Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 973
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 550
  • through the wormhole
Искаше ми се да видя дон Цеци ударен от ток. Flutter

# 2 551
Тя затова и се представя с това, че е Дипломиран юрист! Mr. Green
Кво знаете вие?!...Горда е от себе си, жената!

П.П.Може покрай болестта на съпруга си, да е била възпрепятствана да завърши!

# 2 552
Тя в 3тия ББ и Лиляна казваше,че учи право в габровския технически университет.....

# 2 553

А аз да го видя да медитира и да казва "Отче наш"  hahaha

# 2 554

ми да не бяхте пращали СМС срещу него

# 2 555
'Кой се мисли за по-добър' аз го разбрах като 'Кой се мисли за нещо повече от останалите'...но така или иначе тотално се омотаха, всеки искаше да предвиди какво ще помисли другият и накрая изядоха тока Simple Smile
 Катя ми е много смешна, единствено повтаря Да, Точно така и Прав си, Кирил да си я качи на рамото ако иска.
И смятам, че Никита е доста подкована отпреди влизането си, ако мога така да се изразя. С Боби сигурно са гледали стари предавания и са съставяли тактика като във футбола.

# 2 556
Току що открих, че Николина Маркова има и "официален" туитър акаунт с 2-ма последователи https://twitter.com/nikolinabg  Joy Сериозно се е захванала с публичния си имидж и някой се грижи за това упорито.
Търсех къде е учила, че ми стана интересно, но не открих нищо. В една статия пишеше, че била завършила образованието си, но само толкова.

# 2 557
То добре,че Кристиян отпадна,че ако го беше тресъл токът него,можеше и да не е между живите

# 2 558
[

П.П.Може покрай болестта на съпруга си, да е била възпрепятствана да завърши![/color][/size]
Така е Tired .. А защо каза, че с Ади са минали през едно и също, Ади също ли е вдовица?
Съчувствам им. Sad
Тя в 3тия ББ и Лиляна казваше,че учи право в габровския технически университет.....
Ъ Crazy ?

# 2 559
  • through the wormhole

И смирено да се обръща към Никита: "Да, сестро, ще си обръсна брадата." hahaha

Bradley Cooper, аз не плащам да гледам сеир, предоставен ми е безплатно.  Laughing

# 2 560
  • IT
А защо каза, че с Ади са минали през едно и също, Ади също ли е вдовица?

[/Защото мъжът на Николина също е имал рак на д.черво като Ади.

# 2 561
А защо каза, че с Ади са минали през едно и също, Ади също ли е вдовица?

[/Защото мъжът на Николина също е имал рак на д.черво като Ади.
Лошо..
Обаче доста я оплюха Ади, че стои в къщата, не е добре, на инжекции била, но там.. Дали е толкова зле Thinking ?

# 2 562
Тя затова и се представя с това, че е Дипломиран юрист! Mr. Green
Кво знаете вие?!...Горда е от себе си, жената!

П.П.Може покрай болестта на съпруга си, да е била възпрепятствана да завърши!

9 години ли ще е възпрепятствана пък? Нали каза, че когато разбрали за рака на мъжа ѝ, той вече е бил в напреднал стадий (очевидно без някакви особени симптоми и нужда от грижа) и лекарите били казали, че му остава месец живот. Не исках да коментирам темата, но Николина ми изглежда като веселата вдовица, тип Ива Екимова. Може и да не съм права, но повечето хора след край на сериозна връзка, когато има някакви чувства, не могат да се отърсят и да си помислят за друг партньор много дълго време, въпреки че нямат допълнителна мъка като смърт на близък човек, а пък тя почти веднага "срещнала любовта".

# 2 563
  • Ню Йорк
Кирил ми наду главата с това, че не искал да говори с Никита. Ми да си ходи като толкова го мъчи.

# 2 564
С колко ли волта ги удряха на грешните отговори  tooth . Тая Николина наистина ли 9г. учи право  smile3538 smile3537 . Катето говори в мн.ч. за техния отбор  hahaha  - "Ние не правим така"  Joy

И на мен това ми направи впечатление,ревяха все едно е 220.Николина явно е споделила нещо относно 9
годишния си провал да завърши право,ама пак сме в неведение.

Общи условия

Активация на акаунт