Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 683
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 30
Хоп и аз при вас Mr. Green
За Цецо и Братухчев гласувам.
Иначе съм на мнение, че Ади трябва да си ходи. Достатъчно сме я гледали в ефира на Нова ТВ та и сега да я гледаме Whistling Факт, че е силен играч и че я харесвам, но все пак ...

# 31
  • Ямбол
......защо му набрахте толкова на барманчето Пламен newsm78 изглежда свястно момче- и за мен това е представител на средно статистически българин- отгледан от баба си, работещо момче-ще ми се той да вземе паричките и да си направи собствен бизнес, другите нали са много богати Mr. Green
Някои гласуват за тези, които ги дразнят, а аз гласувам за тези, които са безинтересни и скучни. Нищо вътре няма да се промени, ако той излезе.

# 32
От жените харесвам визията на Анита.
Виждала съм я из града преди години, много хубаво момиче.
На 36 е, а изглежда като момиченце.
Надявам се да е интересно довечера. Те знаят ли, че днес двама от тях ще си тръгнат?

# 33
  • Варна
И аз гасувах за Цецо и Братухчев   bouquet

# 34
Пламен и Братухчев

# 35
Ама двама ли ще отпадат? Аз пак нещо не съм разбрала...

# 36
Аз гласувах за Цецо и Братухчев.

# 37
  • Варна
На 36 е, а изглежда като момиченце.

Отдалеч.
 За мен визията на Анита е по-противна от тази на Силвия.

# 38
Само Цветелин ме дразни и за него гласувах. Факт е, че шоуто някак съвсем ще затъпее, но
 смятам, че на такива индивиди и мъжкари трябва да им се посмачка самочувствието. Не да бъдат подкрепяни и да им се вдъхва още кураж, че са харесвани. Не виждам как може Пламен да дразни, а да се дава поле на Цветелин.

От жените харесвам и визуално, пък донякъде и като човек Анита, даже май ми е любимка. Харесвам Ирена и не проумявам изказванията от типа, че няма ли българки, че да харесваме циганките. Катя ми е противна и ми пречи визуално да я харесам.

# 39
  • somewhere near the sea
Дали ще се получи шоуто, да му мислят авторите му. Аз не искам децата ми да вземат пример за поведение от цецовци и оня, как се казваше, неговия шут...

# 40
  • Варна
Цецо и Братухчев

# 41
Искам да отпадне Братухчев основно. Може и Цецо, макар той да не ме дразни чак толкова много.

# 42
  • BG
Аз гласувах за Цецо и Никита, първият по ясни причини, а Никита ми е много съмнителна с това целенасочено поведение срещу мъжкарите, не че не го одобрявам, но мисля, че добре е премислила нещата и е осъзнала, че те няма да са харесвани от публиката, затова е и това критично отношение към тях, за да събере повече симпатии. Няма логика иначе чак след седмица простотии от тяхна страна, тя изведнъж реши да им се противопостави. Изкуствена ми, и то не само визуално и това е.
От жените харесвам Ирена и Анита.

# 43
Надявам се днес да отпаднат Цветелин и Братухчев. Пламен ми е симпатичен.
Тази вечер 2 часа ли ще е?

# 44
Ирена за мен е много лицемерна, изключително преиграва с това,че е циганка. Не ми харесва.

Ако отпаднат по-интересните, ще настане хипер скука. Но поне още малко остана....

Общи условия

Активация на акаунт