Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 969
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 610

Имам познат който първо е учил психология, после право. Малко над 30-те  и вече си работи като юрист и то от доста време.

ми тя жената за 400 лв не щяла да работи  Mr. Green
според мене изобщо не ще, явно има кой да осигурява паричките
пък и след това й представяне едва ли като излезе ще й завалят предложенията, ако е разчитала на това

и аз гледах Ирена при Гала, тоя Бен ми се видя читав, ся колко е  богат не стана ясно, но след като й осигурява пътувания по света, къща в Англия и т.н ми се струва, че е над средната класа

те от самото начало не са мисли да им дават 50К награда, нали от нея си откупували багажа, аз днес от Ирена при Гала така разбрах

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 23:21 от Анонимен

# 2 611

пък и след това й представяне едва ли като излезе ще й завалят предложенията, ако е разчитала на това

Аа, не се знае  Sunglasses.

# 2 612
хубаво може да са им дали пари да влязат, в което малко се съмнявам или поне не на всички са дали, но от тази награда нищо остана, бе  Mr. Green мярнах някакви 26 хил и нещо  hahaha
абсурд е да са им дали пари.

# 2 613
Само не започвайте сега със спора - платили ли са им или не?!...че е от както свят светува.  bouquet

# 2 614
Само не започвайте сега със спора - платили ли са им или не?!...че е от както свят светува.  bouquet
Не вярвам някой да започне подобен спор

# 2 615
ми никой не говори за наградата, а и не се вълнуват много, че непрекъснато намалява

# 2 616
ми никой не говори за наградата, а и не се вълнуват много, че непрекъснато намалява

Не се замислих. И това намирисва  Grinning

# 2 617
  • Телиш/Плевен
Не се замислих. И това намирисва  Grinning
Абе имаха един скандал преди време май. Точно за наградата. Беше още при първото или второто орязване. Аделина си спомням, че каза, че много й трябвала, разпределила била вече парите... newsm78

Иначе и аз се съмнявам да са им дали пари. Peace По-скоро си знаят, че и да мрънкат, и да не мрънкат, няма да я увеличат. И са се примирили. Laughing

# 2 618
А какво да говорят за наградата?  Thinking
А дали няма да я дадат наистина на Ади? Whistling

# 2 619

Иначе и аз се съмнявам да са им дали пари. Peace По-скоро си знаят, че и да мрънкат, и да не мрънкат, няма да я увеличат. И са се примирили. Laughing

И аз така смятам. Те, дето се вика, са се добутали до финала почти. Ако в началото им я бяха орязали толкова, вероятно някой щеше да се откаже, но така малко по малко като им я режат, не са очаквали, че ще е двойно, че и отгоре по-малка до финала, а пък вече са изживяли лишенията и дискомфорта, не си струва тепърва да се отказват.

# 2 620
и аз мисля, че Ади ще я вземе, макар, че тая малката Анита също ми е симпатична, но като гледам лъскат имиджа на колежката си и нея подготвят за победител, колкото и да му е жалко на Кирето  Mr. Green щото май само той се виждаше като победител

# 2 621
Сега ще кажа нещо и ще се засрамя...
По-добре да гледам Богданка ,от колкото този велик писател и мислител. То и на футболистчето му върви толкова гладко мисълта и повтаря нещо по 1000 пъти
До тук съм стигнала и да си кажа. Този като го видях и се сетих за един дето влезе в този сезон с баба Вили,  носеше Библията и анатемосваше наред....освен във визията има нещо в погледа #Crazy

# 2 622
И аз гледах Ирена при Гала и относно колко пари има Бен той си знае, между другото намирам за много грубо че така го питаха Ти богат ли си? Нима се очакваше да почне да се хвали колко пари има. Моля ви се това не ви е Цецо, видя се че англичанинът е добре възпитан и им отговори много адекватно. Наистина е липса на възпитание да те питат колко си богат или ти самия да разправяш.

# 2 623
Естествено, че коментират намаляващата си печалба! Просто не ни показват тези им разговори.Както не излъчват и раздумките на Кирил и тайфа, а само заговорниченето им.
Няма как да им стигне единия час предаване за всичко.
А и вече е очевидно как ББ се мъчи да промива мозъци, накланяйки везните към Никита!

...Не че не ми харесва най-много именно тя! Mr. Green

# 2 624
А какво да говорят за наградата?  Thinking
А дали няма да я дадат наистина на Ади? Whistling
Не вярвам,твърде очебийно  би било

Общи условия

Активация на акаунт