Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 976
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Според мен, идеята на ББ тази година е ритуално самоубийство, с цел повече никога да не се излъчва в България този формат!

ха-ха. Joy. Е, да така изглежда..
Въобще нямат намерение да се самоубиват. Просто ги мързи, затънали са в шуробаджанащина и въобще защо да се стараят след като на никой не му пука...

# 136
Какъв е бил скандала между Цецо и Никита,това на живото ли го видяхте, аз все като пусна и все няма.......
Съмнявам се мишката да влезе........

Скандалът го даваха по телевизията.
Иначе самата Алекс го каза в На кафе.

# 137
Кога са го давали, като то беше вчера? newsm78

# 138
Айде и аз в новата тема

Гласувах за Цецко и Ирена .

Цецко се прави на алфа мъж но вече всички са наясно че мечтае да си гука с Богданов грозен ми е външно и като държание .
Ирена пък вече става досадна с циганското си поведение и крокодилски сълзи .

# 139
За пръв път да пусна живо,пък и то има Simple Smile

Има живо.

Аделина разказва как май едно от децата и, но не разбрах точно е било бито и тормозено. Ама от свекърва ли, от кво ли.

# 140
Кога са го давали, като то беше вчера? newsm78

Така ли? Аз мислех, че за този преди говорите. Моя грешка.

ИМА ЖИВО

Аделина разказва някакви история за това как рязала някакви дрехи, но не го чух.

П.П. Изпревариха ме  Grinning

# 141

Така ли? Аз мислех, че за този преди говорите. Моя грешка.

Скандалът е нов. Още в събота имаше промо за понеделник как Никита ги нарича маймуни, но вчера тук се разписаха, че имало нова тупурдия. Днес само мернах Никита как чисти и ми изглеждаше ядосана.

# 142

Ирена пък вече става досадна с циганското си поведение и крокодилски сълзи .
Какво значи "циганско поведение" ?

# 143
Май се притягат за довечера, Никита се чуди какво да облече, а Аделина и казва да сложи сутиена с циците. Разсъждават дали ще имат силова мисия, Анита си показва бельото от Виктория Сикрет.

# 144
Най-просто казано досадна ми е че парадира с етноса си и се прави на интересна.Тя пределно ясно знае че останалите съквартиранти ще я подкрепят срещу Богданов и никой освен той не я обиждал на етнос.Но на пук постоянно го повтаря и започва да реве . Peace

# 145
Не съм видяла да го прави непрекъснато както казваш.
Но пък и не гледам лайфа много, може и да е имало нещо. newsm78

Не не мисля, че има циганско поведение. Срещала съм цигани, общувала съм с тях, съседи съм имала за цигани и съм много наясно какво значи циганско поведение  Peace
Обаче има и бели българи, които се държат много по-зле и от цигани. Mr. Green

# 146
Цецо и Богданов се пържат на слънце, много интересно tooth .

милите, а ако знаят какво им се пече за довечера  Laughing  

Изобщо не вярвам в  естественото развитие на сюжета около Анита и мишката.  Peace
Най-малкото, защото на следващия ден (след разговора) тя беше удивително спокойна, и дори весела - твърде необичайно жена, която е зарязана от приятеля си предната вечер.  Thinking  

Но искам да влезе мутрата, защото да наблюдавам реакциите на Богданов и Цецо ще бъде едно малко удоволствие Mr. Green ... Да изправим ултрапростака срещу простаците - нали уж клин клин избивал  Laughing  е, не съвсем в буквалния смисъл де Wink.  Всъщност според мен няма никаква  опасност  да се стигне до физически сблъсък - малко само ще им се дръпне ( censored  ) на двамата, но нищо чудно в следващите дни, вече да си пият ракията с мишката.

пп. а и добре, че беше новата тема,    bouquet та от първата страница си припомних някои от участниците  как изглеждат.

# 147
Гласувах за Цветелин и Никита, последната на кантар с Братухчев.

# 148

Не не мисля, че има циганско поведение. Срещала съм цигани, общувала съм с тях, съседи съм имала за цигани и съм много наясно какво значи циганско поведение  Peace
Обаче има и бели българи, които се държат много по-зле и от цигани. Mr. Green

На мен професията ми е свързана до много голяма степен с това да контактувам с цигани и Ирена никак не напомня на тях. Има си хора, като нея, като други цигани, които са си напълно нормални хора. Единственото циганско, което виждам и ме дразни е повтарянето, че е такава. Това всички роми обичат да го правят и да изтъкват. Макар че имам колежка циганка и, ако не ми бяха казали колегите, че е такава нямаше никога да се сетя. Изключително хубава, интелигентна, образована, владее перфектно два езика, има и магистърска степен. Супер жена. С хубаво семейство и две деца, нищо общо със стереотипа.

# 149
И аз гласувах за Цветелин и Никита.
Ама, доста е скучен тоя сезон.
Защо не измисят някакви мисии и игри.
Тия хем всичките са неприятни, хем нищо не правят - ужас. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт