Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 616
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 390
Интересно ми е ти какво би направила на нейно място, ако някой те обижда по подобен начин?

А ти какво би направила?  Laughing

Вероятно бих реагирала като Ирена и не бих мълчала на някого, който ме обижда и заплашва. Особено пък ако съм вътре и съм затворена в една къща с тези хора.

П.П. Ей, от вас вече 5 минути не мога да си публикувам отговора  Mr. Green

# 391
Хексе, точно това исках да кажа.  Peace

# 392
  • Варна
Поведението на Ирена е правилно за пред камерите.

И аз така мисля, по-често трябва да се съблича.  Smile

Направо да направят един гол брадър. Интересно ако ходят постоянно голи, дали ще се карат толкова? Thinking

# 393
Ако ще е гол ББ тия да се махат Grinning няма някой който да ми допада.

# 394
Вероятно бих реагирала като Ирена и не бих мълчала на някого, който ме обижда и заплашва. Особено пък ако съм вътре и съм затворена в една къща с тези хора.

А ако не си затворена вътре, а си в реалния живот и няма камери и 3 м. дон Цеци ти се развика в лицето?  Laughing

# 395
  • Варна
Ако ще е гол ББ гия да се махат Grinning няма някой който да ми допада.

Да вкарат отбор ръгбисти, а?  Mr. Green

# 396
  • Варна

А ако не си затворена вътре, а си в реалния живот и няма камери и 3 м. дон Цеци ти се развика в лицето?  Laughing

В реалния живот от  хора като дон Цеци бягам с 200. Няма шанс да се приближи толкова, че да ми се развика в лицето.

# 397
Хексе направо 2 отбора ръгбисти Grinning

Иначе аз що ли си мисля ,че Цецко няма да е толкова смел в живота Joy

Дано тая вечер опази любовницата си от мишето Grinning Grinning Grinning

# 398
Нали си давате сметка, че поведението на човек в живота и в къщата е различно.
На неща, които в живота може да игнорирате, в къщата взимате позиция, ако сте силен характер.
Разбира се ако нямате стратегия да сте неконфликтни и да си изкарате неноминирани до края.

Права си.
Само, че аз лично не разбирам хората, които влизат в това предаване. На мен самата ми е интересно. Има си сеир на макс. Но никога не бих влязла и пари да ми дават. Може би защото не обичам да ме снимат. Grinning

Не. Щях да и налетя. Направо я събарям на леглото  Laughing

# 399

Иначе аз що ли си мисля ,че Цецко няма да е толкова смел в живота Joy

Дано тая вечер опази любовницата си от мишето Grinning Grinning Grinning
Щом викаше на Богданов да се покрие като излезе, а не му подаде една ръка помощ  hahaha

# 400

Без жени?  smile3506

# 401
Искам Цецо да излиза  Crazy

# 402
 Lust
То е лесно когато имаш някаква закрила все пак има охрана да се правиш на мъж иначе  според мен Цецко  си е мишка Grinning

Toffi
Да мъже и ще вляза аз Laughing

# 403
Пфууу, нема живо

Добър лайф беше. Направо ми изяде 2-3 часа  Crossing Arms ooooh! Малко ме е срам. Ама ми е за пръв път да гледам ББ на живо и имах време.

Ама Випа мисля да го пропусна отново.

# 404
Скрит текст:

А ако не си затворена вътре, а си в реалния живот и няма камери и 3 м. дон Цеци ти се развика в лицето?  Laughing

В реалния живот от  хора като дон Цеци бягам с 200. Няма шанс да се приближи толкова, че да ми се развика в лицето.

На същото мнение съм. В истинския живот ще гледам никога повече да не го срещна. В къщата обаче това е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт