Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 973
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 520
и за мене Киро не е умен
почне ли някой да ми се в хвали какви топ университети е завършил, ми става ясен...

# 2 521
Интересна беше тезата на Киро за изсмуканите от пръстите номинации на другия лагер. Ми друго си е да се аргументираш с :" не ми казаха мерси и се засегнах" и " не ми дадоха шоколад". Ето това са доводи. Това е причина. А не нещо ,просто казано в пространството  Whistling

Много са зле. Естествено че все някого трябва да номинират. Все едно са в детската градина. Много бавно се развиват.
Ох, това с шоколада и " не ми казаха мерси и се засегнах" още ми е смешно  Joy

# 2 522
Не се хабете с глупости, защото така или иначе модератор ще ви изчисти постовете.

Знам, че историите им не всички са забавни, даже някои са и шокиращи, но по-добре това, отколкото постоянно обсъждане на другите хора.
Не гледам ББ редовно, и темата не мога да изчета, но вие разбрахте ли нещо повече за Киро примерно?! За Николина и Екатерина? На мен тези персонажи са ми пълна мъгла. Ясно е, че лъжат като дърти цигани, но все пак...

# 2 523
  • Sunshine state
Да не мислиш, че ще рискува да се отрови  Mr. Green
Joy
Цеци се засегна.  hahaha
Хич не те харесваме,Цуци. Нямаш шанс тука.  Naughty
така ли лелче, харесвам млади самоуверени жени, а не отегчени домакини
Я, пак това с лелчето? Кой го казва- Цуцко, чийто билет за старческия пансион е вече резервиран,докато животът е пред мен. А дали самоуверените жени си падат по заплешивяващи чичаци с комплекс за малоценност и мозък колкото атом? М?  hahaha

# 2 524
Това с шоколада си беше хитър ход, според мене, защото номинацията е глупава и не прави врагове

а и Богданов не е толкова тъпо парче, както изглежда понякога

# 2 525
  • Варна
Не гледам ББ редовно, и темата не мога да изчета, но вие разбрахте ли нещо повече за Киро примерно?! За Николина и Екатерина? На мен тези персонажи са ми пълна мъгла. Ясно е, че лъжат като дърти цигани, но все пак...

Не. да не говорим за бармана, които напусна. не дават техните разговори, показват ги само когато обсъждат другите. като, че ли винаги са в момент на афект срещу тях. Rolling Eyes

Много са зле. Естествено че все някого трябва да номинират. Все едно са в детската градина. Много бавно се развиват.
Ох, това с шоколада и " не ми казаха мерси и се засегнах" още ми е смешно  Joy

Киро се засегна много, че го определиха за най-лошия човек сред съквартирантите. А номинациите очи в очи обикновено са такива, завоалирани.

# 2 526
Абе за мен си е тъпо...
Уважавам го,щото е човек ,достоен за уважение и само като го чух как говори и ми стана ясно,че трябва да го уважавам.... Crazy

# 2 527
Не се хабете с глупости, защото така или иначе модератор ще ви изчисти постовете.

Знам, че историите им не всички са забавни, даже някои са и шокиращи, но по-добре това, отколкото постоянно обсъждане на другите хора.

то какво да разбереш, като предаването реално е по-малко от 4 часа седмично

# 2 528
То докато ги опознаем, и сезонът свърши. Финалът май е другия петък.

# 2 529
Това с шоколада си беше хитър ход, според мене, защото номинацията е глупава и не прави врагове

а и Богданов не е толкова тъпо парче, както изглежда понякога

Да, още по-тъпо е, нали  tooth

# 2 530
Е, това, дето Киро носил куфари го слушаме вече от три дена, сакън да не остане някой неразбрал. Кире, благодаря ти, душа, че им пренесе куфарите на тия неблагодарници!  

# 2 531
Е, това, дето Киро носил куфари го слушаме вече от три дена, сакън да не остане някой неразбрал. Кире, благодаря ти, душа, че им пренесе куфарите на тия неблагодарници!  

трябва да си го напиши в CV-то момчето, задължително

# 2 532
  • Sunshine state
В интерес на истината Киро ми е симпатичен, но в акъла е много свит. Това вече ме притеснява. Е,не колкото Цуцо и Богито,те са врЪхта на кухото, ама все пак ..  Confused
holemden, ходи тогава да му цункаш плешивото теме.  Mr. Green

# 2 533
Бона,не става ,мила. Извинението ти не върши работа. Той си иска от Никита и Ади пък  Crossing Arms

# 2 534

Обидена съм от думите на тоА културтрегер, макар да не се възприемам за роб! Confused
Не искам и да гледам подобни персони във Випа, да си стои у дома си и да пише за жълти стотинки като иска!

кой е той всъщност? новият Вазов?

Общи условия

Активация на акаунт