Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 653
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 365
А някой да знае какво сготвиха Никита и другите жени онази вечер, когато мъжете уж нямаше да ядат, а си облизаха чиниите? Нещо като мусака, ама с макарони?
По-скоро като лазаня беше.

# 1 366
А някой да знае какво сготвиха Никита и другите жени онази вечер, когато мъжете уж нямаше да ядат, а си облизаха чиниите? Нещо като мусака, ама с макарони?

На пастицио приличаше.

# 1 367
Вчера гледах солена торта с макарони как се прави.

# 1 368
Скрит текст:
Аз пък за първи път чувам за такова ядене, пържени яйца с картофи.
И аз. Чак ми стана странна комбинацията.

Чак пък странна...огретена какво е!?
Не съм яла огретен. Съответно не знам какво е.  Mr. Green

фритата, пататник също се правят с яйца и картофи
Тези двете дори не съм ги чувала.

Колко и поста да пуснете, че комбинацията не е странна - на мен ми е  Crossing Arms

# 1 369
  • Телиш/Плевен
Промото за довечера bowuu

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 15:06 от Лале в дъжда

# 1 370
Мисля, че това сготвиха. Аз от години го правя, който го е опитал винаги иска рецептата  Grinning
http://thegingercookies.blogspot.com/2010/06/bolognaise.html

# 1 371

Според мен беше като лазаня, но с макарони - това са имали явно.
Макарони се смесват с кайма и доматен сос, а Никита го заля със сос бешамел и после във фурната.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 15:49 от Banshee

# 1 372
Нито на Катя и разбрах какво каза в изповедалнята, нито на Сиса  Shocked

# 1 373
# 1 374
  • Телиш/Плевен
Ами и аз си го пуснах пет пъти и нищо не разбрах. newsm78 Иначе Силвия и Ирена май са се сбили, ако правилно видях...

# 1 375

Според мен беше като лазаня, но с макарони - това са имали явно.
Макарони се смесват с кайма и доматен сос, а Никита го заля със сос бешамел и после във фурната.

Да това е пастицио Simple Smile както написах по- горе..Малко на кулинарна я обърнахме темата. :

Заиграха се с един балон , та се пооживиха, но Киро ги скастри да ходят навън.Той нещо се е скиснал, мори го жегата.

# 1 376
Нито на Катя и разбрах какво каза в изповедалнята, нито на Сиса  Shocked

ауу Силвето и Ирена ли ще изгонят?

# 1 377
На това ми мирише  Laughing

# 1 378
  • София
Това не го разбирам, да знаеш,че те снимат 24/7 и да се натряскаш като свиня.Като нищо ще разкарат и двете, да остане по-малко народ за края.

# 1 379
  • Телиш/Плевен
ауу Силвето и Ирена ли ще изгонят?
Силвия със сигурност, ама за втората се чудех. Ама май си е баш Ирена, те нали и без това си имаха конфликт, та явно нещата са ескалирали.

Общи условия

Активация на акаунт