Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 295
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 175

Ех, големи сте съдии.  Laughing
Ако не сте били в такава ситуация, не знаете как ще постъпите. Особено като се има предвид нажежената обстановка в къщата.
Чудя се защо забравяте обидите на Силвия преди Ирена да метне стола. И забравяте, че тя доста неща хвърли по нея. И е логично да и прелее чашата.
Иначе положителни герои тук няма.
И това, че е била на пилона също е изтъркано. И какво от това. Големи сте моралисти значи  Laughing
Всички ли танцьорки са долнопробни. Целта на всяка една танцьорка е да достави радост на окото.
Танцуващите полуголи певици по клиповете какви са?

# 2 176
  • Ню Йорк

Смятам, че ББ е на страната на отбора на Никита
smile3521 Аха, аха и аз го усетих това.

Ми на страната на по-нормалните е, то е ясно Wink

# 2 177
Виждам, че и при други от вас първоначалните мнения са се оказали погрешни. Бях доста предубедена, че "кифли" като Никита и Анита ще са най-неприятните ми персони, а адвокатката и сладкото Кате са единствената глътка свежест. А то какво стана... Определно този сезон доказа, че не бива да съдим по външността. Освен интелигенти, Никита и Анита се оказаха по-зрели в мисленето си, отколкото онези двенките. Катя ми е най-противна, някаква злоба излъчва. А Николина сигурно се опитва по този начин да играе. Мисля си, че много от тях се опитват да познаят впечатленията на хората навън и си мислят, че ромката Ирина, тунингованите Анита и Никита не са харесвани и затова тръгнаха срещу тях. Колко ли тъпо ще им стане, като се приберат вкъщи и почетат страницата и общественото мнение...  Laughing Laughing

Дано Никита спечели и да им видя физиономиите на Цецо и Катето  Simple Smile

# 2 178
Мисля,че подобно на мисията с куфарите,където всеки оценяваше багажа си,сега ще питат номинирамите колко от наградата биха жертвали,за да останат. Пак Брадърчето гледа скандалче да спретне.. Те нали и без това всички влизат там само заради забавлението,заради играта,всичките все успели финансово,ми то за това ББ им реже паричките. Иска човекът да им изпълни желанието. Накрая вярно само с удоволствието от играта ще си останат

# 2 179
Накрая вярно само с удоволствието от играта ще си останат

Joy Ти пък. Какво удоволствие. Всички ще се нуждаят от психолог. Mr. Green

# 2 180
Никита дали наистина се надяваше Николина да мине към тях  Thinking . Малко наивно ми идва. Да й задава въпроси Защо е минала към тъмната страна  Thinking ...

# 2 181
Никита дали наистина се надяваше Николина да мине към тях  Thinking . Малко наивно ми идва. Да й задава въпроси Защо е минала към тъмната страна  Thinking ...

Жената най-откровенно се опитваше да я приобщи към тях. Нормално. Това е играта.
Но просто не знае, че тя е интригантката.

# 2 182
Катя с какво се занимава навън? Куха ми изглеждаше като влизаше, не промени впечатлението ми по никакъв начин. Малко ала Кучкова го играе, но тя пък беше по своему забавна.

# 2 183
И на мен ми направи впечатление,даже хич не ми и хареса. По принцип не харесвам Никита,но ми беше жал за нея, когато Цецко я обиждаше,беше много жестоко.Иначе мисля,че е умна жената и това което прави го приемам като "Що не искаш да си играеш с мен"
За поста на Ензим

# 2 184
Никита дали наистина се надяваше Николина да мине към тях  Thinking . Малко наивно ми идва. Да й задава въпроси Защо е минала към тъмната страна  Thinking ...

Жената най-откровенно се опитваше да я приобщи към тях. Нормално. Това е играта.
Но просто не знае, че тя е интригантката.
Мен ме учуди именно, че не са я усетили.. Някак не се ли подразбира, знам ли..

# 2 185
Дали Николина пак ще даде повече пари, да се откупи от номинации, както с багажа?

Това може да ѝ коства мястото в отбор "Б"  Laughing

# 2 186
Ензим, Николина вади ангелско личице. Такива хора трудно се хващат. Ще я хванат навън като изгледат всичко.  Grinning

# 2 187
А кога ще се състои наддаването? Интересно ще е.
Да, Елора, така е, Николина си трае, не се дърля с никого.

# 2 188
# 2 189
  • София

Ех, големи сте съдии.  Laughing
Ако не сте били в такава ситуация, не знаете как ще постъпите. Особено като се има предвид нажежената обстановка в къщата.
Чудя се защо забравяте обидите на Силвия преди Ирена да метне стола. И забравяте, че тя доста неща хвърли по нея. И е логично да и прелее чашата.
Иначе положителни герои тук няма.
И това, че е била на пилона също е изтъркано. И какво от това. Големи сте моралисти значи  Laughing
Всички ли танцьорки са долнопробни. Целта на всяка една танцьорка е да достави радост на окото.
Танцуващите полуголи певици по клиповете какви са?
То и стола, който върна Ирена, беше метнат по нея от Силвия.Просто Ирена има лошия късмет да улучи Силвия, която беше толкова пияна, та не можа да се дръпне.

Общи условия

Активация на акаунт