Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 973
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sunshine state
Аман от плюнки по Брадъра- всеки го дава високоизвисен и духовен,а и те тайничко сеирстват пред ТВ-то.  Crazy Wink
holemden, какво? Дай жокер. Трябва да си свикнал да подаваш такива при такъв "интилигентен" кумир.  Wink

# 2 536
Сега ще кажа нещо и ще се засрамя...
По-добре да гледам Богданка ,от колкото този велик писател и мислител. То и на футболистчето му върви толкова гладко мисълта и повтаря нещо по 1000 пъти

# 2 537

Киро се засегна много, че го определиха за най-лошия човек сред съквартирантите. А номинациите очи в очи обикновено са такива, завоалирани.

Голямо му е егото, затова се засяга. Много ме издразни също с това, че трябвало да му благодарят. Грам мисъл няма в неговата глава защо не му благодарят. И с това парадиране колко бил добър, как било лесно за някой да бъде гуру, ако бил добър, но за злите било предизвикателство.  Laughing

# 2 538
  • Ямбол
Аман от плюнки по Брадъра- всеки го дава високоизвисен и духовен,а и те тайничко сеирстват пред ТВ-то.  Crazy Wink
...
И даже се хвалят с другите си занимания.

Тези вътре дали биха коментирали по същия начин, ако бяха отвън.

# 2 539
С колко ли волта ги удряха на грешните отговори  tooth . Тая Николина наистина ли 9г. учи право  smile3538 smile3537 . Катето говори в мн.ч. за техния отбор  hahaha  - "Ние не правим така"  Joy

# 2 540
Е защо да не дават... Я да видим дали съм чула добре от днес:
Най-лош съквартирант : Кирил
Най-добър съквартирант: Кирил

Следваща сцена: Кирил вилнее и беснее как може да бъде избран за най-лош и гък не казва, че е бил избран и за най-добър. Shocked
Вие това ли чухте или аз съм чула погрешно?! Thinking

# 2 541
  • BG
Нали днес щяха да показват откупването и номинираните?  newsm78

Точно, сега тези, които гласуват за номинирания, който ще си откупи номинацията би трябвало да се чувстват много прецакани в понеделник.

# 2 542
Нали днес щяха да показват откупването и номинираните?  newsm78

Точно, сега тези, които гласуват за номинирания, който ще си откупи номинацията би трябвало да се чувстват много прецакани в понеделник.

ама то и гласуване няма    Laughing

# 2 543

Следваща сцена: Кирил вилнее и беснее как може да бъде избран за най-лош и гък не казва, че е бил избран и за най-добър. Shocked

Не най-добър. Въпросът беше "Кой от съквартирантите се мисли за най-добър". А не че е такъв. Laughing

# 2 544
Защо пък трябва да се сърди,че е избран. Той пък нон стоп повтаряше Никита. Да вземе и тя да се разсърди по тази логика

# 2 545

Кой се мисли за най-добър май беше  Thinking ..
Писала съм с двама-трима заедно  Blush

# 2 546
  • Ямбол
...Тая Николина наистина ли 9г. учи право ...
Прилича ми на възпитаник на НБУ или БСУ.

# 2 547
  • Sunshine state
С колко ли волта ги удряха на грешните отговори  tooth . Тая Николина наистина ли 9г. учи право  smile3538 smile3537 . Катето говори в мн.ч. за техния отбор  hahaha  - "Ние не правим така"  Joy

Бая подскачаха, та трябва да са били силни токовите ударчета. Искрено се изкефих и не ме е срам да го призная, че Николинка страдаше. Ми то 9 години да учиш,па да не го завършиш.., не знам. Как не й е хрумнало, че няма да го бъде, не знам. Трябва да си много заблуден относно собствените си възможности и да вярваш в духове.  Laughing

# 2 548
Ама не е и завършила ли?

# 2 549
Скрит текст:
Да не мислиш, че ще рискува да се отрови  Mr. Green
Joy
Цеци се засегна.  hahaha
Хич не те харесваме,Цуци. Нямаш шанс тука.  Naughty
така ли лелче, харесвам млади самоуверени жени, а не отегчени домакини
Я, пак това с лелчето? Кой го казва- Цуцко, чийто билет за старческия пансион е вече резервиран,докато животът е пред мен. А дали самоуверените жени си падат по заплешивяващи чичаци с комплекс за малоценност и мозък колкото атом? М?  hahaha
лелче, не съм Цецо макар и  да гохаресвам много, под 30 съм

Скрит текст:
Взе ли Audi-то? Ясно е, че цековите фенове не сте като хората, ама да се регваш с един и същ ник ...  безнадежднооо  Mr. Green

Киро свит в акъла? newsm78  Бе то не е точно е свит, а .. няма го това нещо изобщо бе хорааа.  Мъчи се момчето, опитва се, аха  да каже нещо смислено и изръсва велика глупост - наизустени баналности, готови изречения - не разсъждава, не слуша, навил си е на пръст, че е само той е прав и се опиянява от властта - хванал е въображаемия ...  скиптър на Цецо и малкото акъл, който може би имаше на влизане сега се изпари - Император Киро.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт