Лакове за нокти- 101

• 97 763
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Мерси, точно такъв си търсех. Тази серия не я бях засичала до сега.

# 661
Момичета, взех си новите лакове на Голдън Роуз. Четката не ми харесва, иначе цвета е покривен (22 си взех, много исках 20, но нямаше Sad ), съхне бързо и на допир е като истински гел, ще видим колко време ще издържи обаче. Като цяло доста се омазах, но на изкуствена светлина винаги ми е било трудно да се лакирам, ще видя окончателният резултат утре..  Blush Heart Eyes

Здравей, моля те дай отзиви за лака. Аз днес си сложих и сега съм в чакане за издъжливост. Аз съм с мазна нокътна плочка и лаковете ми държат 1 ден, а геловете 1 седмица Sad . Надявам се този да избута 2-3 дни поне. Мия чинии само с ръкавици, за да си пазя лака...

Две седмици по-късно реагирам  Embarassed
при първото нанасяне седя 5 дни, накрая сама го обелих и изтрих, повторих го-на вторият ден ми се обелиха краищата на два нокътя, цвета е много приятен, топа е рядък и не защитава достатъчно, нанасянето ми е много сложно,

# 662
  • в страната на абсурдите
Искам да похваля тази база/топ.
С мазна нокътна плочка съм и при мен лак не се задържа повече от ден. Опитвала съм какви ли не бази и топове. С този мия чинии без ръкавици и имам лак повече от 3 дена.

# 663
  • Germany
pantera666, чудесно ти стои този ГР.  
Crystal Noir, въпреки че не си падам по дългите нокти, много ми харесаха и маникюрът и декорацията ти.
silvushka, много хубав маникюр.
UNynaeve, прекрасно сиво особено украсено!  Heart Eyes Много добре се справяш с печатите за разлика от мен.  Blush
Arabesque, не съм пробвала златния топ с гъбичка, но не знам дали ще се получи, понеже самите частички са малко  newsm78.

От мен едно позабравено OPI - unforgetably blue, което за съжаление пада доста бързо...

Реших да разнообразя с GR Jolly Jewels 101, но комбинацията не ме очарова особено  Rolling Eyes:

А преди това бях с GR Holiday 77:

P.S. Момичета, счупих капачката на един любим лак и сега не може да се затваря. Олепила съм го целия с тиксо, но искам да го прелея в здраво шишенце от топ лак. Как да почистя шишенцето?

# 664
  • София, Лагера
Chrissie, на мен ми харесва комбинацията  Wink Исках да те попитам за този лак GR Jolly Jewels 101. Вчера вечерта си го купих и го тествах набързо върху дисплей за нокти, но тъй като беше тъмно вече, а и бързах, нанесох 2 слоя един след друг, без да изчакам първия да е изсъхнал хубаво. Също и сложих на друг дисплей  черен лак + GR Jolly Jewels скоро след него. Та резултатът беше, че няма изсъхване  Tired Въпросът ми е: и при теб ли съхне така бавно, или просто е от грешката, че нанесох 2та слоя почти непосредствено един след друг?

А на твоя въпрос: аз съм почиствала шишенце с обикновен ацетон - пълня го и го оставям за няколко часа накиснато и затворено.  Peace

# 665
  • Стара Загора
Аз чистя с разредител. Няколко пъти слагам, докато не падне изцяло лака. Наливам по 1/4 в шишенцето и разклащам хубаво. Изливам в тоалетната и отново. Peace
Относно Опито с ефекта - може би не те е впечатлило, защото този ГР са му със син отблясък частиците и се е слял. А и базата ти е шимър. Ако беше крем, според мен щеше да изглежда по-добре. Laughing

# 666
  • София, Лагера
Мили момичета, търся лилавия и/или червения 3D лак на L A girls. Имате ли идея къде мога да ги намеря?  Rolling Eyes

# 667
  • Вестерос
Искам да похваля тази база/топ.
С мазна нокътна плочка съм и при мен лак не се задържа повече от ден. Опитвала съм какви ли не бази и топове. С този мия чинии без ръкавици и имам лак повече от 3 дена.
Party  и аз съм каот теб, непременно ще го взема, че със сегашния топ на есенс издържа 2 дни

# 668
  • Вестерос
pantera666, чудесно ти стои този ГР.  
Crystal Noir, въпреки че не си падам по дългите нокти, много ми харесаха и маникюрът и декорацията ти.
silvushka, много хубав маникюр.
UNynaeve, прекрасно сиво особено украсено!  Heart Eyes Много добре се справяш с печатите за разлика от мен.  Blush
Arabesque, не съм пробвала златния топ с гъбичка, но не знам дали ще се получи, понеже самите частички са малко  newsm78.

От мен едно позабравено OPI - unforgetably blue, което за съжаление пада доста бързо...

Реших да разнообразя с GR Jolly Jewels 101, но комбинацията не ме очарова особено  Rolling Eyes:

А преди това бях с GR Holiday 77:

P.S. Момичета, счупих капачката на един любим лак и сега не може да се затваря. Олепила съм го целия с тиксо, но искам да го прелея в здраво шишенце от топ лак. Как да почистя шишенцето?
Оранжевият ми е любим, цяло лято го разхождах  Heart Eyes

# 669
Мили момичета, търся лилавия и/или червения 3D лак на L A girls. Имате ли идея къде мога да ги намеря?  Rolling Eyes

Да провери в Дебенамс и в Морията. Hug

# 670
Криси, аз съм почиствала шише от топ с лакочистител с ацетон, малко трудно се налива, но с една спринцовка става
Разбивам добре, изсипвам, пак слагам и обикновено след второто изсипване е вече чисто
После изсипвах в едно бурканче, оставях го навън отворено всичко да се изпари и изсъхне и в кофата

# 671

Лилавия го има в Дебенамс със сигурност. Вчера ходих там. За червения не съм сигурна, мисля че го нямаше. Може да видиш и в парфюмерията на Графа, срещу ДСК Simple Smile

# 672
Ноеми, 3D лаковете на L A girls ги има в Бютикозметик, за магазина на Графа вече са ти писали.
http://beautycosmetic.biz/girl-effects-lak-nokti-p-10695.html

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 15:15 от Lemy

# 673
  • Пловдив
Шмурди мисля, че тук ще намериш достатъчно информация за това, което търсиш Simple Smile
https://www.google.bg/search?q=cuticle+liquide&client=safari … p;q=cuticle+guard

# 674
  • София, Лагера
Благодаря ви, дами!  bouquet Намерих и двата, че и сребърния, при това на 50% намаление!  Party Party
Иначе в магазина на Графа търсих миналата седмица, но точно тези ги нямаше, даже си оставих и телефона да ми звъннат, когато се появят...  Simple Smile В Мориите също ги няма, и там търсих миналия уикенд.

Между другото червения не седи добре самостоятелно, но върху обикновен стандартен червен лак, сложен като топ става уникална красота!  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт