Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 055
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 150
нещо не им работят часовниците
и днес, и вчера, мислят, че е с около час, час и половина по-късно

# 151

Не не мисля, че има циганско поведение. Срещала съм цигани, общувала съм с тях, съседи съм имала за цигани и съм много наясно какво значи циганско поведение  Peace
Обаче има и бели българи, които се държат много по-зле и от цигани. Mr. Green

На мен професията ми е свързана до много голяма степен с това да контактувам с цигани и Ирена никак не напомня на тях. Има си хора, като нея, като други цигани, които са си напълно нормални хора. Единственото циганско, което виждам и ме дразни е повтарянето, че е такава. Това всички роми обичат да го правят и да изтъкват. Макар че имам колежка циганка и, ако не ми бяха казали колегите, че е такава нямаше никога да се сетя. Изключително хубава, интелигентна, образована, владее перфектно два езика, има и магистърска степен. Супер жена. С хубаво семейство и две деца, нищо общо със стереотипа.

Дразнещо е да, но явно това и е нещо като комплекс. Но има при нея някакъв акцент. Забелязали ли сте го? Не е неприятен иначе.
И аз имах двама колеги - мъж и жена цигани. Ама черни, та черни. Но страшно готини, усмихнати и интелигентни хора. На работата имаше и хора, които не ги харесваха само заради цвета. Три щерки имат, хубави като картинка и трите учеха висше. Шапка им свалям.

# 152
Затворени ли са някъде, че питат колко ли ще ги държат, разучават къде има камери, казаха, че предния път не им е  било много зор, че се пържат(явно на организаторите).

# 153
да
явно ще им правят някаква игра за преди LIVE-а довечера
и са ги прибрали всички вътре

# 154
Разбрах от общи познати, че мъжът на Анита наистина се е бил изнервил много.
Всички му казвали, че няма причина, ама той се бил изнервил.
Не знам дали ще влиза.
За съжаление довечера май няма да мога да гледам предаването, въпреки че мисля, че ще е интересно.

# 155
  • София
Защо в кадър дават само шопара и мекотелото до него? Лежат, дъвчат си пръстите и нищо друго... това ли е най-интересното в къщата в момента? Shocked

# 156
Защо в кадър дават само шопара и мекотелото до него? Лежат, дъвчат си пръстите и нищо друго... това ли е най-интересното в къщата в момента? Shocked

Е, та нали са любовната двойка. Сега Силвето ще скубе Цеци.

# 157
# 158
Изгубила съм тренинг - забравих, че темите са седмични и има нова.
Благодаря на гледащите за репортажите. Simple Smile

# 159
Гласувах за Цецко и Пламен.

# 160

Скрит текст:

Не не мисля, че има циганско поведение. Срещала съм цигани, общувала съм с тях, съседи съм имала за цигани и съм много наясно какво значи циганско поведение  Peace
Обаче има и бели българи, които се държат много по-зле и от цигани. Mr. Green

На мен професията ми е свързана до много голяма степен с това да контактувам с цигани и Ирена никак не напомня на тях. Има си хора, като нея, като други цигани, които са си напълно нормални хора. Единственото циганско, което виждам и ме дразни е повтарянето, че е такава. Това всички роми обичат да го правят и да изтъкват. Макар че имам колежка циганка и, ако не ми бяха казали колегите, че е такава нямаше никога да се сетя. Изключително хубава, интелигентна, образована, владее перфектно два езика, има и магистърска степен. Супер жена. С хубаво семейство и две деца, нищо общо със стереотипа.

Дразнещо е да, но явно това и е нещо като комплекс.
Но има при нея някакъв акцент. Забелязали ли сте го? Не е неприятен иначе..
Да, има лек акцент, усеща се. И да, дразнещо е да подчертаваш нещо, да го натякваш, но не забелязвам да плекалява Ирена. Болната много повече натвръдва за болестта си.

# 161
  • София
Разбрах от общи познати, че мъжът на Анита наистина се е бил изнервил много.
Всички му казвали, че няма причина, ама той се бил изнервил.
Не знам дали ще влиза.
За съжаление довечера май няма да мога да гледам предаването, въпреки че мисля, че ще е интересно.
Е, то какво има да се види?Той да не гледа повече от нас?Всички знаят,че ББ манипулира, трябва да е луд да се върже.

# 162
Докато мишката крещеше на Анита, тя повтори сто пъти, че ББ е голям манипулатор. Накрая ББ се защити с нещо такова " ББ  показва нещата каквито са"  hahaha  Joy  Joy

# 163

за да ги запомним как са изглеждали преди влизането на мишката, че после може и сами да не се познаят  hahaha

# 164
  • Варна
Докато мишката крещеше на Анита, тя повтори сто пъти, че ББ е голям манипулатор. Накрая ББ се защити с нещо такова " ББ  показва нещата каквито са"  hahaha  Joy  Joy

И въобще е нямал представа какъв е щял да бъде разговора..  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт