Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 551
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Може въпросната Борислава да е гаджето на господин Иван, пък и нали жените сме едни приказливи. та си танцували Ирена и Борислава, Ирена се похвалила, че ще участва в ББ, а Борислава знае, че Цуцето и то ще участва та направили спойката.

Сега си връзвам нещата:

И как може да е толкова голям фен на ЦСКА пък да продава дюнери на Герена? - това определено не го разбрах.

Joy яко  Joy

Нали имало с хранителни натравяния. Нормално е да ги продава на Герена  Joy

И сега няма ли да има гост при Гала?

# 1 891
Скрит текст:
Може въпросната Борислава да е гаджето на господин Иван, пък и нали жените сме едни приказливи. та си танцували Ирена и Борислава, Ирена се похвалила, че ще участва в ББ, а Борислава знае, че Цуцето и то ще участва та направили спойката.

Сега си връзвам нещата:

И как може да е толкова голям фен на ЦСКА пък да продава дюнери на Герена? - това определено не го разбрах.

Joy яко  Joy

тъкмо пуснах Нова преди малко и чух, ''двете ще ги видим поотделно, за да нямаме проблеми''. Предполагам за тях говореха, но не знам дали за днешното предаване става дума

# 1 892
За какво да има гост при Гала? Да питат Силвия как смята да гори детето на Ирена ли? Въобще нали стана ясно защо са излезли - сега какъв анализ допълнителен е необходим при Гала?

# 1 893
Силвето дали ще е с усмирителна риза или на успокоителни?

ето тук има една снимка, на която е усмихната - нещо не виждам какъв й е проблема със зъбите
http://www.ekrana.info/nova-tv/vsitchko-za-silviya-yurukova-ot-big-bradar-video
някой забелязал ли е?

# 1 894
  • София

Скрит текст:
Сега си връзвам нещата:

Joy яко  Joy

Този скандал, го гледах на живото, и защо ми се върти нещо в главата, че Ирена спомена името Павел. А Цуци, нали е прост вика "Павел еди кой си (каза му фамилията) И Ирена се усмихна лукаво и каза нещо от сорта.."ами ти си го призна, значи се сети"  И онзи, се смота нещо. Ако греша... не знам.

# 1 895
  • somewhere near the sea
Може да са счели, че щом са изгонени, не заслужават петминутната си слава.

# 1 896
 Питам- защо ББ изчака толкова много, в къщата имаше прекалено много агресия много преди Ирена да ВЪРНЕ табуретката на онова нещо Силвия. Защо Биг Брадър дава пиянски, изпълнени с агресия, заплахи към деца, кадри в 20,30 часа, кой ще сезира съответните органи. Защо Биг Брадър не изгони дисциплинарно Цветелин, спазвайки собствените си правила за недопускане на обиди за външен вид и вербален тормоз, когато това продължи доста време от негова страна към Никита?Защо Биг брадъре???

Това вече го дъвкахме, но аз истински се възмущавам от продукцията, като неин дългогодишен фен Sad Освен това аз все гледам, гледам и раната на Силвия не е от табуретката , тя се дръпна и падна на стъпалото /не че това оправдава , че Ирена не се сдържа, но тия отзад сигурно са се обзалагали, колко ще издържи на нападките и са чакали да видят/. Ми не е честно , не е и забавно, да не кажа , че сигурно нарушава и някои закони, без да съм запозната.

# 1 897

Точно така  Hug
Дано наистина Ирена си намери силен защитник и да получи обезщетение!
А за Силвия не ми се мисли, просто. Циганите са много задружни, много се поддържат, дори да не се познават пак ще се защитят, а най-лошото е че са отмъстителни. Но нейните думи бяха наистина ужасни.

# 1 898
Питам- защо ББ изчака толкова много, в къщата имаше прекалено много агресия много преди Ирена да ВЪРНЕ табуретката на онова нещо Силвия. Защо Биг Брадър дава пиянски, изпълнени с агресия, заплахи към деца, кадри в 20,30 часа, кой ще сезира съответните органи. Защо Биг Брадър не изгони дисциплинарно Цветелин, спазвайки собствените си правила за недопускане на обиди за външен вид и вербален тормоз, когато това продължи доста време от негова страна към Никита?Защо Биг брадъре???

Това вече го дъвкахме, но аз истински се възмущавам от продукцията, като неин дългогодишен фен Sad Освен това аз все гледам, гледам и раната на Силвия не е от табуретката , тя се дръпна и падна на стъпалото /не че това оправдава , че Ирена не се сдържа, но тия отзад сигурно са се обзалагали, колко ще издържи на нападките и са чакали да видят/. Ми не е честно , не е и забавно, да не кажа , че сигурно нарушава и някои закони, без да съм запозната.
Не е честно, не е забавно, но вдига рейтинг. Игрите на парите. Впрочем на перхидролените лейки им беше забавно, подхилваха се по време на скандала, поне Катя със сигурност.

# 1 899
Признавам, изкефих се, как Ирена катурна Силвето. Не че се гордея... Embarassed
и аз се изкефих  Embarassed
въпреки,че едва ли табуретката свърши кой знае каква работа  Laughing на Силвето  ѝ трябваше точно един повей на вятъра,едва гледаше милата,камо ли да пази равновесие след толкова алкохол  Crazy

# 1 900
Признавам, изкефих се, как Ирена катурна Силвето. Не че се гордея... Embarassed
и аз се изкефих  Embarassed
въпреки,че едва ли табуретката свърши кой знае каква работа  Laughing на Силвето  ѝ трябваше точно един повей на вятъра,едва гледаше милата,камо ли да пази равновесие след толкова алкохол  Crazy

Тая не може да ми е мила при никакви обстоятелства. Няма такава излагация и да си толкова пропаднал, но с претенции. Просто оставам без думи.

А за ББ - изчака до удар. Явно хвърлената чаша не се брои за достатъчна физическа заплаха. А пък думите изобщо не ги броят за никакъв тормоз. Всъщност словесно най-много го отнесе Никита от Цецо.

# 1 901
мда,май не употребих правилната думичка  Laughing

# 1 902
Ей го и Кирил - България била зад тях  ooooh! ooooh! ooooh!
Божееее, Боже  Tired

Кирето просто използва неправилно мотото "Нито крачка назад, зад нас е България". Според мен или не го е разбрал или го интерпретира както му е удобно.

# 1 903
Ей го и Кирил - България била зад тях  ooooh! ooooh! ooooh!
Божееее, Боже  Tired

Кирето просто използва неправилно мотото "Нито крачка назад, зад нас е България". Според мен или не го е разбрал или го интерпретира както му е удобно.

Ако мисли да емигрира - намерил си е мотото - подходящо е  Mr. Green  

# 1 904
Кирил с това "продължаваме напред!" ме срути от смях  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт