Лакове за нокти- 101

• 97 760
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Моята "колекция" няма 100 но като съм се вдъхновила обичам да се цапам и рисувам. Стана ми интересно за разредителя... оказва ли влияние на трайността и времето за съхнене ?
Не съм забелязала да оказва влияние  Peace

А лентичките в какъв реален магазин мога да ги купя?
Иначе благодаря за отговора Chrissie.   bouquet

# 46
  • Стара Загора
Моята "колекция" няма 100 но като съм се вдъхновила обичам да се цапам и рисувам. Стана ми интересно за разредителя... оказва ли влияние на трайността и времето за съхнене ?
Не съм забелязала да оказва влияние  Peace

А лентичките в какъв реален магазин мога да ги купя?
Иначе благодаря за отговора Chrissie.   bouquet

В обикновено парфюмерии или някой китайски магазин. newsm78

# 47
Благодаря  Hug

# 48
Колекционирам. Относно бройката- срам ме е направо да си я призная,вече е четирицифрена  Blush  hahaha
Но аз съм пристрастена де.
Купувам лакове, които ми харесват,отдавна спрях да купувам единствено защото даден лак е лимитка или не.
Съгласна съм, че вкусовете се променят с времето, макар че моите не толкова драстично.

# 49
Стана ми интересно за разредителя... оказва ли влияние на трайността ?
При мен оказа при пясъчните лакове на Перфект.

# 50
  • София...........
Купувам каквото ми харесва, но да си призная се чувствам колекционер. Жал ми е да се разделя с който и да било лак. Бройката.... ах, да бройката още миналото лято бяха над 600 и повече не съм ги броила. Мъжа ми се шегуваше с мен , че в лакове имам една Х3(BMW). В последно време гледам да купувам все по рядко, но пак са поне 2-3 на месец  Embarassed
От всичките толкова много лакове може би ползвам 50-60, най много 100-ина, другите дори и не съм ги отваряла.

# 51
  • USA, Steak State
Последните дни съм с къси ноктета и с класическо червено на Seche "Smitten"

и за акцент на безименният Opi= Goldeneye

Последният е такава цигания, че почти всеки забелязал го ме пита дали лакът е гел- лак. То това е основният въпрос, който ти задават. Понеже ако изглежда по- добре значи си дала пари в салон, за да ти го сложат.  Mr. Green

# 52
  • София
А, бе, цигания...екстра си е. Много си го обичам

# 53
Има ли някой друг по-бюджетен наподобяващ Goldeneye?

# 54
Има ли някой друг по-бюджетен наподобяващ Goldeneye?
Не.

# 55
  • Sofia
Страхотни колекции си имате, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • Пловдив
Не колекционирам лакове, бройката ми е малко над 60. Купувам, когато ми хареса цвета. През месец-два преглеждам кутията и разчиствам като ги подарявам, рядко хвърлям лак, няма цвят от който да съм изпразнила шише.

Последният ми маникюр, за съжаление със снимка кофти качество.

# 57
От мен  това

И това

# 58
Днес преброих колекцията, очаквах по-внушителна бройка и останах леко разочарована Simple Smile Не съм прехвърлила 200 още. Не че ми трябват повече и успявам да ги въртя, но мислих, че е нараснала бройката по-драстично. Така или иначе оттук нататък ще купувам само лимитки.  Heart Eyes

# 59
От мен  това

И това

Страхотни!! Кой е жълтия лак?   bouquet

Топа, които си използвала за кораловия маникюр дава супер блясък!

Общи условия

Активация на акаунт