Искам да кажа ... (52)_31.08-06.09

• 37 333
  • 606
  •   1
Отговори
# 465
  • В Космоса
Не съм се задълбочавала дотолкова в образа на Мамасита, може би е оправдано донякъде, но най-мразя ССФ масата да почне да 'фърля камъни по някой дружно. Примитивно!
Прочетох последните 2 страници от споменатата тема, видях и обяснението в блога ѝ за никнейма...
"Копеларке"? Shocked "Не ми липсваш, копеларке."... "У"!
Драги съфорумки, да ви се ненадява човек! ooooh!

# 466
Мамасита нямам нерви да я изчета всеки път, но й се чудя при две деца как има време да седи толкова време във форума и да пише пост след пост ...

# 467
Бърди, нямаш никави основания да чувстваш вина. Не можеш да носиш отговорност за чужди деца в крайна сметка.
От неделя прогнозата е за разваляне на времето, което значи че морската ни ваканция рязко ще се съкрати. Дано не познаят няма и седмица откак сме тук Crossing Arms Нищо не видях от това лято, не съм доволна. С многократните пътувания на мъжа ми, с разпарвиите в хотела, с работа и то си замина хубавото време. Други години правим поне две по 20 дни моренце, а сега общо я докараме толкова.
Ако тук вали, може да идем за няколко дни до Гърция, още ми се иска плажче и слънце.
Чета хубва книга плажна- Ритъмът на спомените, препоръчвам. Сюжетът е интересен, разказва се за жена пострадала от режима на Пиночет, заради политически ангажимент на съпруга й, известен актьор.
Не че ме оставят много да чета, де:)

В заведението на нашия приятел, при когото плажуваме има голяма смокиня, моли ме да правим  сладко и от зелени и от зрели, но аз никога не съм правила и не знам дали ще ми сполучи. Вероятно ще опитаме, той е много ентусиазиран:) Жена му и яйца да вари ще ги прецака, камо ли сладко да прави, та той е обръгнал и няма да ми придиря много:)

# 468
Добро утро   bouquet

При нас все още е доста топло и като гледам прогнозата за времето и през новата седмица ще е така.Така,че тези от вас които са се орентирали към Гърция добре са решили  Peace

# 469
  • Sofia
При нас все още е доста топло и като гледам прогнозата за времето и през новата седмица ще е така.Така,че тези от вас които са се орентирали към Гърция добре са решили  Peace
Praynig Отдъхнах си,хем че гледах прогнозата,ама все пак ...ще избягаме от дъждовна София.
По традиция на първия учебен ден и последния (24 май) е хладно и дъждовно  ooooh!,та сигурно и сега ще е така.
Имам си нов фаворит за хубавец сред тенисистите  Flutter-Фабио Фонини  Crazy.Никак не е лош  Hug
Добр'утро!

# 470
Зарибих се по Farm Heroes Saga. Има едни кокошки, които само крякат и не искат да се местят гадовете. На 209 ниво съм.
Лошото е, че след няколко игри животите ми свършват и трябва да чакам да изтече определено време за да играя.

Имам един тъп въпрос - Как от две клавиатури за таблет да направя една? Къде в клавиатурата влиза кабела който е на таблета? В сервиз това дали ще го направят?

# 471
Играя Pаpa Pear saga и съм на 529-то ниво. Имам още по-малко от 20 накрая.

# 472
Добро утро!
Пийвам си кафенце и се подготвям психически за голямото чистене. Ще изпразваме мазата, за да има място за пелетите за зимата... Уж не сме от хората, дето събират неща, ама за 3 години са се посъбрали боклуци.

Завиждам ви за морето... Тази година откраднахме само 4 дни и изобщо, изобщо не ми стигнаха. Сигурно през октомври ще забегнем на някъде по балкана за някой ден. Имам натрупана умора, която трябва да избие.

Хубав ден ви пожелавам!

# 473
  • До хладилника, който обичам
Добро утро. Друго нямам какво да кажа Simple Smile Не съм писала тук от известно време, но има две съфорумки, които ми е приятно да чета и да общувам, които пишат тук редовно и мисля да се завъртя наоколо пак Grinning

# 474
Най-сетне да се добера до компютъра. Станала съм рано, и кафе пих на крак и сега мога наистина да си почина малко. Голямо разчистване правим, и дрехи събрах в чували. Няма на кой да ги дам и ще ги оставя до кофите. Все някои ще ги взема, не са скъсани или мръсни.
И шкафовете ще мия и изобщо днес и утре ще падне работа. А искам да лежа и да си чета...взела съм си хубави книжки от библиотеката.

# 475
Искам да кажа,че съм с гаден ентеро вирус. Деян само суче и дърпа и се сърди,явно съм се обезводнила. Дано наистина мине за ден.

# 476
  • Ямбол
О, Бу, чест е за мен да се навърташ наоколо.

Ние започнахме поетапно пренасяне. Засега оставаме на вариант - ще довършваме в движение. Но само в почивните дни ще мъкнем малко по малко и накрая едрите наведнъж.

# 477
  • До хладилника, който обичам
Лиляна Grinning

Искам да ви кажа, че тук взе да си става студено. Вчера се предадох и пуснах парното за час вечерта. Уж температурата не е ниска като за парно, да рече човек, но особено вечер направо замръзвам Confused

# 478
alina_si,
Как си, как е бебчо?
Вярно, че не съм много редовна тук напоследък, но ... Губи ми се Тонка  newsm78 белла  newsm78

# 479
  • Перник
Тъй като не ми обърнаха внимание в темата за аватарите, има ли в любимата ми тема някой, който може да ми помогне да се пременя в хубави дрешки, свързани с морето и конете? Мисля, че Акаша беше специалист.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт