Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 515
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 650
Леле и туй доживях. Магистрална курва, с основно образование, обижда циганка вишистка. Laughing

# 1 651
Скрит текст:
ма Никита не направи нищо да ги спре

Защо само Никита??? То, и другите какво направиха.Приятелките на Сиса-гледаха цирк.  Николина се правеше на неразбрала, а Богданка никъква я намаше в мелето. Само Катя подскачаше, около нея нещо.
Аделина и тя беше само за сеира.

е в тоя лагер поне Киро се намеси и  удържа Силвия  Laughing
Е, трябваше да се намеси! Сал, един мъжкар остана!  Joy Joy Joy

така е
другият цуцко щастлив, че няма да го бият тая вечер си се излежаваше на диванчето  Mr. Green

# 1 652
Продуцентите на предаването със сигурност са много доволни от женския бой. Ако искаха да не се стига до крайности, щяха да вземат мерки още след първия хвърлен от Силвия предмет. Но явно режисьорът, който е бил на смяна във въпросната нощ, е решил да поизчака малко и да види докъде могат да стигнат двечките, преди да влезе охраната. Е, видяхме резултата.

# 1 653
Според мен правилно изгониха и двете. Силвия започна, но Ирена не трябваше да отвръща. Брадарът къде спи не знам,но пак леко се размина. В такава ситуация не знаеш как и къде ще удариш.
Да кажат нещо за това вомче Пламен, да не го мислим.

Валия, значи трябва да седи да търпи? Замълча на обидите, замълча на първите хвърляния. Ако беше замълчала изцяло щяха да я наричат подлога и страхливка. Всеки човек има някакъв предел на търпението си. Лично моя щеше да се е изчерпал още на "ще горите и ти, и родителите ти, и детето...".

# 1 654
Аз в началото възприех Катя и Николина като обикновени, естествени и добри момичета. Не обичам силиконени красавици. Но сега - К и Н не мога да ги дишам, а за моя изненада тунингованите девойки се държат в пъти по-адекватно.

# 1 655
  • София
Не мисля,че е редно Ирена да го отнася заради тая психопатка Силвия. Ми кой нормален човек ще изтърпи обиди,каквито мис топлес отправи,че за капак и с табуретка я замеря..ми всеки би отвърнал. Само дебил би подминал подобна ситуация без да реагира
Те се обиждат на професия, което е трагично, а са от един дол дренки.
Ти сериозно ли... !?  Rolling Eyes

Едната на кола, а другата пред фотоапарата гола. И двете са от един и същ бранш. И двете са го направили за пари, само дето едната се изкарва мъченица, а другата се хвали. Абсолютно еднакви са ми.

# 1 656
Няма да е лошо ББ да прави психологически тестове и тестове за интелигентност на всички кандидати.

Отново простотията на Цецо видяхме. Да се подиграва на Никита заради мигането. ooooh!
Съдбата си знае работата. Като нищо и неговото дете, ако има такова може да се окаже освен душевно инвалидче, но и физическо.
Милото Кате, искала да си покаже тоалетите  Joy Господи, пази ни от такива овце. И накрая да казва, че Силвия била много интересна и я харесвала. ooooh! И как ревна, че и липсва миШкаря  Laughing
И какво толкова мрънкат, че Никита остава. Един човек с нормална мозъчна активност ще се замисли, че може би не в Никита е проблемът.
Изключително са ми смешни как мъжете обикалят двора като кокошки и си говорят.
Кирчо се прави във визитката на много умен, но не знае елементарни думички. Дано му подарят речник.

А какво да кажа за Силвия. Беше ми неудобно да гледам.Знаех си, че това е тъпо и злобно, но чак такова нещо не съм очаквала. Скандала го предизвика тя, тя обиждаше, тя замеряше и е логично, че Ирена ще реагира и се РАДВАМ, че я удари. Евала за точния мерник. Да я боли дълго време. И накрая има наглостта да твърди едва ли не, че не тя е започнала. Ми да и пуснат запис и да се види какъв грозен Шрек е. /Извинявам се на Шрек, тя е по-грозна/.
И абсолютно не трябваше да гонят Ирена. Тя трябваше да остане за да и бъде на Силвия още по-гадно. ББ като ги събра каза, че освен физически и вербално насилие също е забранено. Е ще ме извиняват, но вербалното насилие е от самото начало. И още при мисията с животните трябваше да изгонят мишката цецо.
През цялото изпълнение на Силвия, обидите как тя била циганка, си виках "Ми то по-голяма циганка от Силвия няма"  Laughing  И евала на Ирена за търпението. Всеки друг от нейния етнос щеше почти веднага да я отнесе като куцо пиле домат. Ромите са много задружни и се надявам да бастисат леко Сливата като излезе.

# 1 657
Ама наистина ли някой от мъжете се е изплюл на Никита?  Shocked
Да , "лидерът" Цецо  Confused

# 1 658
  • София
Българско правосъдие, присъдата на потърпевшия е по-голяма от присъдата на насилника!Остава сега и да осъдят Ирена да плати обезщетение на Силвия.

# 1 659
  • IT
Все бях виждала парцал, но такъв боклук е рядък екземпляр.
Алкохолът не прощава. Тази Силвия е алкохоличка, а в съчетание с малоумие и ужасно възпитание, се получава ето това.
Абсолютен миндил.
Има тя някаква нетърпимост към ромите, която изби в неподходящ момент.
Ако искаше да ни покаже, че Ирена е лоша има достатъчно други начини. Но когато не му достига на човек  сивото вещество така се получава.

# 1 660
Макар че изобщо не харесвам Ирена, в случая Силвия ако ми беше пред очите голям бой щях да я бия.

Вече реших за кой ще стискам палци на финала - за Никита.

Най - противна ми стана Николина, другите поне приказват, споделят, а тя само седи и гледа тъпо, лукав поглед, лицемерна усмивка - отврат!

# 1 661
Все бях виждала парцал, но такъв боклук е рядък екземпляр.
Алкохолът не прощава. Тази Силвия е алкохоличка, а в съчетание с малоумие и ужасно възпитание, се получава ето това.

Напълно подкрепям! А Биг брадър трябваше да се намеси веднага, Ирена издържа много на нападките й... кой друг би издържал толкова?!

# 1 662
  • София
викат полиция - в случая викат охраната.
това само на теория е предполагам  Laughing
аз доста време съм работила по кръчми и съм виждала мнооого пиянски сбивания.Последното за което мислиш е полицията,първо мислиш как да спреш конфликта,после как самият ти да не пострадаш,а когато се сетиш за полицията вече е станало късно и в конфликта има и още замесени  Crazy

А да се опитваш да спираш такъв конфликт е най-грешната стратегия. Освен ако си охрана и ти влиза в задълженията да спираш конфликти. Вика се охрана или полиция, защото двама или повече разбеснели се хора не можеш да ги спреш да вилнеят.

# 1 663
Леле и туй доживях. Магистрална курва, с основно образование, обижда циганка вишистка. Laughing
ааа не така,Силвето не е каква да е курва,а скъпо платен топлес модел  Naughty  Joy

# 1 664
  • София
Силвия като беше в изповедалнята ми се стори, че жена й говореше от страна на ББ

Общи условия

Активация на акаунт