СЕДМИ клас - 1

• 52 637
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • България, София
vimares, копнала си постинга ми, преди да го изтрия Simple Smile

Сори, впечатлих се  Simple Smile ... не съм си и помисляла, че мога да постигна и 10% от това с моето дете.
Наистина всички имат своята индивидуалност, майсторлъка е да я използваме.

# 61

Сори, впечатлих се  Simple Smile ... не съм си и помисляла, че мога да постигна и 10% от това с моето дете.

wow и аз се впечатлих!
Въпреки, че карам дъщеря ми всеки ден да се занимава по 2-3 часа не е свършила и 30% от това, което сте направили вие. По колко часа на ден отделяте?
Предполагам, че при нас причината е в неефективната работа - няма как да се случат нещата, когато не съм й на главата. Телефона постоянно получава съобщения, телевизора работи... За съжаление щерката работи добре само под натиск и контрол, сама не е достатъчно осъзната, за да седне и да свърши нещо за себе си, влагайки нужното старание и внимание.  ooooh!

# 62
    Кога са добавили общата оценка от дипломата към бала?
     Абе едно хубаво нещо да има, как се намира някоя о-кастрена откъм мозък да го промени!?!  
     Верно за българските деца е подготвен геноцид! Това министерство е за #2gunfire

Ваня Кастрева ми преподаваше по история и ми беше класен в последните години преди бала. Запомнила съм я като интелигентен, симпатичен и наистина добър и разбран човек, а като преподавател успя да привлече интереса ми към историята както никой преди нея.
Нека на я наричаме "окастрена откъм мозък", защото тя е лице и говорител на една институция, в която решенията не се вземат еднолично и като такава тя е длъжна да ги комуникира дори и да не е съгласна с всичко, което казва.  Peace

# 63
Това казаха по новините по Нова преди малко, но дали е прието newsm78

"Добри новини има и за учениците. През предстоящата учебна година те ще имат 22 дни ваканция. Първата ще е през есента - от 31 октомври до 2 ноември. Коледната ваканция започва на 24 декември и приключва на 3 януари. Междусрочната почивка е от 30 януари до 7 февруари. Пролетната е от 2-ри до 10 април.

Единствено зрелостниците ще трябва да влязат по-рано в класните стаи - на 7-ми април. Допълнителни неучебни дни ще са 26 и 27 май, когато ще се проведат матурите след седми клас."

# 64
  • Варна
Това казаха по новините по Нова преди малко, но дали е прието newsm78

"Добри новини има и за учениците. През предстоящата учебна година те ще имат 22 дни ваканция. Първата ще е през есента - от 31 октомври до 2 ноември. Коледната ваканция започва на 24 декември и приключва на 3 януари. Междусрочната почивка е от 30 януари до 7 февруари. Пролетната е от 2-ри до 10 април.

Единствено зрелостниците ще трябва да влязат по-рано в класните стаи - на 7-ми април. Допълнителни неучебни дни ще са 26 и 27 май, когато ще се проведат матурите след седми клас."
Не виждам нищо добро в тази новина.

# 65
от 31 октомври до 2 ноември сигурно го броят за 3 дни ваканция. Смешници!

# 66
То всяка година има такава ваканция-не е смешно.

# 67
  • София
Здравейте,
Дали има школа в София, която прави общодостъпни пробни изпити по БЕЛ за шестокласници?

# 68
То всяка година има такава ваканция-не е смешно.

Напротив. Всяка година се смеем, защото обявяват 3 дневна ваканция, а всъщност е 1 ден.

# 69
  • Варна
Здравейте в новата тема!  Hug
Моята девойка решава задачи по математика и през ваканцията преди седми клас. Не успя да изреши целия сборник за 6 клас(Коала), но все файда.  Grinning
През учебната година в седми клас почти всяка вечер решаваше поне по 1 час. Непрекъснато имаше задачи за питане-в школата, по някое време и на индивидуален урок, отделно доста често носеше задачи и в часовете за консултация по математика в училище-възползвайте се и вие от тези часове. Да не говорим колко пъти и във форума съм питала за някоя задача. И се справи отлично.

# 70
за едни са 3 почивни дни , за други 3 дни болничен ,за трети са 3 почивни ученически дни = ваканция. съвсем нормално е

# 71
  • Градът на света Богородица
за едни са 3 почивни дни , за други 3 дни болничен ,за трети са 3 почивни ученически дни = ваканция. съвсем нормално е

???????????????

# 72
  • у дома
24-те финални теста на Веди,

Как се справяше с тях newsm78 - питам,защото моето направи през юли половината и май имаше само 1 грешка на един от тях и му опростих другите  Twisted Evil Ама нещо се зачудих дали да не му пробутам и останалите...

# 73
  • София
Здравейте,
Дали има школа в София, която прави общодостъпни пробни изпити по БЕЛ за шестокласници?

В "Междучасие" пробните изпити са отворени за деца извън школата срещу такса от 15 лв. Имам спомен за нещо подобно при Регалия и Веди, но за момента няма такава информация на страниците им.

# 74
  • София

wow и аз се впечатлих!
Въпреки, че карам дъщеря ми всеки ден да се занимава по 2-3 часа не е свършила и 30% от това, което сте направили вие. По колко часа на ден отделяте?
Предполагам, че при нас причината е в неефективната работа - няма как да се случат нещата, когато не съм й на главата. Телефона постоянно получава съобщения, телевизора работи... За съжаление щерката работи добре само под натиск и контрол, сама не е достатъчно осъзната, за да седне и да свърши нещо за себе си, влагайки нужното старание и внимание.  ooooh!
Майсторлъкът при моята дъщеря е да й сложиш под правилен ъгъл чатала на вратлето. Прибрах дистанционните за ТВ, скръцнах със зъби колко задачи искам да видя решени, като се прибера вечерта, междувременно по вайбър приемах зова й за помощ на неясни задачи, които с всеки ден ставаха все по-малко. Колко време ще отделя за задачите, си остана нейн проблем. Факт е обаче, че вечер, като се приберях, задачите ме чакаха решени и проверени /сверени с отговорите/, а аз хвърлях по едно око, да видя има ли разписани решения - ако няма, следва пререшаване, за да видя мислила ли е, или е преписала отговора /има такива задачи, в които и този подход е възможен/. Следваше вечеря, а след нея - по един от тестовете на Веди, за време /един час/.
Установих, че при нас работят и двата варианта - да се занимава само по математика или само по БЕЛ /като набере инерция, върши работа/, или да дели времето между двата предмета. За почивка от задачите е чела произведенията и е учила стихотворенията, така мозъкът не се изморява и не зацикля.
24-те финални теста на Веди,

Как се справяше с тях newsm78 - питам,защото моето направи през юли половината и май имаше само 1 грешка на един от тях и му опростих другите  Twisted Evil Ама нещо се зачудих дали да не му пробутам и останалите...
Моята щерка нямаше толкова сериозен процент успеваемост, имала е напълно безгрешни тестове, но и такива, в които има по една или две грешки, примерно. Може би като мина половината тестове, започна да ги прави без грешки. Пробутай му и останалите, няма загуба, хем ще е преговор за входното ниво  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт