Лакове за нокти- 101

• 97 912
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Пак сте показали големи красоти  Heart Eyes Аз днес съм с един холограм на Катрис,много красиво сиво-синьо,естествено неуловимо от камера  Grinning

# 286
  • Стара Загора
Пак сте показали големи красоти  Heart Eyes Аз днес съм с един холограм на Катрис,много красиво сиво-синьо,естествено неуловимо от камера  Grinning
Лелееееееееее страхотно е би ли споделила кое е номерчето Hug моля  bouquet

# 287
Delqna,Catrice C01 Eletrix Blue  Peace

# 288
  • Стара Загора
Мноооооооого ти благодаря ще се потърси непременно Hug

# 289
Има ли го в момента, защото гледам, че са лимитки, а си харесах още 2-3  Mr. Green

# 290
Има ли го в момента, защото гледам, че са лимитки, а си харесах още 2-3  Mr. Green
Дааа  Laughing И аз се учудих като ги видях онзи ден в Елитис  Laughing Бяха 4,5 вида холограми и един готин топ лак ,взех и него естествено Holo is the new Yolo  Peace Ето тези имаше : http://www.bibbedibabbedibeauty.de/2014/03/catrice-haute-future- … ack-swatches.html

# 291
Дааа  Laughing И аз се учудих като ги видях онзи ден в Елитис  Laughing Бяха 4,5 вида холограми и един готин топ лак ,взех и него естествено Holo is the new Yolo  Peace
Точно него си харесах и още и C03 iROSEdescent  Mr. Green

# 292
# 293
  • Казанлък
BK 06- Светещ в тъмното лак за нокти. Опитах се да снимам и ефекта в тъмна стая, но е неуловим от телефона Sad Иначе свети в жълто-зелено.

# 294
# 295
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Възхитена съм от лака на Фломар,покривните.Наистина само с едно нанасяне цвета е убиец.Ще видя откъв издръжливост как е.

# 296
Някой има ли информация дали тази (обсъжданата по-горе) лимитирана колекция на Карис е заредена в Лили в Мол Пловдив, защото в Лили на центъра я няма  #Cussing out

От късно снощи съм така Снимката е от интернет.

# 297
Някой има ли информация дали тази (обсъжданата по-горе) лимитирана колекция на Карис е заредена в Лили в Мол Пловдив, защото в Лили на центъра я няма  #Cussing out

От късно снощи съм така Снимката е от интернет.
Да ти кажа аз днес ходих в нашето Лили (Варна) и ги нямаше ,та се наложи пак от Елитис да взема,понеже ме глождеше зеления от вчера  Mr. Green

# 298
  • Пловдив
Утре ще проверя в пловдивския Елитис за тези Катрис - много са красиви  Heart Eyes

А Флормар фул колор къде да ги търся в Пловдив?   bouquet

# 299
Утре ще проверя в пловдивския Елитис за тези Катрис - много са красиви  Heart Eyes

А Флормар фул колор къде да ги търся в Пловдив?   bouquet
От Елитис ги взех фул колора, а там май няма щанд на Катрис  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт