Лакове за нокти- 101

• 97 822
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Лакът на Перфект със златните люспички е S47.

# 586
  • София, Лагера
Сърдечни благодарности за отговорите, мили дами!  Hug

Денси, намерих точно там, при това два!  Laughing

Zoya Maria Luisa http://www.beauty1bg.com/produkti/zoya-lak-za-nokti-maria-luisa

Скрит текст:

И точно този, който харесах първоначално Zoya 18 K http://www.beauty1bg.com/produkti/zoya-gilty-top-lak-s-chastici- … tinsko-18-k-zlato

Скрит текст:

... но ще намина към Елитис да видя какво може да се намери там Simple Smile (този магазин винаги го забравям, защо така  Crazy), както и през Морията за Revlon Gold Goddess
Скрит текст:
Поздрави на всички!  bouquet

# 587
Не знам дали са показвани:
NEW Rimmel Holiday 2015 Limited Edition Royal Plush Collection

Скрит текст:

# 588
  • Ст Загора
А от кой топ сте доволни на Импала

# 589
А от кой топ сте доволни на Импала

От никой  Mr. Green аз изобщо от нищо тяхно не съм доволна.По- добре си вземи ГР

# 590
  • Вестерос
Аз съм доволна от един с нано техника или нещо от сорта, сега обаче си взех на есенс гел топа и е по-хубав. А на импала все още си ползвам като основа калциев гел и ми харесва повече от тези на флормар.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 13:04 от Tiffany Aching

# 591
  • Ст Загора
Ами то и аз съм имала част от лаковете им , е като за 2 лш и нещо съм дошолна , иска ми се този на Есен но съм с ограничени финанси и затова

# 592
  • София
Гел топ лака на Перфект, се напука страшно много още на следващия ден. Иначе е плътен и съхне сравнително бързо.

И маникюра ми от вчера, да си покажа Simple Smile

https://plus.google.com/u/0/photos/107204613645981488772/albums/ … 04613645981488772

# 593
  • София

Искам всичко от тази серия! ммммммммммм......   Има ли я вече в Бъггария?

# 594
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
При мен гел топ-лакът на ГР се държи чудесно и няма напукване вече 5 дни.Дори върху Есито, което сложих на един нокът е по-траен.Скоро ще покажа.

# 595
Ами то и аз съм имала част от лаковете им , е като за 2 лш и нещо съм дошолна , иска ми се този на Есен но съм с ограничени финанси и затова

Есенс  са си съвсем достъпни ,топа име 5-6лв

# 596
  • в Кошера
При мен гел топ-лакът на ГР се държи чудесно и няма напукване вече 5 дни.Дори върху Есито, което сложих на един нокът е по-траен.Скоро ще покажа.

Как е като съхнене? Сравнен с някой бързосъхнещ топ?  bouquet

# 597
  • Казанлък
Ето ме и мен с хелоински маникюр. Миналата година си направих такъв и много ми хареса, та реших да повторя с малки подобрения  Grinning

# 598
  • Ст Загора
е аз си взех гел топа на Перфект , за Есенс не са много но са ми в повече сега , ако не бчх си взела 16 лака и 6 яаблона можеше и да го взема .

# 599
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Как е като съхнене? Сравнен с някой бързосъхнещ топ?  bouquet

Пош-ът ми съхне по-бързо, но ГР съхне прилично.Може би му трябват около 15-тина минути.

Общи условия

Активация на акаунт