Лакове за нокти- 101

• 97 756
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
zazz, страхотни са стикерите? От къде са?

# 706
Lemy, честито - много красив Grinning Бях решила, твърдо, че няма да го купувам, но...май се разколебавам ooooh!
Ако все пак решиш да го вземеш, не се бави много, имаше само още 2 бройки  Wink

# 707
  • София
zazz, страхотни са стикерите? От къде са?

От кварталното магазинче. По 1.50 са.

# 708
Люси,аз не мисля,че лаковете на Manhattan са висок клас Peace.Препоръчвам ти лаковте на Шанел,страхотни са при мен издържат около шест дни PeaceОт кои по-точно лакове от висок клас не си доволна???

От артдеко, манхатан и пупа (донякъде) - цветовете са им страхотни, но не изкарват дълго, въпреки, че честно казано аз въобще не ги пазя. Шанел колко струват и би ли ми пратила линк за поръчка онлайн от някъде. В момента ме изкушават пак едни на Пупа Simple Smile -   http://www.po-krasivi.bg/pupa-jelly-glow-lak-za-nokti.html 

# 709
  • Ст Загора
Момичета! Някой беше споменал за гел топ на Перфект! Какви са отзивите?

Топа е плътен, съхне сравнително бързо, но се напуква много още на следващия ден. За трайност не мога да съм критерий, защото при мен лаковете стоят, докато не ги махна.
Аз го слагах два пътри не ми се напука , но не е мног траен при мен 2 дни , този на ГР - един ден 

# 710
Нещо Фафла с чуден крем я няма напоследък  newsm78 показваше много яки маникюрчета

# 711
  • Бургас
В enzo.bg има лакове на Шанел-42 лева са,ако са от лимитирани серии са 33 bouquetЩе погледна тези на Пупа сега дето си дала сайта.

# 712
  • Germany
Леле, аз направо съм ви изпуснала.  Blush

Много благодаря на отзовалите се по въпроса с почистването на шишенцето. Ще пробвам тези дни, но нямам под ръка ацетон, ще видя да взема поне лакочистител с ацетон, ако ми остане време. Дали ще стане иначе с такъв без?  newsm78

Скрит текст:
Chrissie, на мен ми харесва комбинацията  Wink Исках да те попитам за този лак GR Jolly Jewels 101. Вчера вечерта си го купих и го тествах набързо върху дисплей за нокти, но тъй като беше тъмно вече, а и бързах, нанесох 2 слоя един след друг, без да изчакам първия да е изсъхнал хубаво. Също и сложих на друг дисплей  черен лак + GR Jolly Jewels скоро след него. Та резултатът беше, че няма изсъхване  Tired Въпросът ми е: и при теб ли съхне така бавно, или просто е от грешката, че нанесох 2та слоя почти непосредствено един след друг?
Ноеми, при мен съхне бързо. Аз слагам един дебел слой, за да има достатъчно частички. Лошото е, че стана малко неравно и може би с два тънки слоя ще е по-добре.  Rolling Eyes
Иначе тези 3D лакове на LA Girls така като ги гледам, много ми приличат на холограмните на Catherine Arley. Не съм ги виждала на живо, та да питам има ли прилика?
Скрит текст:

Скрит текст:
Относно Опито с ефекта - може би не те е впечатлило, защото този ГР са му със син отблясък частиците и се е слял. А и базата ти е шимър. Ако беше крем, според мен щеше да изглежда по-добре. Laughing

Абсолютно съм съгласна, Ивче.  Peace Прекрасен е този SNB.  Heart Eyes

zazzzi, страхотен е маникюрът с фолиото!  Heart Eyes

Сега ме запалихте и аз да си потърся някакви лепенки.  Crazy

Аз досега бях с GR Rich Color 112:

# 713
  • Стара Загора
Криси, много ми допадна идеята ти за съчетание на милитъри зелено със златно. Май трябва да извадя скейловете и тези кремове, които съм натрупала. Heart Eyes

Аз снощи сложих новото ми малиново желе/крем на Габрини Neon N08, което си взех заедно със стикерите. Изглеждаше ми винено на лампата, но днес на това прекрасно време, си е узряла малина. Heart Eyes

Скрит текст:

# 714
  • София
Криси, iv4enceto_91   bouquet Чудни маникюри!

При около 300 лака, пак се лакирах с Перфект 74. Както съм се лепнала за него, а вече е до половината, скоро ще остане само един хубав спомен... Simple Smile Бел-а е номер 542

https://plus.google.com/u/0/photos/107204613645981488772/albums/ … 04613645981488772

# 715
  • Germany
zazzzi, Ивче, благодаря ви, момичета!  Hug Много хубави маникюри и идеи сте показали отново!  Heart Eyes

А как ми се приядоха малини...  Crazy

# 716
  • Пловдив
Chrissie холограма на К.А. не е лош на светлина.
Тук е сниман в стая

# 717
  • София
Ползвали ли сте лакове от марката W7 Cosmic Purple? Добри ли са? Казаха ми, че са английски.....

# 718
  • Germany
Десиссслава, много добре ти стои този холограм. На мен ми е от любимите.  Heart Eyes

Иначе аз имам доста лакчета на К.А.,  но ми е интересно дали тези L.A. Girls приличат на тях, защото тях не съм виждала на живо.  Rolling Eyes

# 719
Видях един нов заздравител на Есенс , знаете ли дали е добър  newsm78 беше със зелено по шишето.

Общи условия

Активация на акаунт