Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 217
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 935
Значи ако е за детето може да се кълчи гола и да разтваря краката (простете, но големи бакшиши само с танци надали се изкарват).

и аз така мисля

на живото предаване с номинациите я питаха целта оправдава ли средствата, но тя не отговори защото нямаше време

# 1 936
# 1 937
Ирена била стриптизьорка,танцувала гола за пари,дали е била с консумация или не,си знае само тя. Поне жената го е правила заради детето си,едва ли е било от любов към пилона и от кеф да я гледат както майка я е родила разни пияни,противни чичковци. А на Силвия оправданието да спи за пари с някой какво е??? Понеже е Майка Тереза и иска да достави удоволствие на онеправданите,понеже ги дарява на болни или просто защото е по-лесно да живееш на нечий гръб? Май последното. Гледайки я,не виждам нищо ,което един нормален мъж с интелект би харесал. Нито обноски,нито възпитание,нито изказ,нито интелект,красотата няма да я коментирам ,защото е субективно понятие

Не защитавам Силвия в случая, но айде сега всички самотни майки да вземат да се качат по пилоните па белким изпълнят заветната мечта - собствен апартамент за 3г.
Не винаги целта оправдава средствата...

# 1 938
  • София
хайде сега, съждения на морални дилеми от типа дали бащата правилно е постъпил, когато е откраднал, за да купи хляб на децата си! Моля ви, не сме в осми клас! Не е само тя с дете, просто е намерила за нея по-лесния или по-печелившия начин, и то без да води кой знае какви морални борби със себе си. Ако за нея не е било редно, е нямало да го направи. Та, и двете са еднакви, все едно гледах бой на магистрални труженички, които една на друго казват к.....

# 1 939
Чудя се Силвия каква ли цел я е накарала да се снима топлес, каква ли цел я кара така да се вре на мъж, който едва познава...
Поведението на Ирена е в пъти по-достойно от това, което показаха там, едва ли в ежедневието си са с по-различен морал или принципи. Заради такива парцалеси като Силвия, селяци като Цецко се смятат за мъже.
Имаше още една с подобно поведение спрямо мъж, Виолета някоя-си, в един от Вип Брадърите. Закачи се за Киро Скалата /така ли беше/, и се остави да се гаврят с нея по отвратителен начин.  Sick
Като се знаят какви са, поне да не влизат в къщата да им се смее цялата държава. На мен, лично, не ми е до смях. Тъжно и неприятно ми е.

# 1 940

Не защитавам Силвия в случая, но айде сега всички самотни майки да вземат да се качат по пилоните па белким изпълнят заветната мечта - собствен апартамент за 3г.
Не винаги целта оправдава средствата...
целта не оправдава средствата когато вредиш на други хора умишлено.В случая Ирена така е решила,така е направила,на кой точно е навредила,та така дружно да я съдим  Crazy и изобщо в качествата си на какви съдим ?Същото впрочем се отнася и за Силвия,решила жената да живее по лесния начин,направила го е,на никой не вредят,на никой в живота не бъркат ,освен може би на мъжете ,които доброволно си пръскат парите по тях  Laughing

# 1 941
# 1 942
  • София
тя се хвали с това, защото си била купила апартамент съвсем сама, ама гледа и на мъченичество да го докара, все едно детето гладно е стояло! По-достойно било!

# 1 943
неска нема ли да има живо, бре   Mr. Green

# 1 944
хайде сега, съждения на морални дилеми от типа дали бащата правилно е постъпил, когато е откраднал, за да купи хляб на децата си! Моля ви, не сме в осми клас! Не е само тя с дете, просто е намерила за нея по-лесния или по-печелившия начин, и то без да води кой знае какви морални борби със себе си. Ако за нея не е било редно, е нямало да го направи. Та, и двете са еднакви, все едно гледах бой на магистрални труженички, които една на друго казват к.....
И аз така мисля.
А скандалът между труженичките назряваше отдавна, просто алкохолът доведе до кулминацията му. Е, поне това беше естествено, не вярвам някой да може да изиграе пияна мутра  Joy .
Отдавна чаках поне една спонтанна реакция от някого в къщата, това не беше игра, е, чак толкова не очаквах, ама то простотията... И не е простачка само Силвия, тц, Ирена щеше да ми се вдигне в очите, ако беше изчезнала от "бойното поле" , ама твърде големи очаквания са това..
Забелязахте ли как се държеше Анита, като Ирена споделяше за принца на мечтите, такъв наивитет излъчва Ирена, че Анита все едно с дете говореше  Joy . Сега, простовато момиче си е Ирена, и въобще не намесвам произхода й, просто съвършена простота Joy . Което обаче не й пречи да бъде и гадничка Twisted Evil  . Ако беше по-умна, нямаше да се разправя с пияното Силве, виждаш го, че е кьор кютук пияно, заслужава ли отговор Whistling .. Била й заплашвала семейството, абе, тъпотия.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 13:40 от Ензим

# 1 945
Що да трепем коня с лопатата. Йонка не е ли и тя стриптийз дива? Откъде знае тогава къде работи прителката на съдружника на Цецо...
Все пак не говорим за Долно Камарци, където всички се познават.
Смятам, че има други професии, с които да се издържа дете.
Ако съдим едната, да съдим и другата. Или да не ги съдим и двете. Те не страдат от избора си.

# 1 946
  • София
Що да трепем коня с лопатата. Йонка не е ли и тя стриптийз дива? Откъде знае тогава къде работи прителката на съдружника на Цецо...
Все пак не говорим за Долно Камарци, където всички се познават.
Е, ти пък сега... може да е ходила при сестра си и да се познават, не е нужно и тя да е стриптизьорка.

# 1 947
  • Телиш/Плевен
"Тези мъже са ми купували тоалети, парфюми, козметика… Купували са ми бижута… Екскурзиите и почивките си ги плащам сама. С техните пари."
Как хем сама е плащала, пък хем с техните пари  Joy
Е как? Mr. Green Нали спи с някой мъж, той ѝ дава пари за това-онова и после тя сама си прави резервации, пътува и се разплаща. Без парите да са нейни. Crazy

Аз харесвам Никита, Анита и бармана. Искам някой от тях да спечели. Не знам дали ще се върне Пламен в къщата, дано се възстанови бързо момчето.
Никита ми е фаворит. Разгледах профила й във ФБ, от което ми стана още по-симпатична, защото пише грамотно. Умее да се изразява правилно. Външншят й вид си е лично неин проблем.
  202uu
На абсолютно същото мнение съм. Hug

# 1 948
Сори за оффтопика, но ...
Току-що разбрах, че най-противния човек, за мен, в къщата (Силвия) е от най-обичаният, от мен, град (Габрово) ... ooooh! Срам и позор!!! #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 949
  • София
Майкоооооооо.....олеле....за първи път след първия сезон/най-първия/ на предаването го гледам.....ама това сериозно.....дали ,,за да си сверя часовника,, дали заради това да се определя като типаж и в същото време да разбера какво е мнението на околните за мен,дали за да открия надежда за нас като общество....не зная....просто ме държи като магнит.....
Трябва да направим анкета примерно,,Като какъв типаж се определяте,според това  което виждате във къщата,,....аз щях да кажа Никита.....характера и,мислите и,нещата които казва,това как реагира във тези ситуации....боже.....наистина е експеримент....изпитание и за нас зрителите.....

Общи условия

Активация на акаунт