Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 687
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 275
Никой не го обвинява в това Веско  Peace.Проблема е че цялото това перчене и парадиране се спука като балонен мехур когато се появи по-силен от него.  А и е откровенно тъп да мисли ,че с подобно поведение като на Анита някой го сваля. Ако беше отишъл при мишката и беше обяснил каква е ситуацията по мъжки щеше дори да събере симпатии.

П.П аз не разбрах защо всички така започнаха да пищят и подскачат когато мишката влезе Joy Joy за Анита разбирам ама останалите...

# 1 276
то не дават целия лагер на Цецо...

# 1 277
награда им е станала 26 бона   Crazy

да не би да са им зели 10 бона за тва че са се били?   Laughing Laughing Laughing

# 1 278
Никой не го обвинява в това Веско  Peace.Проблема е че цялото това перчене и парадиране се спука като балонен мехур когато се появи по-силен от него.  А и е откровенно тъп да мисли ,че с подобно поведение като на Анита някой го сваля. Ако беше отишъл при мишката и беше обяснил каква е ситуацията по мъжки щеше дори да събере симпатии.

П.П аз не разбрах защо всички така започнаха да пищят и подскачат когато мишката влезе Joy Joy за Анита разбирам ама останалите...
Е нали са "големи приятелки"  Crazy След разговора на Анита с Мишката в изповедалнята тя излезе и започна да хленчи и да се оплаква, каза че предпочитала да излезе, а-у. Даже Никита беше направила някакъв коментар, че ако наистина я обича ще дойде да се разберат или нещо подобно, не помня вече.

# 1 279
Сега изгледах епизода.

Цветелин няма какво да го коментирам, има си поддръжниците тук, дори в разни госпожи. Грозно и селско. Толкова. Обаче колкото и да ме дразнеше Богданов в началото, толкова по-жал ми става за него. И в крайна сметка се замислям какво пък толкова прави. Той е на 20 години, подражава не когото трябва, има страшно много да учи още, отделно се опитва да се докаже уж като мъж. При него конформизъмът е силно изразен. Иска да бъде доминантен, но не му се получава. Тъй че спирам да го съдя твърде строго. На Мишката не му прави чест да го закача, дори и вербално. Има типично мутренския манталитет и визия. Бий за да те уважават. И речникът му, така като гледам, не е по-богат от на Цецо.

# 1 280
А Цецко съм сигурнa ,че е същият като Боги Joy ,то е лесно да се дървим на по-слабите. hahaha

# 1 281
  • SF
Богданов не е малък според мен, както няколко пъти чувам да казват. На 22 г. е, не на 12. Той ще си е такъв и на 32 г., и на 42 г. Инфантилен страхливец, с високо самочувствие без грам покритие. И все ще търси одобрение от някой по-голям инфантил от него. Той и Цветелин са анти-мъже, за мен, гнусна работа.
Същите са Катя и Николина. Интриганти и клюкари не понасям, бягам от тях с 200.
Мисля, че този сезон показа нагледно какво значат изразите, че "Първото впечатление лъже", и че "По дрехите посрещат, а по ума изпращат".

Именно. "Мъжагите" всъщност се опитват да прикрият слабите ангели зад уж някаква мъжка маска, но мъжка по техните разбирания. Сами си се надъхват и се тупат по рамото "Бате, само така, бате!"
На Богданов си му е в характера това, че му липсва характер. На него цял живот ще му трябва съмишленик в правенето на нищо, който да го окуражава да продължава само така! И като остарее дори.
Много жени харесват такива мъже, заблудени, че лесно ще ги водят за носа. Пренебрегват факта обаче, че тези мъже скачат, ежат се, недоволстват наред, псуват, ако трябва (маската на мъжеството в техните очи) и малко трудно се контролират - и от външна намеса, и самоконтрол липсва. Мъжът Цветелин загуби умение да се вадее от загубата на една игра за гонене на кокошки.  Той загуби  почва под краката си и  от това, че Катето е в съседния отбор. Той въобще си е един лесно губещ. Богданов не ги вижда тези неща и си го величае в собствената си глава. Цецко като му повтори 5 пъти, че е по-голям, че е по-зрял, че такива неща са му минали през главата, че мани, бей, пай се, не ти е работа и Богданов си вика "Брей, то верно!".

Много ми е смешно, когато Цветелин говори за нещо, а лакеят му го подкрепя на всяка дума, съгласявайки се и повтаряйки всичко мъдро, думички, които Цветелин е изрекъл. Катето е същото клише. Няма собствена мисъл в главата си. Ако нещо й се стори мъдро, го запомня и после наготово само го разпространява. Тя е подходяща за Цветелин. Жени с мнение и собствена позиция, биха го накарали да изгуби самочувствие. Аз им стискам палци да се съберат и да са щастливи.

# 1 282
Ето Цветелин  http://www.vsekiden.com/179758  ...ми не знам  Simple Smile

# 1 283
гледах интервюта с Цветелин, прави ми впечатление, че той не отговаря на нито един въпрос спонтанно, а мисли какво да каже и изръсва някакви общи неща, на мене това не ми прилича на глупост, а че не иска да разкрие  абсолютно нищо за себе си

# 1 284
  • sofia
Къде са мъжете? Ирена мина през всички стаи, никъде не се видяха мъже.

Боги се крие в изповедалнята, а Киро сигурно ака. hahaha

# 1 285
  • Пловдив
Най-смешно ми стана как като влезе Илиян и Богданов не спря да клечи пред изповедалнята. Защита търсеше този мъжага, защитааа

# 1 286
гледах интервюта с Цветелин, прави ми впечатление, че той не отговаря на нито един въпрос спонтанно, а мисли какво да каже и изръсва някакви общи неща, на мене това не ми прилича на глупост, а че не иска да разкрие  абсолютно нищо за себе си

Всички видяхме, това което имаше да "разкрива" от себе си,  а  вече постфактум какви глупости  ще ръси по интервютата вече няма абсолютно никакво значение.  
Никаква загадка няма - колкото и да е тъп все е усетил какво е мнението на хората и какви са настроенията относно поведението му и вероятно просто се опитва да си  сдържа простотията, ама - след дъжд - качулка.

Катето е същото клише. Няма собствена мисъл в главата си. Ако нещо й се стори мъдро, го запомня и после наготово само го разпространява. Тя е подходяща за Цветелин. Жени с мнение и собствена позиция, биха го накарали да изгуби самочувствие. Аз им стискам палци да се съберат и да са щастливи.

Да. Peace  Добре ще е да се "вземат"  и да  съхранят  тези "качествата" в семейството си, за да не изгори някой читав човек покрай тях.

# 1 287
  • София
Случайно хванах края на гостуването на Братухчев при Гала и ми направи впечатление, че намекват, че Ади била единствения заслужаващ да спечели, защото била свестен човек и била тежко болна.Да не би да го направят както си предположих, да има договорка да спечели, без да и дават печалба, само колата.

# 1 288
Жените, които са имали разправа май са Катя и Силвия. Вчера на живото двете коментираха, че по принцип за агресия се гони, но се хилеха. Беше обяд и бяха пияни. Силвия каза, че е метнала табуретка, а е искала и чаши да мята. Едната пък била захапана(поне така разбрах). Може и да са се шегували нещо, но поне това коментираха.

# 1 289
И преди е имало грешки в субтитрите, но тук май е целенасочено. Илиян като говори с Анита казва "Знаеш че за тебе ще вляза в зоологическата градина и ще съблеча лъва гол", а в субтитрите пише "Знаеш, че за тебе ще вляза за убийство в затвора и ще съблеча онова гол"

Общи условия

Активация на акаунт