Майчинството счетоводно-66

• 47 084
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,имам следното питане.Болният ми е издаден на 28.09.,аз го дадох на счетоводителката на 30.09.В какъв срок тя трябва да го представи в НОИ ??

# 346
Здравейте,имам следното питане.Болният ми е издаден на 28.09.,аз го дадох на счетоводителката на 30.09.В какъв срок тя трябва да го представи в НОИ ??
Ако не се лъжа до 15.10. Но ако бъркам нека някой ме поправи

# 347
  • Пловдив
Ако не се лъжа до 15.10.

да,до 15 ти октомври

# 348
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
zwarte tulp , при дадената информация така предположих. А старият договор кога се прекратява и от кога започва да действа новия  newsm78

Lady Brinne, благодаря, че отново взимате отношение по моя казус.

Изрично попитах счетоводството дали този ден (30.9) се включва в изчисленията и отговорът беше положителен, така е вписано и в декларацията към НОИ.
Всички колеги сме така в офиса, договорите са с дата 01.10 - 30.9 и така на практика до сега не сме имали прекъсване на стажа. На 01.10 следващата година ни преназначават.

Явно някъде има пропуск, все още не съм се свързала с НОИ.

# 349
Момичета, понеже се убедих, че знаете всичко искам да попитам последно нещо. В понеделник ще започвам нова работа, а старата напуснах на 25.09. Мисълта ми е дали мога да пусна приложение 12, за да ми преведът половината майчинство. И работодателя ли трябва да я пусне към НОИ?

# 350
  • Пловдив
Момичета, понеже се убедих, че знаете всичко искам да попитам последно нещо. В понеделник ще започвам нова работа, а старата напуснах на 25.09. Мисълта ми е дали мога да пусна приложение 12, за да ми преведът половината майчинство. И работодателя ли трябва да я пусне към НОИ?

Попълваш и носиш в работата прил 4.Имаш право на 50 процента майчинство от 5 ти октомври до втория рожден ден на детето

# 351
Здравейте ! Искам да попитам,кога се издава първият болничен . В коя седмица от бремеността .

# 352
  • София-Младост
Здравейте ! Искам да попитам,кога се издава първият болничен . В коя седмица от бремеността .
45 дни преди термина

# 353
  • София
С ПИК виждам, че на 29.09.  са внесени документите ми за майчинство, но самите тях не виждам. Не са в списъка с болнични листове. Къде да ги търся?

# 354
Благозаря Ви Simple Smile

# 355
То хубаво ще го попълня, но работодателя ми е в София. Не знам как ще стане. Ох...  Thinking

# 356
Има куриери, пощи... нормална практика е това.

# 357
Да, ще намерим начин. Благодаря ви отново!

# 358
  • В полите на Пирин планина
С ПИК виждам, че на 29.09.  са внесени документите ми за майчинство, но самите тях не виждам. Не са в списъка с болнични листове. Къде да ги търся?

Там ще се появят - нужни са няколко работни дни.

# 359
  • София
Благодаря, Lady Brinne, и аз помня, че бях чела нещо такова тук, но не очаквах до петък все още да не се е появила информацията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт