Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 465
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 545
А тази сцена има ли някаква предистория, да са я предизвикали с нещо или тази е напълно луда  newsm78

# 1 546
Не мисля,че е редно Ирена да го отнася заради тая психопатка Силвия. Ми кой нормален човек ще изтърпи обиди,каквито мис топлес отправи,че за капак и с табуретка я замеря..ми всеки би отвърнал. Само дебил би подминал подобна ситуация без да реагира

# 1 547
Ама мерника на Ирена е по-точен. Сливия 100 пъти хвърли без да уцели, Ирена от първия път право в десятката!  Twisted Evil

За съжаление Сливия започна първа да хвърля, но и Ирена ще си излезе, защото успя да я удари. Поне според мен, де. Ще видим какво ще стане...

# 1 548
То такива скандалчета са ежедневни по дискотеките ахахаха

# 1 549
Лелееее леле  ooooh! На тая повече хапченца и по-малко пиене! Аз ако бях на Ирена вярно щях да съм и счупила главата... тя доста изтърпя  Peace

# 1 550
А тази сцена има ли някаква предистория, да са я предизвикали с нещо или тази е напълно луда  newsm78

Предисторията е, че Ирена е казала на Сливето, че майка и е вдигнала ръце от нея и пияното Сливе сега се сетило, че е имало нещо такова ...   Joy

# 1 551
Не мисля,че е редно Ирена да го отнася заради тая психопатка Силвия. Ми кой нормален човек ще изтърпи обиди,каквито мис топлес отправи,че за капак и с табуретка я замеря..ми всеки би отвърнал. Само дебил би подминал подобна ситуация без да реагира
Абсолютно. Ама ако не беше хвърляла, може би щеше да остане. Всъщност сигурно ли е, че излизат?

# 1 552
Защо и двете да излизат?!
Трябва само Силвия да изгонят.

# 1 553
Пуснете ме..  Веднага.... Пуснете ме...  Сега... 1..2 искам да и шибна 1_2 шамар а на тоя боклук Силвия. Обвинявайте ме ако искате,  че не съм по - различна,  но нещо ме изкара извън нерви и мен. Честно не знам дали щях да я издържа.

# 1 554
Да, определено Ирена много я изтърпя...
Евала за което - на мен така ако ми говори някаква си пияна кучка и започне да хвърля по мен , ще си го изяде на часа  Mr. Green Laughing

# 1 555
  • София
Да, за съжаление май и Ирена ще излезе. Нали още в началото казаха, че двама души ще излязат тази вечер. Но алкохола наистина не прощава...

# 1 556
  • София

Те се обиждат на професия, което е трагично, а са от един дол дренки.

# 1 557
изтепаха се па тия

# 1 558
Мале, тия се изпотрепаха още в началото. Ако това е извадка на обществото ни - тежко ни на всички!

# 1 559
Споменаването на дете се оказва опасно при по-нервните жени. Воче във Випа, сега Ирена.

изобщо не е до нервност  Naughty
Не може да ти кажат ,че ще палят родителите и детето ти и да стоиш и да търпиш  ooooh! тая спиртосаната мина всякакви граници  Sick

Общи условия

Активация на акаунт