Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 716
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 140
Реших да полюбипитствам малко и мернах едно око на профила на Илиян във фб.  Rolling Eyes
Човека е фен на Луиз Хей и извънземни, карма, тибетски нещица, кучета и котки.
Мисля, че е много готин човек.  People Angel

той е и алфа, и омега

# 1 141
А Богданов свалял ли е Анита?
Аз видях как си говореха и тя го убеждаваше колко добре изглеждал и т.н., той с недоразвития си мозък реши, че тя май го харесва и го сподели с другите "мъжкари".
Влюбеното "мише" се ядоса на Анита защото флиртувала и накрая го отнесе "футболистчето". Crazy

# 1 142
  • Телиш/Плевен
Даже (признавам си), малко ме хвана жал за него. Как пък нито един от "приятелите" му, не му каза нещо успокоително като го виждаше, че сърчицето му тупти като на ранена гугутка. Някаква подкрепа да окаже...
А Цецо го нямаше нежно да го прегърне и помилва, а малкия гълъб да се свие успокоен в скута му... hug

Ех, жесток свят... Cry
Разчувства ме! newsm45

# 1 143
  • Ямбол
ЦЕЦО, АКО ЧЕТЕШ ТУК /АКО, РАЗБИРА СЕ, ВЪОБЩЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ !? /... ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ЛИЧНО ОТ МЕН /не ангажирам никого с това любовно обръщение  Wink /, ЧЕ СИ ЕДНО ТЪПО ПАРЧЕ, КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С НИТО ЕДНО МЪЖКО КАЧЕСТВО!  smile3521
ТИ СИ ЕДИН СЕЛЯНДУР, ТЪПА ЗЛОБНА СТАРА ЧАНТА, ОВЦА   animal085 , КОЯТО ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ КАТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПЪЛЕН АУТСАЙДЕР  smile3521...  ГРОЗНА ДЕБИЛНА СВИНЬО И СЕЛСКА КОКОШКО  newsm57
/ако нещо тук те обижда, не мисли, че съм така изобретателна, просто те цитирам! Wink ... а селските обиди от тази вечер, ще ги препиша за друг ден...  Mr. Green/

АЙДЕ, ДОСКОРО ГАДНА, ГРОЗНА СВИНЬО  И ТЪПА ПРОСТАКЕСО... СЪС ЗДРАВЕ...  smile3502
Изказване в такъв стил по нищо не те отличава от обекта на твоите определения.

# 1 144
Аз искам да питам, може ли някой да ми каже какво стана в последните две-три минути. Стигнах до там, където Киро каза, че Илиян е действал не по-добре от Цецо.

# 1 145
А Богданов свалял ли е Анита?
Аз видях как си говореха и тя го убеждаваше колко добре изглеждал и т.н., той с недоразвития си мозък реши, че тя май го харесва и го сподели с другите "мъжкари".
Влюбеното "мише" се ядоса на Анита защото флиртувала и накрая го отнесе "футболистчето". Crazy

не,
всичко, което се случи беше това на леглото със зелчиците...
после обаче Боги си говори с Цецо, че навън можело да се случи нещо...

# 1 146
  • IT
Даже (признавам си), малко ме хвана жал за него. Как пък нито един от "приятелите" му, не му каза нещо успокоително като го виждаше, че сърчицето му тупти като на ранена гугутка. Някаква подкрепа да окаже...
А Цецо го нямаше нежно да го прегърне и помилва, а малкия гълъб да се свие успокоен в скута му... hug

Ех, жесток свят... Cry
Разчувства ме! newsm45
И мен!
Николина нещо Темида ли се опитва да имитира  newsm78. Играе някаква съдница тя.

# 1 147
интересно дали ще изхвърлят вандалите утре?
някой днес пита как така Вип Брадъра ще почне на 13 ти
има вероятност от настоящите участници да не са останали повече в къщата - кой изгонен, кой прескочил оградата от страх  Mr. Green
Едва ли. Найден и Гроши потрошиха къщата, само забележки се правеха, но не си спомням дали ги изгониха или публиката ги изгони тях  tooth tooth

# 1 148
Всъщност доста сериозно се изгавриха с Богданов.
Тия вътре не са стока, ама и тия, дет' им ги ражда главата тез сценарии, имат известни отклонения. Морални най-вече.

# 1 149
  • Варна
Николина и Катя какви подлоги са  Shocked
То бива, бива, ама тяхното е извънредно...

# 1 150
  • София
те така си оцеляват и в живота.

# 1 151
Извинявайте, но след всичко което чух от устата на Боги и Цецо, изпитах искрено душевно удовлетворение от страха в очите му. Даже ми се искаше да удължат агонията му поне с една нощ.

# 1 152
А някой чу ли какви ги дрънкаше Силвия?
Аз нищо не и разбрах.

# 1 153
Брей ... Психолог, разговор с близък за да разбере дали е наред ... А Мишока му каза точно едно изречение и дори не опита да го удари hahaha
Иначе съм впечатлена, че Мишката реагира така спокойно. Чак не мога да повярвам ... Whistling
Какво е казал Мишката на Богдан?

# 1 154
А някой чу ли какви ги дрънкаше Силвия?
Аз нищо не и разбрах.

че изкарва по 2 бона за 2 часа, че има много пари ама не й трябват

те всички в къщата имат много пари и не им трябват, ама се направиха за резил за тоя дето духа...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт