Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 745
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 820
Ще разнищим и виповете, BlackHole вече загрява  Joy .

# 2 821
Аз нямам търпение за Виповете! Да идват вече!... Crazy
Този ББ започна много обещаващо, но организаторите сами си го прецакаха! Сякаш оригиналния екип ще се завърне от отпуската си чак на 13.09.
Но пак си го гледам де!Аз съм си върл фен на подобни реалита!

За Випа се надявам наистина да влезе Джорджано - много ми е интересно що за човек е!
А Преслава - да си остане вън! Sick Sick Sick

# 2 822
Защо си против Преслава? Аз не останах с лоши впечатления от миналия ѝ престой в къщата.  newsm78

# 2 823
Освен по лични причини и не харесвам хора, които забравят какви са били!

# 2 824
Много ме зарадва партито, хорицата се веселяха наистина. Представяте ли си каква е скука иначе, страшно си е.

е те в останалото време се караха
не са скучали  Mr. Green

а накрая се и сбиха - каква ти скука?  Mr. Green

# 2 825
  • София

Леле, не, не, не и не  Twisted Evil  Joy Ако поне малко имаше от Ума, щях маалко повече да я харесвам. Не прилича на нея Crossing Arms

Joy Joy  Joy

На тази снимка и за момент в онова предаване за шопинга ми заприлича. Много хубаво е момичето, но е много зле възпитана  Sad
Скрит текст:

На пръста ѝ пари ли пише или мунка  Simple Smile

Според мен пише пари, иначе не излиза броят на буквите.

# 2 826
Пари пише на татуса. Money

# 2 827
Видях Цецко на Витошка вчера. Целият барнат в бяло, с едно момче беше и говореше с едно момиче, което ми изглеждаше като фенка. Така въодушевено ръкомахаше, а Цеци се подхилкваше  Mr. Green

# 2 828
Ужас. Има фенка  Confused

# 2 829
  • SF
Магнит за жените е той!

# 2 830

За Випа се надявам наистина да влезе Джорджано - много ми е интересно що за човек е!

моя близка му е била класна и онзи ден разказваше,че тя и всичките ѝ колежки били изумени като е станал известен ,защото бил много скромно и затворено момче.За мен е абсолютно неизвестен,но се надявам да видим нормален младеж  Laughing

п.п.Да се допълня,разрових се из нета,попаднах на негово интервю в БТВ,малко странен е и говори като човек от левият бряг  Laughing Честно казано нещо не се сещам какъв точно ВИП е ,ако не бяхме от един град и да се говори за него от мои познати,нямаше дори да съм чувала за него  Laughing

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 09:16 от beti88

# 2 831
  • SF
Защо държите на този Джорджано? С какво е известен и защо е вери импортънт?
Звучи като име на гей. Не че нещо, ама вече гледахме такова нещо.

# 2 832
Джорджано има повече фенове и от....Глория примерно (тя ли е най-известна). То са фен страници, то е чудо. Ние с приятели се поздравяваме с негови песни на майтап.

# 2 833
Джорджано е нещо, известно с бездарието си

Mr. Green

# 2 834
  • София
Защо държите на този Джорджано? С какво е известен и защо е вери импортънт?
Звучи като име на гей. Не че нещо, ама вече гледахме такова нещо.
С фалшивото пеене е известен.Идиота има акъл.Има един американец ,които печели много от ютуб с фалшиво пеене, и тоя се е усетил ,че така става и хоп пее фалшиво и става известен.

Общи условия

Активация на акаунт