Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 647
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро,запис и от мен.Гласувах за Цветелин и Ирена защото и двамата ми са антипатични,този Цецо се мисли за Мистър Бийн  Laughing,а тази Ирена се изживява като мъченица.

# 61
Аделина обяснява как не е спряла да пуши дори и докато се е лекувала  ooooh!

Браво на нея, похвално.  Stop

даже е вкарвала електронна цигара да пуши по време на вливанията на химиотерапията, нямам думи....

Силвето и Катя много близки станаха, 2ри ден ги дават залепени една за друга

# 62
Жалко, а така се надявах да се хванат за косите. Mr. Green

# 63
Направи ми впечатление, че в отминалата седмична мисия не участва Силвия. Явно тя трябваше да бъде в стъклената къщичка с Цецо, но продуцентите са решили в крайна сметка да направят двойката с Катя. И какво стана - Катя участва в две мисии - с яденето и къщичката, а Силвия в нито една  Rolling Eyes

# 64
в къщичката трябваше да вкарат Цецо и Никита
щеше да е весело  Mr. Green

# 65
Гласувах за Никита и Пламен, безинтересни са, другите поне се излагат с простотията си  tooth

# 66
Пуснете някоя информацийка от живото, че не мога да гледам, а само чета  Praynig
Нещо интересно има ли?
От предната тема - кой ги беше видял да се пекат и чие дупе обсъждахте, че не било хубаво newsm78

Никита трябва да остане вътре!
Защо искате да изгоните единствената жена, която каза, че жената трябва да се уважава?
Много по-дразнещи са снишилите се до земята оФци, които се надяват да не ги застигне гнева на развилнялите се мъже или лисунгесркото увиване на Силвия. За мое съжаление Катя ми беше неутрална към сладурска в началото, но след сближаването й с Цецо и Силвия, ми стана антипатична.
Анита, напротив, от неутрална към дразнеща ми стана симпатична. Мъчно ми стана след като приятелят й така я скастри. Това си е истински психически тормоз. Не е нужно да те зашлевят с шамар, от такъв тип отхвърляне много боли. Но тя намери сили да устои. Браво. Симпатизирам й и се надявам да има късмет да излезе сама от връзката си с този сегашния.

# 67
На мен поведението на Никита ми харесва.
Гласувах за Цецо и Братухчев.

# 68
някой май се е скарал на Силвето за храна и тя ще яде филийка с чубрица, милата
и го спряха както винаги, когато стане интересно  Mr. Green

# 69
в къщичката трябваше да вкарат Цецо и Никита
щеше да е весело  Mr. Green

Joy Joy Joy

Подкрепям

# 70

Добрютру! Аз докато стана и живото свършило  Cry  Laughing . Много кратко Twisted Evil . Кои ли ще си тръгнат довечера  Thinking .

# 71

Добрютру! Аз докато стана и живото свършило  Cry  Laughing . Много кратко Twisted Evil . Кои ли ще си тръгнат довечера  Thinking .

Най-добре /и без това е извънредно/ да пуснат в къщата "милото" на Анита и да видим кои ще си тръгнат довечера  Laughing

# 72
Гласувах за Никита и Пламен, безинтересни са, другите поне се излагат с простотията си  tooth
Същата работа и при мен  Peace

# 73
Тази вечер 2 часа ли ще е?

Така е по програма.

# 74

Най-добре /и без това е извънредно/ да пуснат в къщата "милото" на Анита и да видим кои ще си тръгнат довечера  Laughing
Идейно е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт