Да, по-послушни са когато са сами (много рядко се случва единият да отиде примерно с баща си до магазина, другият да остане с мен в къщи, за не повече от 30 мин), но страдат много. Не виждам причина да им го причинявам след като не им е приятно. Не смятам, че това че са заедно им пречи по някакъв начин на развитието. Моите са много различни, даже противоположни характери, като огледални образи са. И това че са непрекъснато заедно до сега не им е попречило да се развият като различни личности. Независими не знам дали са... независими от какво? Аз на 40 год не съм независима. Защо те трябва на 7 да са независими?
За дрехите - обличам ги понякога еднакво, понякога подобно (еднакъв модел, различни цветове), рядко съвсем различно.
По отношение на дрехите, обикновено когато имам избор купувам еднакви модели в различен цвят, а те сами решават кога как да се обличат. Понякога са съвсем различно облечени, с различни прически (единият се е подстригал, а другият - не). Понякога излизат с приятели по различно време, една година ходеха на различни тренировки. Та, мисля че това, че не са умишлено разделяни, съвсем не им пречи да осъзнават, че са отделни личности. По отношение на независимостта, познавам доста хора, който нямат дори братя и сестри и пак не са независими, въпрос на характер. А, близнаци да имат по - силна връзка помежду си, според мен е съвсем естествено. Другото би било вървене срещу Природата, Господ, Вселената или кой както го разбира.
Със същия успех могат да приемат закон съпрузите да живеят разделени, да не би да се засенчат един друг и да не станат независими.
Препоръчани теми