Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 046
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 445
99+ нови отговори Shocked Какво изтървах?
Нищо.
Една отиде да си къпе внучето. Другите си играят на тест.
Мерси Simple Smile Помислих, че нещо е станало...

# 2 446
99+ нови отговори Shocked Какво изтървах?
Нищо.
Една отиде да си къпе внучето. Другите си играят на тест.

Ти си егати злобата, честно!  ooooh!

Хората в Биг Брадър са продукт на такива като теб!  Sick

# 2 447
  • Ямбол
Благодаря за определенията, Айс.

Хората в Брадъра са продукт на измисленото фейсбукско общество, което само пие и се лайква. Като ги няма наличните укрития, не знаят как да се държат с други хора.

# 2 448
Освен половината форум сега и фейсбук ти е виновен!  Joy

Ти защо не пишеш по темата, ами непрекъснато търсиш да се закачиш за някого???

Мата Космата каза, че отива да къпе внучето си, а зад думите й се четеше "скучен Биг брадър", но едва ли си на ниво да четеш подтекста!?

В момента хората си обсъждат тест, пуснат в официалния сайт на Биг Брадър... и "Оу май Год" темата е точно за Биг брадър...  Shocked

Ама не, Лиляна не е център на внимание и трябва да се изхрачи и тя...

По темата: В теста Анита, нямам фаворит в предаването, гледах Ирена при Гала - видяха ми се симпатични с нейния Бен.

# 2 449
  • София
Ice Queen + 1, newsm10  но няма слисъл, да се хабиш. Няма, да спре да се прави на интересна.
И аз по темата - гледах Ирена при Гала, разгледах и профила в ФБ. При Гала, гледаше с един победоносен поглед, като влезе англичанина. Уредила се е момичето. Само малко послъга за бизнеса му-според мен, не е чак толкова топ, ама карай-нея я устройва. Измъкнала се е от мизерията. Поне, детето и няма да усети липса на нищо.

# 2 450
Ice queen +1!
Аз като видя пост на Лиляна и директно подминавам без да чета.

# 2 451

Падна ми в очите тотално. Едно нещо мразя и това е лъжата.
Какъв английски знаела след като във визитката си казва, че тепърва го учи. Тази като лъже поне да си записва лъжите в тефтерче и да сверява на кой каква лъжа е казала.  ooooh!
И пак се оказа, че е излъгала за богатия си приятел.  Close

Не съм гледала още интервюто при Гала обаче. По-късно ще го гледам.

И аз не съм гледала интервюто ѝ при Гала, но по принцип имаше сериозни разминавания в представянето ѝ в предаването на Слави, в някакво друго музикално предаване и във визитката ѝ за ББ. В единия случай се представяше за певица и танцьорка, защото така ѝ харесвало и печела добре (но не каза, че е стриптизьорка), в ББ се представи за майка-мъченица, чийто единствен шанс да си отгледа детето, е да се кълчи на пилона. Във втория случай не споменава за пеене, но май само тази песен на Софи Маринова знае (донякъде), защото и при Слави, и в другото музикално предаване пак нея пя (фалшиво). В единия случай разправяше, че живеела с приятеля си, в ББ самотната, изтерзана от живота майка най-сетне срещна принца. А отделните ѝ телевизионни изяви не са толкова отдалечени една от друга, т.е. доста динамичен интимен живот има.

Не знам защо, но ми се струва, че досега не е имало толкова явно пристрастен Биг брадър. В официалните им изявления са се опитвали да пазят някаква, поне на пръв поглед, безпристрастност, въпреки че иначе, естествено, е имало монтаж и определени внушения. Сега имам чувството, че си мислят, че зрителите са пълни дебили и сакън, да не се объркат, трябва чрез всякакви подмятания, да им се посочи кои са черните. Защо направо не подарят по няколко СИМ-карти на 1000 човека, че да гласуват за когото трябва.

За Борислав на Никита съм с лоши впечатления. На пръв поглед добре изглеждащ мъж, явно убеден в хубостта си, умеещ да сваля жени, но неумеещ да се справя с живота си и търсещ някоя, за която да се хване. Не знам с какво точно се занимава, но още в неговия ББ май беше без работа, бивш ръгбист, но настоящ - какво, не се знае, който обещаваше на Лила да я вози на колелото си, вместо луксозните возила, на които е свикнала. Много бързо се залиби с Цецето, която не ми изглеждаше меркантилна, каквито са неговите главни обвинения към жените, но по-скоро той изглежда такъв. Отишъл в Швеция при Никита, уж работи при нея, но фактически май тя го издържа.

# 2 452
"Благодаря за определенията, Айс.

Хората в Брадъра са продукт на измисленото фейсбукско общество, което само пие и се лайква. Като ги няма наличните укрития, не знаят как да се държат с други хора"

Наскоро започнах да обръщам внимание на 'коментарите' ти.
Ти си точно от контингента на ББ - няма къде другаде в живота да се реализира или да получи внимание... айде тук ще плюя наред....да ме видят каква съм ...ЖЕНКАРКА

твоите постове се превърнаха за мен в пълна смешка и повод за смях Simple Smile благодаря за което, все пак

Давай сега - развихряй се по мой адрес. Да видим колко си спазваш собствените виждания за това коя тема за какво е Wink

# 2 453
  • Телиш/Плевен
Киро като каже някоя дума и явно изпитва нужда да я повтаря до писване. Laughing Майко, майко, майкооооу!

Цецо го няма, но мъжкарите продължават да се гушкат. Heart Eyes

# 2 454
Не разбрах Никита за какво се извинява на Ката  newsm78

# 2 455
10 минути мир

нееекст     Mr. Green

# 2 456
Не разбрах Никита за какво се извинява на Ката  newsm78

подмазва й се
за да я приобщи
както правеше вчера с Николина

# 2 457
Кирчо много ми харесва без брада. Убавец... Embarassed
Реших, за него ще гласувам, ама нямам телефон!

# 2 458
Не разбрах Никита за какво се извинява на Ката  newsm78

подмазва й се
за да я приобщи
както правеше вчера с Николина
Не вярвам баш това същество да избере  Mr. Green Ама пък знае ли се, като няма мозък може да е по-лесна за обработка  hahaha

# 2 459
Кирчо много ми харесва без брада. Убавец... Embarassed
Реших, за него ще гласувам, ама нямам телефон!

Напиши Кирчо (сарчице) на стената на ББ във фейбук

Общи условия

Активация на акаунт