Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 095
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 505
Гледам наградата под 25 000 вече Rolling Eyes

Каква разлика в двата отбора само. Едните си разказват истории и се смеят, другите говорят за първите и умират от злоба Confused

Мисля, че се досетих кой потребител от бг-мама е Ади. Crazy
Кой?

Да, и на мен това ми направи впечатление - глутницата май просто нямат нормална тема за разговор - не помня за нещо друго да съм ги чула да говорят, освен да обсъждат другите   newsm78

# 2 506
  • BG
тази Никита става все по-противна, то пък бива позьорщина пред камерите ама това е прекалено Sick
И на мен ми е все по-неприятна, предпочитам сто пъти  Киро и Катя дори пред нея.

# 2 507
  • Sunshine state
Да не мислиш, че ще рискува да се отрови  Mr. Green
Joy
Цеци се засегна.  hahaha
Хич не те харесваме,Цуци. Нямаш шанс тука.  Naughty

# 2 508
  • Ямбол
На другите също им се иска да ги обсъдят, но се сдържат за пред камерите. Видяхте ли в спалнята, не помня за кого си говореха Никита и Анита и Анита се усети и завърши "... и с това спирам дотук".

# 2 509
Бройката за ВИП брадъра още се попълва Mr. Green

https://www.facebook.com/kalin.terziyski?fref=nf

# 2 510
  • through the wormhole
Скрит текст:
Гледам наградата под 25 000 вече Rolling Eyes

Каква разлика в двата отбора само. Едните си разказват истории и се смеят, другите говорят за първите и умират от злоба Confused

Мисля, че се досетих кой потребител от бг-мама е Ади. Crazy
Кой?
Да, и на мен това ми направи впечатление - глутницата май просто нямат нормална тема за разговор - не помня за нещо друго да съм ги чула да говорят, освен да обсъждат другите   newsm78
[/quote]

Остана им в наследство от Цурко.

# 2 511
Анита се усети и завърши "... и с това спирам дотук".

Но беше много хубаво сравнението ѝ за безопасна игла и губерка.
Мисля, че имаше предвид Катерина и Николина.

# 2 512
мисля, че Киро и Николина няма да стигнат до финал

95 % победител ще е Никита

# 2 513
  • София
Скрит текст:
тази Никита става все по-противна, то пък бива позьорщина пред камерите ама това е прекалено Sick

Цуцки, ти ли си бре? Не се нерви - скоро ще излезе и Катето - да си къркате заедно, ако още я искаш... щото май пие повече, отколкото можеш да ѝ осигуряваш  Mr. Green
Иренке седи си у маалата не ми цитарай думите кранто
Бе, яж си дюнера там  и не се обаждай беее  имбецилченце  Laughing
Да не мислиш, че ще рискува да се отрови  Mr. Green

Joy Joy Joy

Момичета, и двете много грешите, не е Цуцко... слугата му е... горкичкият...   love001

# 2 514
Да не мислиш, че ще рискува да се отрови  Mr. Green
Joy
Цеци се засегна.  hahaha
Хич не те харесваме,Цуци. Нямаш шанс тука.  Naughty
така ли лелче, харесвам млади самоуверени жени, а не отегчени домакини

# 2 515
Скрит текст:
Скрит текст:

Цуцки, ти ли си бре? Не се нерви - скоро ще излезе и Катето - да си къркате заедно, ако още я искаш... щото май пие повече, отколкото можеш да ѝ осигуряваш  Mr. Green
Иренке седи си у маалата не ми цитарай думите кранто
Бе, яж си дюнера там  и не се обаждай беее  имбецилченце  Laughing
Да не мислиш, че ще рискува да се отрови  Mr. Green

Joy Joy Joy
Момичета, и двете много грешите, не е Цуцко... слугата му е... горкичкият...   love001

Знам,  Wink  ама нали съм си великодушна  Laughing  - нека се почувства поласкан от грешката  Mr. Green  Сигурно не са му много радостите в животеца

# 2 516
  • Варна
мисля, че Киро и Николина няма да стигнат до финал

95 % победител ще е Никита
Мда... Киро е пътник.
Виждам финал Анита срещу Никита.

# 2 517
Аз писах, че Ани трябва да ги научи да медитират и те го направиха  Laughing
Но не помогна. Тоз Киро само едно и също нещо повтаря като папагал. И как се гушнаха Киро и Пламен. Пламен беше щастлив, защото явно му липсваше една яка мъжка прегръдка  Mr. Green

Скрит текст:
Интересно ми е тези, които мислеха, че Киро е умен, дали все още са на същото мнение?  

Аз никога не съм го смятала за умен. Може да е чел, но няма вродена интелигентност. Тоест е начетен тъпак с извинение. На нивото на Цецо е с малко повечко знания.

Скрит текст:
И аз не съм гледала интервюто ѝ при Гала, но по принцип имаше сериозни разминавания в представянето ѝ в предаването на Слави, в някакво друго музикално предаване и във визитката ѝ за ББ. В единия случай се представяше за певица и танцьорка, защото така ѝ харесвало и печела добре (но не каза, че е стриптизьорка), в ББ се представи за майка-мъченица, чийто единствен шанс да си отгледа детето, е да се кълчи на пилона. Във втория случай не споменава за пеене, но май само тази песен на Софи Маринова знае (донякъде), защото и при Слави, и в другото музикално предаване пак нея пя (фалшиво). В единия случай разправяше, че живеела с приятеля си, в ББ самотната, изтерзана от живота майка най-сетне срещна принца. А отделните ѝ телевизионни изяви не са толкова отдалечени една от друга, т.е. доста динамичен интимен живот има.

Не знам защо, но ми се струва, че досега не е имало толкова явно пристрастен Биг брадър. В официалните им изявления са се опитвали да пазят някаква, поне на пръв поглед, безпристрастност, въпреки че иначе, естествено, е имало монтаж и определени внушения. Сега имам чувството, че си мислят, че зрителите са пълни дебили и сакън, да не се объркат, трябва чрез всякакви подмятания, да им се посочи кои са черните. Защо направо не подарят по няколко СИМ-карти на 1000 човека, че да гласуват за когото трябва.

За Борислав на Никита съм с лоши впечатления. На пръв поглед добре изглеждащ мъж, явно убеден в хубостта си, умеещ да сваля жени, но неумеещ да се справя с живота си и търсещ някоя, за която да се хване. Не знам с какво точно се занимава, но още в неговия ББ май беше без работа, бивш ръгбист, но настоящ - какво, не се знае, който обещаваше на Лила да я вози на колелото си, вместо луксозните возила, на които е свикнала. Много бързо се залиби с Цецето, която не ми изглеждаше меркантилна, каквито са неговите главни обвинения към жените, но по-скоро той изглежда такъв. Отишъл в Швеция при Никита, уж работи при нея, но фактически май тя го издържа.

Аз никъде не съм я гледала освен тук. И чак след започването на ББ разбрах за Гласът на България.
Пълна излагация се оказа. За мен тази жена е едно голямо нищо.
А това за Борислав е гадно ако е вярно, ама да се оправят.  Grinning

# 2 518
Интересна беше тезата на Киро за изсмуканите от пръстите номинации на другия лагер. Ми друго си е да се аргументираш с :" не ми казаха мерси и се засегнах" и " не ми дадоха шоколад". Ето това са доводи. Това е причина. А не нещо ,просто казано в пространството  Whistling

# 2 519

Обидена съм от думите на тоА културтрегер, макар да не се възприемам за роб! Confused
Не искам и да гледам подобни персони във Випа, да си стои у дома си и да пише за жълти стотинки като иска!

Общи условия

Активация на акаунт