Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 302
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Варна
Мишето ще бие Богданов
Боби Ръгбиста ще бие Цецко
Силвия и Ирена пробваха да се сбият
Цецко щеше да вкарва Братухчев в казана
Цецко щеше да показва на Пламен, понеже бил нагъл

пропускам ли двойка в конфликт?

# 1 846
Два големи дюнера - герданче! Хахаха

Не разбираш! Катето има кариера! Като герданаджийка  Crossing Arms

# 1 847
  • IT
 Бужутерка е тя!

# 1 848
  • Варна
Тя Катето и двеста тоалета има, ама няма пък да ги видим Sad

# 1 849
Добре де,ББ било институция и не се толерирали обиди и заплахи на основа вероизповедание,етнос,физически конфликти или такива на база външен вид или сексуална ориентация. Ок. Защо тогава не изгониха Цецо за отвратителното вербално нападение над Никита. Или трябваше тя да метне нещо по него,че да стане сеирът и да ги изгонят двамата??
А така и аз това исках да попитам...
не разбрах кой кого и кога е палил..какво говореше Силвия...

# 1 850
Два големи дюнера - герданче! Хахаха

Не разбираш! Катето има кариера! Като герданаджийка  Crossing Arms

Не обиждай убавото Кате. Тя е световно известна бижутерка.  hahaha

# 1 851
Чудя се кое е по-трудоемко - да направиш дюнер или да нанижеш топченца за гривна!?? :Д

# 1 852
Добре де,ББ било институция и не се толерирали обиди и заплахи на основа вероизповедание,етнос,физически конфликти или такива на база външен вид или сексуална ориентация. Ок. Защо тогава не изгониха Цецо за отвратителното вербално нападение над Никита. Или трябваше тя да метне нещо по него,че да стане сеирът и да ги изгонят двамата??
А така и аз това исках да попитам...
не разбрах кой кого и кога е палил..какво говореше Силвия...

http://vbox7.com/play:ff09dd770c

# 1 853
Всеки уважаващ себе си човек се грижи за зъбите си и ги поддържа. Чак пък физически недъг Rolling Eyes
Уважаващ себе си човек съм и се грижа за зъбите си, но това не пречи да съм взела по-лошите гени да имам пломба на всеки един, изкарани нерви на 3 от тях, 1 коронка и още една на път, а съм на 22.  Tired

Ако Силвия изкарва толкова колкото се хвали то значи може да си позволи да си оправи зъбите. Има си методи и начини. Това което не се прави с пари се прави с много пари. Някак странно ми се струва да търся съчуствие за някаква фльорца която я мързи да се погрижи за устната си хигиена. Да беше някоя бедно момиче да я разбера.

# 1 854
За малък дюнер гривничка, за голям герданче Mr. Green

И Силвия и Цветелин са бедни и им личи. Wink

# 1 855
За малък дюнер гривничка, за голям герданче Mr. Green

И Силвия и Цветелин са бедни и им личи. Wink
Умствено и интелектуално са много бедни. За съжаление обаче това в последно време е много печеливша комбинация в България Tired

# 1 856
И финансово.

# 1 857
При влизането на съквартирантите в сравнение с другите мъже Цецо и Богданов ми се видяха по - симпатични, чисто визуално, но тъй като вече си показаха магариите са ми противни и външно дори.

Аз пък Цецо го намерих за грозноват още във визитката му. Чисто визуално харесвам повече хора като Братухчев и барманчето, отколкото твърде метросексуални мъже с оскубани веждички, загрижени за мекотата на кожата си или пък селски бекове, хвалещи се "скивай кви са ми скъпи патъците, ами сакенцето, ако знаеш колко струва...". Братухчев смятам, че е идеалната среда за един мъж. Нито прекалено поддържан, нито толкова неподдържан, че да излъчва нечистоплътност. Без да визирам конкретни физически характеристики, защото и двамата с барманчето не са грозни мъже. Докато гледах "оченцата" на страницата на ББ, видях едно много хубаво синьо оченце, оказа се, че е на барманчето.

п.п. Не знам защо, останах с впечатление, че Катя истеряса заради някакви цигари основно. Въпреки че беше пияна като кирка и нищо не ѝ се разбираше. А може просто да не е искала да забележат силната ѝ мъка по Цецко, докато се тръшкаше за цигарите.

# 1 858
  • IT
Изгледах епизода на запис, че не можах да го гледам от начало и когато Ирена и Цецо се надприказваха споменаха някаква Борислава, което за мен означава, че имат общ познат. Той още тогава изфъфли, че ще "пусне" дело срещу Ирена, когато тя му каза че има само дюнерите като бизнес.

# 1 859
Тя май и преди това го е казвала Ирена. Че Цецо бил подставено лице, което да опере пешкира. Или пък беше същият случай, но в живото, което днес даваха монтирано на запис.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт