Лакове за нокти- 101

• 97 836
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Записвам се при вас. Много обичам да се лакирам, но имам малко проблемни нокти така да се каже. По-меки са и лесно се чупят. Също така се омазняват бързо и лаковете ми падат за ден , два. Главно използвам флормар марката, техните лакове ми издържат 3, 4 дни. Последната година използвам калциев гел на импала и върху лака на импала пак някакво безцветно покритие и съм много доволна от тях. Обичам всякакви цветове . Последно време се запалих по новите на голдън роуз. Преди почти 2 години си смених формата на ноктите с кръгла, преди това дълги години бях със скосена, но открих, че с кръгла по-рядко ми се чупят.

Една от любимите ми комбинации, която си правя доста често.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 20:28 от Tiffany Aching

# 406
  • волно калдъръмче
Като рунически знаци са.

И аз имам проблем със задържането на лаковете и гела заради мазната плочка.

Все по-често мажа любимия си есенен цвят.

Есито не е по-добро от Golden Rose Rich Color 30. Става ми на облачета и често оплесквам пейзажа. Много е ярък и е трудно се чисти, особено каналчетата около нокътя.

# 407
  • Вестерос
Никога не съм пробвала Есси. Навремето преди повече от 10 години открих, че флормара най ми държи и почти не съм го сменяла..

В последно време като се лакирам и ми стават по ноктите балончета и на мен. Rolling Eyes

# 408
  • волно калдъръмче
Нямам предвид балончетата, които се оправят с разреждане на лака. Говоря за консистенцията на лака и проблем при нанасянето. Слагаш четката в основата на нокътя и теглиш чертата. В основата остава да ти белее и решаваш да повториш. Никакъв шанс да стане нормално - лакът се напластява в периферията и започва да се точи, а средата цялата е в бледи облачета. Номерът е да няма никакъв натиск в началото и плавно да преминаваш към върха, но така никога не мога да уцеля оптималното количество лак, все слагам повече. При повтарянето, което е неизбежно за този лак, се натрупва сериозно количество, което предполага и избиването на балончетата.

Хванала съм му цаката - мажа един много пестелив първи пласт. Направо си грундирам. При второто нанасяне слагам повече и доизкусурявам. С Есито много повече се туткам, за разлика от Голден роуз. Но Голдъна е една идея по-светъл, а Есито си е таман.

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 10:20 от Саморая

# 409
  • Вестерос
Такова нещо не ми се е случвало.
Аз сега съм с този, много ми харесва за този сезон. От време на време си слагам на средния и безименния малко пясъчен сребрист или с брокат някакъв.

Скрит текст:

# 410

Малко есенна шаренийка в тон с цветовете навън
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1629484173986788&set … ype=3&theater

# 411
  • Пловдив
W'A'S'P', охрата кой лак е?
Много ми хареса маникюрът ти! Peace

# 412
Момичета, да ви попитам - поръчвали ли сте от http://en.elcorazon-shop.com/ ? Сайтът е руски, но нещо не мога да разбера каква ще е доставката..Отделно, че ми се искаше и някой друг коментар да прочета.

За да не е спам - в момента съм така (Golden Rose WOW! номера 70 и 15) http://prikachi.com/images.php?images/384/8400384I.jpg
Трети или четвърти ден е вече, топ лак не сложих (че нямах), та затова връхчетата са леко олющени..А с купуването на лаковете имах големи премеждия..повече от 10 минути загубих, защото продавачката я мързеше да се наведе и да провери за номер 15..

# 413
  • Пловдив
Аз сега съм с този, много ми харесва за този сезон. От време на време си слагам на средния и безименния малко пясъчен сребрист или с брокат някакъв.

Скрит текст:

Този лак и на мен много ми хареса. Откакто една маникюристка ме лакира с него не мога да го забравя. Още не съм го срещала да го взема, но и не съм търсила упорито, но цветът е страхотен.

# 414

Скрит текст:

Този лак и на мен много ми хареса. Откакто една маникюристка ме лакира с него не мога да го забравя. Още не съм го срещала да го взема, но и не съм търсила упорито, но цветът е страхотен.
Кой номер е  Hug

# 415

Скрит текст:

Кой номер е  Hug
Подобен цвят имам - GR Wow 13. Даже съм с него в момента. Simple Smile Може да не е съвсен същия обаче, аз го виждам млечно сиво-лилаво, а за мъжете е просто сиво. Laughing

# 416
W'A'S'P', охрата кой лак е?
Много ми хареса маникюрът ти! Peace

Благодаря!
Лаковете са:
Mavala Ankara, HM Golden Turmeric, GR 112, Lumene Cloudberries
Охрата е този на НМ, от новата им серия
Заглеждах ги отдавна, но ми се видяха много скъпи, 5 евро за 5 мл, то като Опи и Еси излиза
Но пак добре че имаха този нюанс, отдавна го търсех, но не ми се даваха една камара пари за ИСЛ и други подобни марки

# 417
  • Вестерос

Скрит текст:

120 номер е. Аз го видях от една приятелка. В шишето стои по-сив, а реално е сиво-лилав. Сега вкъщи ми сивее, но на дневна светлина е точно като от картинката Simple Smile

# 418
Tiffany AchingTutú Благодаря  Hug
Аз съм така
ПП: Снимката е от интернет.

# 419
  • Вестерос
И моята снимка е от нета, ноктите ми са в гадна форма сега , затова избрах от нета за цвета.

Луст, много як цвят, моят червен е този golden rose color expert 26
Скрит текст:

Кой номер е твоя?

Общи условия

Активация на акаунт