Искам да кажа ... (52)_31.08-06.09

• 37 330
  • 606
  •   1
Отговори
# 480
  • В Космоса
Билка, сега ще потърся нещо. Hug

# 481
Копнея за парно и пуловер, Бу. Не мога да помярвам, че го казвам, но е самата истина. Тук септември е най-неприятно. Освен че е обичайната жега е и страшно влажно. Поне фиестите им свършиха, надявам се.

# 482
  • До хладилника, който обичам
Въпреки че никак не мога да се оплача от времето тук, и лятото е умерено и не е късо, и зимата не е сурова, но не съм готова още за парно и пуловер емоционално Grinning
Не е още толкова студено, вечер пада до 9-10, вътре към 18-19, но септември, циганско лято, а-у, рано ми е още.

# 483
alina_si,
Как си, как е бебчо?
Вярно, че не съм много редовна тук напоследък, но ... Губи ми се Тонка  newsm78 белла  newsm78

Вече нямам повръщане,но лежа,не ми се става.

# 484
  • В Космоса
Билка, ето няколко неща, дано си харесаш!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 20:58 от Акаша

# 485
На мен много ми харесват предложенията на Акаша.
Обожавам коне! Heart Eyes

За днес приключих с работата и си вдигам краката с кафето, лаптопа и книгата.
Искам да завали малко дъжд и да разхлади.

# 486
  • Перник
Благодаря много, Акаша, за усилията ти!Харесва ми 4., но втората снимка от подписа нека е аватарна и да останат 3те в подписа.Сега как става да си сложа картинките?

# 487
  • Mediterraneo
Бу, радвам се да те видя! Накъде ви отвя вятърът вас? Къде е вашето "тук" в момента?

Аз искам да кажа, че се запознах с Флорче днес  Heart Eyes Това му обичам на форума- че дава възможности за нови запознанства!

При нас тези дни е малко по- хладно вечер. Денем е задушно, влажно и все още не се усеща есен изобщо- плажовете все още са пълни.

# 488
Нищо не свърших днес, но има и такива дни.
Поспах, пазарувах. Проветрих си малко главата Laughing
Тонка ми казаха, че е във Видин
П.С.
Сега видях, че е писала в две теми днес

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 18:09 от Г-жа Рамацоти

# 489
  • София
Стига с тоя Видин бре, ето ме - столичанка в повече.   Laughing (Рамацотиии, издайничка такава...  Hug)
За съжаление нищо не ме тегли към града вече. Една седмица ми дойде множко.

Надявам се всички да сте в добро здраве и с подновени сили следотпускарски.

Значи годишнина ще имаме, а? Аз освен да се щракна доволно полуизлегнала се на една кълка върху матрака с лидълски бейлис за наздравица в ръка...  Flutter

И да ви кажа, че изобщо не ми е така трескаво с предстоящия ни първи клас, както ми беше, когато Кати тръгна на градина. Утре ще отидем за гуменки, обувки, гащи и т.н.

Хайде, сега мисля да си почина едно хубаво от почивката.

# 490
Искам да кажа, че малкото беше на гимнастика днес почти четири часа, а с голямото се разходихме из Борисовата. Сега и двете деца дремят, а аз пека тиквички във фурната.

# 491
Акаша уникални комбинации си направила  Heart Eyes

# 492
  • Sofia
Идвам да кажа,че ми извадиха мъдреца  ooooh! Crossing Arms.Доброволно отидох,след като по обяд ми падна временната пломба  Rolling Eyes.
Жива съм ,отпусна ме и упойката, удари ми 2 шева за по-сигурно и тъй. Белким не ям 2-3 дена  Mr. Green
Взех родителското тяло от летището, изпокарали са се,както винаги.... ooooh!.Кой крив,кой прав....бабешки и дядовски работи.Единият мърмори,другият мърмори,аз само ги помирявам  ooooh!
Ще подбирам моя и да ходим на кино, да могат да се видят с внука  Wink

Бу,добре дошла при нас   bouquet!

# 493
И на мен като Алечка хич не ми стигна морето, сигурно вече сто пъти го написах. В опит да докарам приблизително близко усещане, днес се къпах в язовир Embarassed. Ходихме после и до Лозенската планина, набрахме доволно много бъз и сега ми предстои отделяне на зърната, което предполагам, че е доста досадно.
Гена,  болка тепърва ще има. Вземи нещо по-силно. Аз изгубих по един след двете раждания от липса на време и от немарливост. Вадиха ми ги без упойка, защото изпитвам ужас от упойки, не ме боля, но после дойде страшното.
Болните да оздравяват бързо Hug

# 494
Уф, два мъдреца са ми вадили до сега. И двата пъти заради зверски болки... И двата пъти не можех да си отварям устата като хората по една седмица...

Гена, вземи обезболяващо превантивно.

Нашият ден за чистене мина в ден за мързел... Ми и утре е ден. Сега ще излизаме по хладина да хапнем и да се видим с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт