Лакове за нокти- 101

• 97 762
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Мерси ~ Di ~!

# 691
Момичета - коя марка лакове е най-добра? Pupa, Artdeco или Manhattan ? Имам предвид от по-високия клас лакове. Аз напоследък съм много разочатрована от всички Sad

# 692
Ноеми, 3D лаковете на L A girls ги има в Бютикозметик, за магазина на Графа вече са ти писали.
http://beautycosmetic.biz/girl-effects-lak-nokti-p-10695.html
Момичета включвам се малко с закъснение ,но официалния представител за бг http://beautycelekt.com/la-girl-bg/la-girl-lakove-za-nokti

# 693
  • София, Лагера
Благодаря ви, дами!  bouquet Намерих и двата, че и сребърния,:party: Party
Къде ги намери?
В Дебенамс  Peace

Благодаря за отговорите ви, мили дами!  bouquet

# 694
  • Бургас
Люси,аз не мисля,че лаковете на Manhattan са висок клас Peace.Препоръчвам ти лаковте на Шанел,страхотни са при мен издържат около шест дни PeaceОт кои по-точно лакове от висок клас не си доволна???

# 695
Здравейте момичета, аз съм изключително неподготвена по темата с лакове и тенденции в технологиите, но имам един въпрос. Виждала съм в клипчета някакво мазило, което се маже по кожичките около нокътя и втърдява на коричка/люспичка. След това слагаш лака, примерно с гъбичка или всякаква друга плесканица и няма проблем да се изцапаш по кожичките, защото накрая след като е готово изкуството, просто се сваля този слой от кожичките, нещо като втора кожа е станало и се обелва. Не знам, дали съм била ясна. Въпросът ми е, знаете ли такива продукти, къде се продават, колко струват и други впечатления, ако имате   bouquet

# 696
Здравейте момичета, аз съм изключително неподготвена по темата с лакове и тенденции в технологиите, но имам един въпрос. Виждала съм в клипчета някакво мазило, което се маже по кожичките около нокътя и втърдява на коричка/люспичка. След това слагаш лака, примерно с гъбичка или всякаква друга плесканица и няма проблем да се изцапаш по кожичките, защото накрая след като е готово изкуството, просто се сваля този слой от кожичките, нещо като втора кожа е станало и се обелва. Не знам, дали съм била ясна. Въпросът ми е, знаете ли такива продукти, къде се продават, колко струват и други впечатления, ако имате   bouquet
Една две странички назад е обсъждано. На Miss Sporty от Елитис 3 и нещо струваше

# 697
Най-после и аз се сдобих с Dazzling pink на по-нормална цена  Sunglasses

Скрит текст:

# 698
Новото ми откритие - Perfect, на който не може да се различи номера:
Скрит текст:
И не мога да се сдържа, да не се похваля с днешните си придобивки - благодарение на прекрасна съфорумка  Hug и Parfen  Mr. Green

Lemy, честито - много красив Grinning Бях решила, твърдо, че няма да го купувам, но...май се разколебавам ooooh!
zazzzi е абсолютно вдъхновение  bouquet
Ивчето пак е със страхотен цвят и маникюр bouquet

# 699
  • Вестерос
Силвушка, мерси и от мен, че питах и никой не ми отговори

# 700
За нищо тифани. Аз го ползвах вече но да ви кажа ,че е хубаво да го оставите да поизсъхне малко по-бавно става , но пък после се отлепя много добре ☺

# 701
  • Вестерос
СУпер Simple Smile) Ще си купя и аз, че бая се цапам с водното лакиране

# 702
Момичета! Някой беше споменал за гел топ на Перфект! Какви са отзивите?

# 703
  • София
Момичета! Някой беше споменал за гел топ на Перфект! Какви са отзивите?

Топа е плътен, съхне сравнително бързо, но се напуква много още на следващия ден. За трайност не мога да съм критерий, защото при мен лаковете стоят, докато не ги махна.

# 704
Аз се ориентирах с какви лакове да заменя Инглота си.

Само да кажете Nubar къде се продават? А също и къде има пълна серия на  Еssie?

Няма ги. намерих на няколко места Еssie, но този който на мен ми трябва го няма. Те зареждат малка част от една серия.

Да имате идея някой да ги внася/продава онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт