО в VII клас по математика
Това значи ли, че вече има почивен ден между матурите?

# 32
  • Русе
От сайта на МОН

Неучебни дни:

20.05.2015 г. – ДЗИ по български език и литература и НВО в VII клас по български език и литература
22.05.2015 г. – Втори ДЗИ и НВО в VII клас по математика
Това значи ли, че вече има почивен ден между матурите?
  Това е за миналата учебна година. Очакват се датите за предстоящата в 2016 година.

# 33
Благодаря за новата тема! Дано 7 клас да е успешен за всички деца!

# 34
# 35
  • България, София
Синът ми започва занимания в школата от утре ... никак не му се учи.

# 36
Тъкмо се зарадвах, че са сменили датите за НВО-тата, а то било за тази година Cry

# 37
  • София
Поздравления за новата тема.   party006 
Кажете при вас как е - децата притесняват ли се за предстоящия 7 клас или родителите повечко се вълнуваме засега Simple Smile

При нас май само аз съм на нокти още от сега. Притеснено ми е, понеже почти нищо не зависи от мен, а знам колко е важен този момент от живота. Седмокласничката не се вълнува. Говорим и , но не осъзнава колко е сериозо. Иначе цяло ляо се опитвах да държа във форма със преразкази и задачи, но не съмм сигурна че ми се получи. Всичко прави без желание....... Sad На мен също ми се иска да избегнем стреса, но незнам как .

# 38
Кажете при вас как е - децата притесняват ли се за предстоящия 7 клас или родителите повечко се вълнуваме засега Simple Smile

Моят не се притеснява, преговаря по всичко и си дописва домашното за ваканцията по математика. Аз съм по-притеснена от него.
Започнахме уроците по БЕЛ и мат. Ония ден много се ядосваше като видя едно интервю на Ваня Кастрева, която говореше за промените все едно вече са факт. Помислил си е, че със сигурност ще си останат така. Ох, аз се надявам да оставят деня почивка и да премахнат общата оценка от дипломата от бала.

# 39
И аз съм така - по едно време решаваше задачи, но вече му писна - сега уж съм го оставила малко да се порадва на ваканцията, но незнам дали ще се стегне както искам аз Simple Smile

# 40
     Кога са добавили общата оценка от дипломата към бала?
     Абе едно хубаво нещо да има, как се намира някоя о-кастрена откъм мозък да го промени!?!  
     Верно за българските деца е подготвен геноцид! Това министерство е за #2gunfire

# 41
    Кога са добавили общата оценка от дипломата към бала?
Промяната в наредбата все още е само проект, така че средният успех от удостоверението за завършен седми клас засега не участва във формирането на бала за кандидатстване.

# 42
Един въпрос по седмокласния материал по математика - успоредник и трапец влизат ли в материала за матурите или в този за изпитване в училище? А логическите задачи? Питам, защото опряхме до тези раздели в сборника и се чудя да ги подхващаме ли сериозно или да се върнем на преговора на шестокласния материал. Знам, че всяко знание е богатство, но целта ми в момента е силно прагматична.

# 43
      Уважаеми майки на набори! Държа да напомня, че има още 14 дни - един годишен отпуск - ваканция, та, моля ви, не ни стресирайте с броя на изрешените от децата сборници и направените от тях преразкази! Ние, майките и малките братя/сестри на гърмяни вече зайци все още активно почиваме! newsm41

# 44
 Laughing Така де! Уверявам те, че тази нездрава активност при нас е продиктувана от чисто отчаяние, а въпросът ми си е съвсем истински, няма за цел да стряска никого. Става въпрос за дете, което ще започне да решава бързо и сръчно задачи по математика... ама сигурно на третото минаване на материала. Така че просто си подсигурявам първото. За сметка на част от ваканцията  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт