Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 012
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 475
Какъв е сега този ритуал Отче наш с медитация.  Stop
Това е тайната молитва на поп Серафим след сношението му с тибетския монах Яу Хуи. Създава се нов вид религиозно течение, наречено православен мистицизъм.

# 2 476
Едните мислят какво ще отговорят едните, другите си мислят какво ще отговорят първите.  Joy Joy

# 2 477
Интересно ми е тези, които мислеха, че Киро е умен, дали все още са на същото мнение?  

Вече е водач - да .. на глутница кучета -  две кучки и един помияр. Лавне ли едното - баф, и всички след него  започват да вият и няма спиране.  Shocked   Невероятно е, как така се надушиха и се събраха - кой от кой по-прост  Shocked

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 20:40 от Banshee

# 2 478
  • through the wormhole
Боги с тва венче на главата изглежда много страшен като се звери на ББ. hahaha

Изглеждат толкова сърдити, колкото беше Боги, когато ядоха шоколад, без да го почерпят. Laughing

# 2 479
  • София
Хареса ми тази мисия.
Скрит текст:
Опикаха се и се осраха.

# 2 480
  • IT
Голяма драма, голямо чудо.

# 2 481
  • Sunshine state
Николина, Киро и Катя...  Sick
Богито напоследък е по-нисък от тревата.  ooooh!

# 2 482
  • София
Никой май не разбра защо отговаряха Никита?Отговаряха с Никита, защото предполагаха,че ония ще отговорят така.

# 2 483
Богданов как си бърка в носа..

# 2 484
Толкова ли са прости бе хора😬😬😬 защо един път не се замислиха,  че е игра. Всички въпроси бяха гадни,  с цел, който и да кажат все ще е гадно. Вярно че е индивидуално състезание,  но пък никаква мисъл,  никакъв отборен дух в общите мисии... Какви са тия хора бе...  И тоА  Киро,  като ощипана  госпожица. Майкооооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2 485
Никой май не разбра защо отговаряха Никита?Отговаряха с Никита, защото предполагаха,че ония ще отговорят така.
newsm10 Ама, тъй като мозъка го имат за запълване на пространството между ушите, а не за орган им е малко труден за ползване.

# 2 486
изпонас*аха се  Mr. Green

# 2 487
За "Газ пикая" съм чувала ама "Олио пикая" не бях чувала...  Mr. Green
Тотално се окъкаха... ужас  Mr. Green
Киро и той сега е на 30 от 12 години не се бил бръснал....тъкмо му пораснала брадата и той спрял да я бръсне ееееей  Mr. Green

# 2 488
Киро да престане да се прави на Цецо
не му се получава

# 2 489
  • IT
И тоА  Киро,  като описана госпожица.
Предполагам че е оЩипана госпожицата Simple Smile - и аз така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт