Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 421
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 800
Зрителите навън харесват Ирена и ненавиждат Цецо, Богданов и Силвия. Това е спечелила. Според мен всеки човек влязъл в това воайорско предаване се надява на точно това - по-някакъв начин да се хареса на публиката.

# 1 801

И да не забравяме, че почти всичко тук е монтаж. Едва ли ни показват всичко.

В 24 часа има интервю с Братухчев, където и той споменава доста неизлъчени и преиначени неща.
Да много станаха вече,още повече ,че Братухчев е излязъл и е видял ситуацията отстрани.Започвам  да имам съмнение за спестени неща около Никита.
Истината е,  че и аз си го помислих.С това,  което излъчват,  тотално промениха мнението ми от визитка та и вида и и се зачудих ,  какво толкова са я заяли  вътре,  защо такава нетърпимост към Никита,  Катя чак изтеряса  newsm78
Точно,Катя изтеряса и Цецо изтеряса преди това,.Възползва се явно от слабостите им много умело ,леко ги подбутва и те полудяват ,затова и когато вече прочетох интервюто на Братухчев се усъмних(не е първосигнален като тях) .Вероятно а е стратегия ,което я прави  добър играч .Ама аз пак се чувствам прецакана ,че нещо ми е спестено.

# 1 802

Какво е спечелила ВЕЧЕ Ирена не разбрах?  newsm78

Поклонението на arhbarzashka.
 smile3501

това се равнява на орден Стара Планина минимум
Преклонение е думичката, която ви убягва. Wink
Поклонението е церемония с предимно траурен характер  Mr. Green

# 1 803
  • София
Сиси, мила, тъй като тази вечер доста речници се раздадоха, аз те улеснявам /от мен да мине  Wink/...

ПОКЛОНЕНИЕ
1. Посещение на свещени места.
2. Отдаване на почит (на покойник).

ПРЕКЛОНЕНИЕ
благоговение, почит, уважение и др. такива...

При нужда, пак съм на разположение  Wink

ПП Хахаха... Баншии...  в една и съща минута... Hug

# 1 804
  • Варна
На мен пък Цецо още с показване на визитката му ми стана неприятен. Обяснения колко успешен бизнес има, DMX за фон и опит за гангстерско излъчване.

Богданов пък беше с една брада, дето все едно сам си я е рисувал с маркер по лицето.

# 1 805
  • Ню Йорк
Леле, по-просто същество от тази Катя едва ли съществува. Чак реве, че не е станало на нейното и цяла държава хора са и криви. Много плиткоумна милата.

# 1 806
 smile3501

[/quote]
Поклонението е церемония с предимно траурен характер  Mr. Green
[/quote]

Иренка се самопогреба за формата Биг Брадър, така че думичката е точна  Peace

# 1 807
Elora Danan, аз Пацо го срещнах малко, след като напусна предаването. Вървеше и се оглеждаше колко души са го познали. То от това се храни момчето - да го спре някой, да му се подхили Rolling Eyes
Иначе май бяха забавни, да, не помня подробностите вече. Те бяха ли се поцелували през първата вечер, когато още не беше ясно, че Пепи е Пеньо?

Не помня много. Но май се натискаха яко. За целувки не помня. Помня, че мисията на Пеньо беше да заблуди всички, че е жена. А поведението на Пацо беше ужасно.
Забавлявах се искрено. С тризначките също беше голям майтап докато се рабра, че са три  Joy С Елена и Миро също стана интересно. Това се казва хубав качествен сеир. А сегашния си е чиста простотия.

Какво е спечелила ВЕЧЕ Ирена не разбрах?  newsm78

Ами това, че сега повечето и симпатизират.  Това си е постижение, като имаме предвид, че при влизането и беше точно обратното... А подобно нещо се случи още само на Никита... при всички останали май беше точно обратното!  Peace
Tочно. Никита и Ирена адски спечелиха от представянето си, всички други се закопаха. Най-голяма разлика от първият ден до сега определено има при двете перхидролки. На влизане ми се видяха и двете супер свестни, а сега Sick. Пламен Димитров също е много харесван навън и засега се представя много достойно.

# 1 808
  • София
 smile3501

Поклонението е церемония с предимно траурен характер  Mr. Green
[/quote]

Иренка се самопогреба за формата Биг Брадър, така че думичката е точна  Peace
[/quote]

Joy Току-що си те представих като Силвия викаща злото.... Отива ти, да ти призная...  Joy

# 1 809
  • Варна
Хубаво де, аз пък друго не разбирам newsm78
Когато в "Къртицата" Ивайла Бакалова пострада по време на мисия, после водещите й ходиха на посещение в болницата, показваха разговора с нея, обясниха как се чувства, какво следва като възстановяване.
Сега в ББ толкова ли е трудно три думи за момчето да обелят? Ясно, че от скандали и бой има повее заинтересовани, ама все пак Crossing Arms

# 1 810
За Никита съм съгласна. Обаче Ирена не виждам какво е спечелила. Не всички я харесват. Е, повече от Силвия много ясно, то само някой луд ще заеме страната на Силвия в кавгата им.

Пламен не е показал много от себе си, затова го харесват всички, включително и аз. Иначе знае ли човек, може да ни изненада неприятно, както тихите води Катя и Николина, които изглеждаха много мили и хрисими.

# 1 811
Когато в "Къртицата" Ивайла Бакалова пострада по време на мисия, после водещите й ходиха на посещение в болницата, показваха разговора с нея, обясниха как се чувства, какво следва като възстановяване.
Сега в ББ толкова ли е трудно три думи за момчето да обелят? Ясно, че от скандали и бой има повее заинтересовани, ама все пак Crossing Arms
Екипът пет пари не дава за участниците си. Ако ги интересуваше можеше да предотвратят скандалът днес още в зародиш. Интересуват ги само рейтинг и пари.

# 1 812
ми Пламен почти не го даваха и в един  момент половината съквартиранти го номинираха и със сигурност е имало причина
а зрителите реално нищо не видяха от него

# 1 813
  • София
Ами това, че сега повечето и симпатизират.  Това си е постижение, като имаме предвид, че при влизането и беше точно обратното... А подобно нещо се случи още само на Никита... при всички останали май беше точно обратното!  Peace
Tочно. Никита и Ирена адски спечелиха от представянето си, всички други се закопаха. Най-голяма разлика от първият ден до сега определено има при двете перхидролки. На влизане ми се видяха и двете супер свестни, а сега Sick. Пламен Димитров също е много харесван навън и засега се представя много достойно.

Peace Да! Пламен го забравих... но той беше симпатичен още при влизането си...
Няма ли да кажат какво става с момчето!?  newsm78

# 1 814

Има нещо гнило  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт