Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 647
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 835
Ама той Цецо си каза като влизаше, че е харесван мъж...не знам вие защо така не му повярвахте...  Mr. Green

# 2 836
  • София
Ама той Цецо си каза като влизаше, че е харесван мъж...не знам вие защо така не му повярвахте...  Mr. Green
Сега и аз като Ирена, толкова харесван и богат мъж , не можа ли да си оправи зъбите, преди да се показва по телевизията.?Или фенките му са кьорави?

Като напиша в търсачката Цецо от биг брадър , ми излиза Цветан Христов. Joy Joy Joy

# 2 837
  • Sunshine state
То само зъбите да бяха, с мед да го намажеш. Няма едно нещо в него, което да ми хареса - то косата липсва, то носът му крив,веждите са 3 в 1,сакове под очите абе..  Sick ooooh!
Аз от ВИП-овете евентуално ще имам един познат,ако влезе, но гледам, че във ФБ е писал, че всичко било спекулация и нямало.. Ще видим.  Peace

# 2 838
Ама той Цецо си каза като влизаше, че е харесван мъж...не знам вие защо така не му повярвахте...  Mr. Green
Сега и аз като Ирена, толкова харесван и богат мъж , не можа ли да си оправи зъбите, преди да се показва по телевизията.?Или фенките му са кьорави?

Като напиша в търсачката Цецо от биг брадър , ми излиза Цветан Христов. Joy Joy Joy

Той е "мъжкар"! Още повече от българските - те такива корекции не правят - те са красиви и желани по всякакъв начин!   Mr. Green
Оффф то да бяха само зъбите...бих казала, че като цяло има доста по-сериозни проблеми със себе си  Mr. Green
Друго обаче не можах да разбера оня ден на мисията като трябваше да се избръснат... Киро ОК! Той човека си има брада, гъста и си личи, че си я отглежда човека, ама тоя Богданов с неговата рехава брада за какво толкова рева...  newsm78

# 2 839
  • Варна
Промото за утре;
http://vbox7.com/play:002af4176d

# 2 840
TEAM Цецо b*tch please  Mr. Green

# 2 841
  • Варна

Той е "мъжкар"! Още повече от българските - те такива корекции не правят - те са красиви и желани по всякакъв начин!   Mr. Green
Оффф то да бяха само зъбите...бих казала, че като цяло има доста по-сериозни проблеми със себе си  Mr. Green

Защо имате претенции към "мъжкарите" след като и българските жени не си оправят зъбите?
 Ако някой има хубави зъби и оскубани вежди като Богданов, веднага минава в графата гей.
 Laughing

# 2 842

Защо имате претенции към "мъжкарите" след като и българските жени не си оправят зъбите?
 Ако някой има хубави зъби и оскубани вежди като Богданов, веднага минава в графата гей.
 Laughing

особено като се гушка с друг мъж  Mr. Green

# 2 843
Гей е Кристиян. За Богданов нищо не съм казала в тази насока.
Това как ще изглежда човек си е лично негов избор, но за човек като Цецо, който парадира и се хвали със себе си и външния си вид и как бил харесван мъж е смешно и жалко. За мен де...то всеки има право на мнение... естествено ще има и жени, които го харесват - няма лошо.  Peace

# 2 844
  • Варна
Гей е Кристиян. За Богданов нищо не съм казала в тази насока.
Това как ще изглежда човек си е лично негов избор, но за човек като Цецо, който парадира и се хвали със себе си и външния си вид и как бил харесван мъж е смешно и жалко. За мен де...то всеки има право на мнение... естествено ще има и жени, които го харесват - няма лошо.  Peace

Ами щом е харесван човекът, защо да не парадира? Той не твърди, че е хубав, а че го харесват.

# 2 845
  • somewhere near the sea
"Звездите" като ще влизат на 13-ти, тия кога ще излязат- в четвъртък ли?И след като за някои се знае, че имат договор за 2 седмици, ще излизат по желание ли?

Що за шоу беше това- няколко седмици. В надпреварата за рейтинг Нова скача от предаване на предаване, само за да надскочи конкуренцията от Бтв. Фермерската тема не им се получи, дали ще преобразят къщата?

# 2 846
финалът ще е в петък вероятно

# 2 847
  • SF

Ами щом е харесван човекът, защо да не парадира? Той не твърди, че е хубав, а че го харесват.

Едва ли прави разликата в оттенъка на двете твърдения.
Намира си се за привлекателен - "магнит за жените".
Е, дали ще използваш думата "хубава", "харесвана", "готина", "много яка", когато говориш за себе си.... все за хубави неща става въпрос. Цветелин си се харесва. Не спря да се харесва. Но той някак надъхващо си се харесва. Нека има самочувствие. Тъпо е мъж без самочувствие, смачкат, потиснат.

Но истината е, че изобщо не се вписва във всеобщото клише за красавец. Далече е.

Има разни жени, които твърдят, че не харесват красавци. Били им сладникави, а те харесвали мъжкари. На мен тези жени обаче малко ми приличат лекичко на мъжкарки и няма никакъв смисъл да харесват красиви момчета. Ето, Силвето добре си го заплю Цветелин. Той обаче зави към по-немъжкарската Катя. А и на акъл яко му пасна.
Аз им стискам палци на тея двамата!

# 2 848
Има живо  Simple Smile

# 2 849
Ензим, ето, за да стане по-ясно: Hug
Скрит текст:

На пръста ѝ пари ли пише или мунка  Simple Smile

Като сложи и едно "аз" на безименния и става  "I love money"  ...  то може това да е идеята и да не се вижда цялото, де  Laughing

пп. Конкретно на тази снимка, която е доста обработвана, ми заприлича на Скарлет Йохансон по-скоро, а не на Ума Търмън. 

Общи условия

Активация на акаунт