Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 275
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 130
Катя е толкова куха горката.
Даже и бръмбъри няма в главата и. Номинации за рецепта са прецедент  Joy

И ББ направо я закопа "Пречи ли ти агресията на мъжете?" и тя "Нее".
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2 131
Катя и Николина са ми много трудни за различаване. От жените, които като излезнат от стаята и не мога да си спомня как точно изглеждаха.
Това с рецептата е поредното доказателство, че тия са супер сдухани.
Никита обаче има бистър ум и смелост да нарича нещата с точните им имена.

# 2 132
Толкова е зле, че като нарицателно за тъпотия я използваме ooooh!

# 2 133
  • София
Да, кой ли ще е този спасител?

# 2 134
смъкнали са още 2 бона от наградата  Crazy Crazy

# 2 135
Толкова е зле, че като нарицателно за тъпотия я използваме ooooh!
Отново страшни аргументи от нея  Crazy .
Ама и Киро е същата работа  hahaha .

# 2 136
  • София
Катя и Николина са ми много трудни за различаване. От жените, които като излезнат от стаята и не мога да си спомня как точно изглеждаха.
Това с рецептата е поредното доказателство, че тия са супер сдухани.
Никита обаче има бистър ум и смелост да нарича нещата с точните им имена.

А се оказа, че дори и тя /Никита/, мисли Николина за слаба и без собствена позиция.... Направо не е за вярване!!! Колко добре се прикрива Николина! Май никой не подозира каква интригантка е! #Crazy

# 2 137
за мен Николина е най-голямото разочарование в този сезон очаквах съвсем различен човек, а Никита и Анита ме изненадаха приятно, другите ми затвърдиха първите впечатления а Катето ми се видя куха още като пристъпи прага и като цяло с нищо не ме изненада.

# 2 138
пропуснах последните думи на Алекс....това нямало да са окончателните номинации....нещо не разбрах

# 2 139
пропуснах последните думи на Алекс....това нямало да са окончателните номинации....нещо не разбрах

някой ще може да се спаси от номинация

# 2 140
  • IT
Боги за шоколада, Катя за рецептата. Да им имам и разсъжденията или липсата на такива.

# 2 141
В първите дни на този сезон на ББ всички искахме Богданов да изхвърчи първи от къщата...а той шушумигата почти ще стигне до финал Crossing Arms

# 2 142
  • Варна
Богданов и Киро са на по 16год. А трите кифли в женския лагер са станали толкова противни, че чак са нереални ... дано наградата да стане отрицателна, а колата да е от морга.

# 2 143
той ББ трябваше с чингел да вади смислено обяснение от четиримата умници. Как пък само тричките ясно и точно се аргументираха....направо кеф да ги слушаш на фона на онези селяндури.

# 2 144
  • София
Боги за шоколада, Катя за рецептата. Да им имам и разсъжденията или липсата на такива.
А Кире, че не му благодарили! Joy

Общи условия

Активация на акаунт