Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 110
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дали ще се получи шоуто, да му мислят авторите му. Аз не искам децата ми да вземат пример за поведение от цецовци и оня, как се казваше, неговия шут...

тази година на всички можем да им сложим надпис "не правете като тях, да не станете за смях".

# 166
Докато мишката крещеше на Анита, тя повтори сто пъти, че ББ е голям манипулатор. Накрая ББ се защити с нещо такова " ББ  показва нещата каквито са"  hahaha  Joy  Joy

И въобще е нямал представа какъв е щял да бъде разговора..  Twisted Evil
Да, той ББ така дава на всеки да говори с външния свят с повод и без повод. Ние сме от гората хванати  bambam

# 167
Докато мишката крещеше на Анита, тя повтори сто пъти, че ББ е голям манипулатор. Накрая ББ се защити с нещо такова " ББ  показва нещата каквито са"  hahaha  Joy  Joy

И въобще е нямал представа какъв е щял да бъде разговора..  Twisted Evil
Да, той ББ така дава на всеки да говори с външния свят с повод и без повод. Ние сме от гората хванати  bambam
И след това влиза в къщата обаждащият се   Wink .

# 168
дали ще влезе по потник  newsm78

# 169
Ако му връчат от колекцията на Дон Цеци и тайфа, ще е култово  hahaha

# 170
Сигурно без потник, да видят всички какъв е бабанко. Crazy
Леле, Цецко е събрал 120 гласа  Party

# 171
Защо в кадър дават само шопара и мекотелото до него? Лежат, дъвчат си пръстите и нищо друго... това ли е най-интересното в къщата в момента? Shocked

Не ми казвай, че взаимно си ги дъвчат  Joy

# 172
  • BG
Според мен ( ако влезе този на Анита) би трябвало да си тръгнат Цецо и Никита, като по-атрактивни участници, и така на фона на останалите скучновати, безинтересни и незапомнящи се  фигури пред нас изпъква на преден план бурната любов межди Анита и Илиян ( нали така беше името му), придружена с много сълзи, молби за прошка, страст и любов. И ето ви идеалната печеливша сапунка затрогнала обикновения зрител  Grinning

# 173
Ако влезе Мишлето, Пламен със засилка ще прескочи оградата. Ще се напикае от страх първо. После ще вика  за помощ като жена.  Laughing Видяхте му реакцията при заплахата и е ясно на живо как ще напълни гащите.

# 174
ИМА ЖИВО
Говореха за някаква мисия. Цуро пак се вихреше  Mr. Green

# 175
  • София
Изгубили са мисия с нек'ви въпроси , чух откъслечно.

# 176
# 177
  • София
Ама как обижда и псува Цецо  Rolling Eyes

# 178
Какви са тия операторчета там.
Явно са имали мисия.
Нещо е станало с Пламен.
Цветелин пак се кара с Никита,нарича я прасе и пластмасова зурла. Не са го избрали за капитан на отбора явно и пак сипе огън и жупел.  Joy

# 179
кое е тъпото животно?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт