Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 367
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Sunshine state
Биваше в главата да я умери, току виж замязала на нещо и й са понаместили там..квото има вътре

Peace
Да става и да си тръгва. Пфуу, тази Силвия е за психото, определено. Кой бил посегнал първи - АМИ ТЯ,СИЛВИЯ!  #Cussing out #2gunfire

# 1 531
Нямам думи, наистина!
А на какви хапчета е тая? Нещо психически ли не е добре, така изглежда!
Да,да. Аз писах преди инфо от една треторазрядна поп-филк дива, която е живяла с нея. Каза, ме много лъже и много хапчета е взимала.

# 1 532
Еееее , Силвия е супер нагла !
Не стига, че тя започна да хвърля по Ирена, ами и ходи в изповедалнята да пита кой започнал  Sick
убедена съм,че после ще казва,че е била пияна и не помни  ooooh!

# 1 533
Ако изгонят и Ирена заради Силвия, няма да е честно! Ирена доста изтърпя.
И доста просташки се държа накрая нгокяма грешка

# 1 534
  • София
Хахаха... Силвето я мислех за една от женските Потняци, а тя се оказа зловеща магьосница....  Joy Joy Joy

# 1 535
Никой нормален човек не би си удържал нервите в тази ситуация, още повече, че накрая намеси и детето на Ирена!

# 1 536
Еееее , Силвия е супер нагла !
Не стига, че тя започна да хвърля по Ирена, ами и ходи в изповедалнята да пита кой започнал  Sick

Ами пияна е неадекватна отвсякъде , тя не знае къде се намира  Rolling Eyes Sick
Алкохола не прощава  #Crazy

# 1 537
  • Beyond the Frontiers
Сори, но тази си го търсеше. Пък и заплахи към детето...

Защо не се намеси охраната още, когато Силвия хвърли стола, кърпите или там каквото беше...

# 1 538
  • София
Сиса -"Имам насилие, относно една циганка!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ЦИРК И СРАМ! Joy Joy Joy

# 1 539
  • София
еее, бре, голяма трагедия направиха от този бой! Чак пък и обществена ценност и значение придадоха. Голям праз! Битов скандал и бой, а го превърнаха в етнически въпрос!
А защо изобщо са пуснали тази Силвия да е там, точно в изолация и с толкова много алкохол?

# 1 540
  • София
Тая Силвия наистина не е наред с главата. Много грозно се държа...

# 1 541
  • Sunshine state
Много прекали и скала да си, ще поддадеш. Такава груба агресия се побеждава само с ... същото!
Убий глупака с мълчание в случая не помага и й трябва един хубав тупаник, та да се опомни. Зареждала на бензиностанции само с подпис..  hahaha Боклук,измет!  #Sniper newsm28

# 1 542
  • IT
Споменаването на дете се оказва опасно при по-нервните жени. Воче във Випа, сега Ирена.

# 1 543
Никой нормален човек не би си удържал нервите в тази ситуация, още повече, че накрая намеси и детето на Ирена!
абсолютно  Peace
сдържа се на всички обиди,избухна чак когато Силвия замеси и детето

# 1 544
Joy 200 тоалета била приготвила Катенцето Joy

Ама няма да си ги покаже, пък!  Crossing Arms
Еее,изтървахме дефилето на Илиянци  Crossing Arms Не мога да повярвам,че ще го кажа,но Никита ми идва най-нормална от тези вътре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт