Лакове за нокти- 101

• 97 872
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, момичета!  bouquet

Lemy, Rich color 45 или бъркам?  Laughing

# 436
  • Вестерос
Еси ми бяха подарили и издържа точно 2 часа преди да ми се обели малко, а просто четях книга .

Опи никога не съм пробвала. Повечето от новите им имам подобни, но си харесах този и ще го диря

# 437
Аз днес съм така:

Скрит текст:

Невероятен е!Кой е лака?

# 438
Много красиви маникюри видях!
Аз с нещо скромно, любимият ми за този сезон лак, Зоя блейз.
Скрит текст:

# 439
Не колекционирам, имах около 30, но сега са около 10-тина, тъй като изхвърлих по-старите.

Страхотни маникюри видях.

# 440
  • Стара Загора

# 441
  • МАРС
Лу, в това ревю много стабилно са ги фотошопнали, но въпреки това ще има добри попадения, само трябва да се изчакат по-реални снимки.

# 442
  • Пловдив
Golden rose fantastic color 158 и Golden rose Jolly Jewels 103

# 443
AraBesqUe, Полинка, лака е OPI Let Me Entertain You.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 13:47 от Lemy

# 444
  • Belgium
Лу, в това ревю много стабилно са ги фотошопнали, но въпреки това ще има добри попадения, само трябва да се изчакат по-реални снимки.

Сиско
, така си е, играл е фотошопа  Laughing

Но толкова суочове сме изгледали, че ясно се отличават уникалните попадения. Примерно дубликат на Cosmo With A Twist с неговия дуохромен лилаво-синкав брокат, аз поне не се сещам. Прилича на DS серията на OPI, а те са царе на лаковете с дълбочина и лек шимър  Heart Eyes

# 445
  • Стара Загора
Mesauda 33

Втори опит със стикерите - не трябва да се слагат нито на много мокър, нито на изсъхнал лак. В единия случай влизат балончета, в другия не успява да залепне добре. Ъгълчетата също да се изрежат, защото се запършват. Mr. Green

Не знам дали някой е ползвал от лаковете на Mesauda, но с 31-цата изкарах 6 дни. Много добра трайност имат, а и си супер пигментирани, съхнат бързо и се нанасят като масло. Скоро не съм се впечатлявала толкова от лак. Crazy

# 446
# 447
Да аз ги ползвам от деня на внасянето им в България от м. Мория и съм супер доволна от тях. Peace

# 448
Скрит текст:
Mesauda 33

Втори опит със стикерите - не трябва да се слагат нито на много мокър, нито на изсъхнал лак. В единия случай влизат балончета, в другия не успява да залепне добре. Ъгълчетата също да се изрежат, защото се запършват. Mr. Green

Не знам дали някой е ползвал от лаковете на Mesauda, но с 31-цата изкарах 6 дни. Много добра трайност имат, а и си супер пигментирани, съхнат бързо и се нанасят като масло. Скоро не съм се впечатлявала толкова от лак. Crazy
Ивче, за мен е голямо удоволствие да гледам маникюра ти. Много добре изпипан, великолепни снимки! Де да можех и аз да се лакирам така  newsm45. В понеделни се лакирах с лак на Есенс и на другия ден беше обелен и то стабилно. С основа и топ беше. Що ли не престана с тези опити, а не си карам с натюр нокти?

# 449
zazzzi, iv4enceto_91, Lemy, Десиссслава много красиво bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт